تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سفره‏هايتان را با سبزى، زينت دهيد ؛ زيرا سبزى با بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم، شيطا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871325296




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اعلام آمادگی «علی عبدالله صالح» برای واگذاری پایگاه های نظامی یمن به روسیه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اعلام آمادگی «علی عبدالله صالح» برای واگذاری پایگاه های نظامی یمن به روسیه


رئیس جمهوری سابق یمن ضمن تاکید بر آمادگی برای همکاری بیشتر با ایران گفت: اجازه خواهیم داد روسیه از پایگاه های نظامی ما برای مبارزه با تروریسم استفاده کند.

به گزارش روزنامه اطلاعات، «علی عبدالله صالح» با تاکید بر اینکه در آینده نزدیک از روسیه برای مبارزه با تروریسم کمک خواهیم گرفت ، افزود: یمن با روسیه توافقاتی دارد که آماده هستیم این معاهدات و توافق ها را اجرایی کنیم . وی افزود: ما در خصوص مبارزه با تروریسم با یکدیگر وحدت نظر داریم.صالح ادامه داد: اعتراض های شورای همکاری خلیج فارس و عربستان تنها به دلیل ترس از امنیت خود است و از اینکه ایران در بین مردم کشورهای عربی محبوبیت دارد، درهراسند. رئیس جمهوری سابق یمن گفت: اگر ایران موافقت کند همکاری و ائتلاف ما با آنها برای مبارزه با متجاوزان در آینده نزدیک قوی تر خواهد شد.

در چنین شرایطی، درگیری نیروهای یمنی با متجاوزان سعودی در مناطق مختلف همچنان ادامه دارد. در این راستا، دو نظامی سعودی در عملیات تک تیراندازان نیروهای یمنی در منطقه «نجران» کشته شدند.

از سوی دیگر، نیروهای ارتش و کمیته های مردمی یمن تلاش مزدوران سعودی برای پیشروی در منطقه «جبل حریم» «نهم » را ناکام گذاشتند و شماری از آنان را به هلاکت رساندند.از طرفی، در حملات موشکی و توپخانه ای گسترده تجمع مزدوران سعودی در منطقه «الحمره»، «ملح»، «البیاض»، «شعب الشوص» و «شیحان» در بخش «نهم» استان صنعاء از سوی نیروهای یمنی، شمار زیادی از مزدوران سعودی کشته و زخمی شدند. در همین حال، جنگنده های سعودی به حملات خود به یمن ادامه دادند.

در این رابطه، سه حمله هوایی به مناطق شرقی شهر «تعز» صورت گرفت که در پی آن دهها منزل و ساختمان های مجاور تخریب شدند .

از طرفی، جنگنده های سعودی، در سه نوبت به ساختمان امنیت سیاسی شهر صعده حمله و به طور کلی آن را ویران کردند. در همین حال، سه منزل مسکونی در شهر "رحبان” یمن نیزدر حمله جنگنده های رژیم سعودی ویران و به مجروح شدن یک شهروند یمنی منجر شد.

در چنین شرایطی، نماینده پزشکان بدون مرز اعلام کرد: ائتلاف عربستان سعودی با وجود آگاهی همیشگی از مکان و موقعیت بیمارستان های این سازمان در یمن، این مراکز درمانی را به عمد بمباران می کند.از سوی دیگر، مدیر گروه حقوق بشری یمن در انگلیس اعلام کرد: وکلای یمنی در حال تنظیم لایحه ای هستند تا علیه عربستان و متحدانش که به یمن حمله کرده و مرتکب جنایت های جنگی شده اند، به دیوان بین المللی کیفری ارائه کنند.در همین حال، شرکت کنندگان در کنفرانس بین‌المللی حمایت از مردم یمن در شهر لندن، در بیانیه‌ای ضمن تأکید بر متوقف شدن فوری حملات تجاوزکارانه علیه مردم این کشور، خواستار تحقیق بین المللی در مورد جنایت صورت گرفته علیه غیرنظامیان یمنی شدند.

از طرفی، روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی به بررسی جایگاه دولت آمریکا در جنگ یمن پرداخت و نوشت: تا زمان حمایت تسلیحاتی آمریکا از ائتلاف سعودی، جنگ در یمن ادامه خواهد داشت.این روزنامه در ادامه آورده است: عربستان غیرنظامیان یمنی را می‌کشد و آمریکا نسبت به این کشتارها بی تفاوت است.

از سوی دیگر، مردم استان صعده یمن با برگزاری تجمعی در این استان، حملات هوایی جنگنده های عربستانی به دانش آموزان، زنان و کودکان را محکوم و حمایت خود را از بیانیه تشکل شورای عالی سیاسی در کشور اعلام کردند.

تاریخ انتشار: ۱۳:۵۵ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - 23 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 139]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن