محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1832856250
پاسخ عارف درباره حمایت از روحانی در سال 96
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری انا: محمدرضا عارف درباره عملکرد فراکسیون امید درمجلس دهم و اظهارات برخی در مورد انشقاق پیش آمده در میان اعضای فراکسیون به دلیل شکست وی در انتخابات هیات رییسه مجلس گفت:اصلاحطلبی جزء اصلیترین جریانات درون نظام است که خیلی زود به راهبرد خود برای انتخابات رسید و تقریبا از مهر 92 برنامهریزی انتخاباتی خود را برای مجلس دهم شروع کردیم. باید گفت یکی از دستاوردهای ارزشمند انتخابات اسفند 94 انسجامبخشی اصلاحات بود که برای اولین بار کل جریان اصلاحات تحت یک فرماندهی قرار گرفت و تا آخر هم این روند ادامه پیدا کرد.
اهم سخنان وی به شرح زیر است:
*اگرچه عنوان ما شورای سیاستگذاری فراگیر اصلاحات بود، از اول در نظر داشتیم که با حامیان دولت و کسانی که در خرداد 92 با هم بودیم، به جلو برویم. یعنی عقلانیت حاکمیت داشته باشد چون کشور به آرامش نیاز داشت. این مسیر را به طور غیررسمی با حامیان دولت ادامه دادیم.
*حدود 90 درصد حامیان دولت در خرداد 92 از چهرههای اصلاحطلب بودند. اگر ستادهای آقای روحانی را در روزهای نزدیک به انتخابات 92 نگاه کنید، در اختیار اصلاحطلبان بود. در این حال، ما برای اینکه کسی حذف نشود، کمکم حامیان دولت و اعتدالیون را هم وارد کردیم. در استانها هم همین نگاه را داشتیم و عنوانمان اصلاحطلبان و حامیان دولت بود. در استانها اصلا نمیشود این دو را تفکیک کرد. ولی در تهران باید به نتیجهای مشخص میرسیدیم. در این مسیر جلو رفتیم و خیلی خوب مورد اقبال مردم و جوانان قرار گرفتیم.
*خیلیها پیشبینی میکردند که شورای عالی سیاستگذاری یا منحل یا دچار انشعاب شود. ولی حقیقتا من شهادت میدهم که علیرغم اختلاف نظرهایی که وجود داشت، روزبهروز انسجام این شورا بیشتر شد. بارها اشاره کردم که عموما تصمیمات شورای عالی اجماعی بود. توجه به شرایط کشور و مهمترین دستاورد ما در شورای عالی سیاستگذاری بود. ما یک نگاه راهبردی داشتیم که از تجربه دهه هشتاد استفاده کردیم.
* جریان اصلاحات آگاهانه از خواستههای حزبی خود عبور کرد. ما در تهران هفت یا هشت نفر از چهرههای حزبی خود را کنار گذاشتیم. هیچ جریان حزبی این کار را نمیکند چون ما یک جبهه فراگیری را دیده بودیم. اما برای اینکه این جبهه خیلی شفاف خود را بیان کند، خود را امید نامید.
* ابتدا امید نبود در پروسه تشکیل اتئلاف به امید رسیدیم و چهرههای حزبی را کنار گذاشتیم. هرچند تصمیمات، شورایی اتخاذ میشد، من به عنوان رئیس شورا بارها از احزابی که نتوانستیم کاندیدای برجسته آنان را در لیست قرار دهیم، عذرخواهی کردم. حق هم داشتند بالاخره یک حزب است و نمود آن در انتخابات.
* انتظار مردم هم، همان راهبردها و شعارهای ما بود یعنی اجرایی شدن تکیلف 128 بندی که وعده داده بودیم. در خیلی از استانها و شهرستانها اتفاقی شبیه تهران افتاد. جاهایی پیروز شدیم که اصلا پیشبینی نمیکردیم.
*در دور دوم ما بحث تغییر را داشتیم مبنی بر اینکه مطالبات مردم مسائل را به ما دیکته میکرد. ما بنا بود که پاسخگوی مطالبات مردم باشیم. برای این پاسخگویی هم باید فراکسیون امید یا ائتلاف امید در مجلس نقشآفرین باشد. در مجلس هم نقشآفرینی به ترتیب در ریاست مجلس و ریاست کمیسیونها نمود مییابد.
*جهتگیری ما بر تعامل حداکثری در مجلس بود. قبل از تشکیل مجلس جلساتی داشتیم و به تفاهماتی رسیدیم اما متأسفانه در عمل به مشکلاتی در در دون ائتلاف امید برخورد کردیم که من صلاح نمیدانم مسائل را باز کنم. وقتی ائتلاف مطرح میشود، منافع مشترک مطرح است و تا آخر هم باید همه عوامل درگیر در ائتلاف کنار هم باشند.
*با مشکلاتی روبهرو شدیم که تلاش کردیم با احتیاط و بدون اینکه رسانهای شود آنها را حل کنیم. بنابراین موضعی که میگیرند و میگویند که چرا عارف سکوت کرده است و عارف مرحله دوم انتخابات با عارف هفت خرداد (بازگشایی مجلس دهم) به بعد متفاوت بود؛ باید در جواب گفت بله این تغییر آگاهانه بود. برای ما منافع ملی و انسجام خیلی مهم بود. نباید من حرفی میزدم که انسجام را برهم بزند.
*ما با یک واقعیت روبهرو بودیم مبنی بر اینکه خیلی از اعضای ائتلاف امید یا فراکسیون امید، همدیگر را نمیشناختند. میدانید که در چه شرایطی لیستها بسته شد. نیروهای استانی همدیگر را نمیشناختند. خیلی از عزیزانی که در لیست ما هستند چهرههای سیاسی شناخته شدهای نبودند اما نخبه هستند. به هرحال هنگام رأیگیری شعب پانزدهگانه این عدم شناخت خود را نشان داد.
* گامبهگام حضور فراکسیون منسجمتر میشود. مثلا درجریان تشکیل هیأت رئیسه موقت و هیأت رئیسه دائم و بعد در تشکیل کمیسونها این روند را ملاحظه میکنید.
* از 78 پست کمیسیونها، 33 پست آن را به دست آوردیم، 35 پست دیگر هم رقیب به دست آورد و 10 نفر هم مستقل هستند. در کل میتوان گفت یک عملکرد قابل قبولی بوده است.
*{در مورد در جریان انتخابات هیات رییسه بعضی از اصلاحطلبان به وی رأی ندادند}من صلاح نمیدانم الان وارد این بحث شوم. گفتهام آنهایی که با این جریان میثاق داشتهاند، باید پاسخگو باشند. ما صلاح نمیدانیم که خیلی وارد شویم و به وقتش همه متوجه خواهند شد که چه کسی رأی داده و چه کسی رأی نداده است. ما صلاح نمیدانیم هنوز خیلی باز شود.
*{در موضوع انتقادات وارده به فراکسیون امید برای رای به انتخاب کدخدایی به عنوان سخنگوی شورای نگهبان} ما در هیأت رئیسه فراکسیون بحث کردیم و قرار شد که با هر پنج نفر جلسه داشته باشیم. با هر یک از پنج نفر، جلسه یک ساعته داشتیم و دوستان ما در فراکسیون سؤالات جدی از آنان پرسیدند. کاندیداهای عضویت در شورای نگهبان هم پاسخهایی جدی را مطرح کردند و ما در نهایت جمعبندی را به فراکسیون اعلام کردیم. جمعبندی فراکسیون این بود که ترتیب اولویت آرا را اعلام کنیم.
*ما چند سؤال جدی مطرح کردیم و دیدگاههای ایشان به دیدگاههای دوستان ما خیلی نزدیک بود. بحث فنی بود. در این حال دوستان ما هم که گلههایی میکنند، حق دارند. توجه کنند ما ائتلافی تشکیل دادیم و اصولگرایانی را در لیست خود قرار دادیم که روشن بود وقتی به مجلس بیایند، رأیشان ما نخواهیم بود. میدانستیم که ما در تهران و جاهای دیگر از کسانی حمایت کردیم که خیلیهاشان از قبل هم گفته بودند که رأیشان ما نیستیم. آگاهانه این کار را کرده بودیم و این را در همان مسیر عقلانیت و ائتلافی که نوشته بودیم میشود تفسیر کرد.
*{نقاط اشتراک با کدخدایی }سه سوال مطرح کردیم که پاسخهایشان را گفتند که به دیدگاههای دوستان ما نزدیک بود. از طرفی ما گزینههای انتخابی نداشتیم که بگوییم از بین ده نفر انتخاب کنیم.
*{فعالیت وی در انتخابات سال96}مهمترین وظیفهای که برای جریان اصلاحات در نظر گرفتیم تلاش برای حداکثر کردن مشارکت مردم است. یعنی وقتی ما منافع ملی را مطرح کنیم به دنبالش مشارکت حداکثر مردمی میآید و من به عنوان یک اصلاحطلب و یک فرد از آحاد بزرگ ملت همین وظیفه را دارم. قطعا باید از فرد عبور کنیم. نباید فردمحور بود بلکه باید جریانمحور باشیم. در این مسیر هر مسئولیتی که برعهدهام گذاشته شود باید تمکین کنم.
*{در مورد حمایت از روحانی در انتخابات سال96}اجازه بدهید من نظر شخصی خود را نگویم. طبیعتا استمرار این مسیر و تقویت این مسیری که شروع شده مد نظر ماست و شورای عالی سیاستگذاری اصلاح طلبان درخصوص انتخابات ریاست جمهوری مطمئنا به جمعبندی خواهد رسید و اعلام خواهد کرد. در کنار انتخابات ریاست جمهوری مسیر مهم شوراها را هم داریم و باید توجه داشته باشیم با تقویت انسجام اصلاحات بدون اینکه به حاشیه بپردازیم در دو انتخابات اردیبهشت 96 شرکت کنیم.
*{درباره چاپ نشریه یالثارات}بحث حاکمیت دوگانه مشکلی است که با آن روبهرو بودیم و بخشی از آن مربوط به عدم شفافیت در قانونگذاری است. قوانین گاهی متضاد و متفاوت هستند. امیدواریم که در مجلس دهم که بحث تنقیح قوانین وجود دارد درباره شفافسازی قوانیم به جلو برویم. یکی از اولویتهای مجلس دهم این است و از قبل هم اعلام کردیم که باید جلوی دوگانگیها و سوء استفادهها را بگیریم. من موافق توقیف مطبوعات نیستم. با بستن یک نشریه شماری از جوانان بیکار میشوند ودر پی آن مسائلی به وجود میآید و نشاط و شادابی از بین میرود. همچنین خطر توقیف دست نویسنده را میلرزاند.
*اینکه یک مرجع قانونی تصمیمی گرفته است، باید اجرا شود ولی متأسفانه این مشکلی است که در کشور وجود دارد که عدهای به خودشان این اجازه را میدهند که قانون را اجرا نکنند. وقتی تصمیمگیری شد همه موظف به اجرای قانون هستیم و امیدواریم که به جایی برسیم که اجرای قانون ارزش باشد. در کشور ما عدم اجرای قانون ارزش شده است. وقتی فردی از چراغ قرمز عبور میکند، سر خود را پایین نمیاندازد بلکه افتخار میکند که توانسته است از چراغ قرمز عبور کند. انشاءالله عبور از چراغ قرمز برای همه ممنوع باشد نه برای عدهای ممنوع و برای عدهای آزاد باشد.
۲۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
واکنش عارف به احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در سال۹۶
واکنش عارف به احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در سال۹۶تاریخ انتشار شنبه ۲۳ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۸ ۰۸ باشگاه خبرنگاران نوشت رئیس بنیاد امید ایرانیان درباره احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در انتخابات سال آینده واکنش نشان داد محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان دنظر عارف درباره احتمال حمایت مشروط اصلاحطلبان از روحانی و ائتلاف با اصولگرایان اعتدالی
سیاست > مجلس - رییس فراکسیون امید مجلس گفت درباره ادامه دار بودن ائتلاف اصلاحطلبان با اعتدالیون اصولگرا گفت هر نوع ائتلافی که شکل بگیرد ما منافع ملی را دنبال خواهیم کرد محمدرضا عارف در گفتگو با خبرآنلاین در مورد اينكه آيا احتمال ائتلاف اصلاحطلبان با اعتداليواکنش عارف به احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در سال96
واکنش عارف به احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در سال96 رئیس بنیاد امید ایرانیان درباره احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در انتخابات سال آینده واکنش نشان داد به گزارش نامه نیوز محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان در پاسخ به این سوال که آیا راهبرد اصلاحطلبان در اننظر عارف درباره احتمال حمایت مشروط اصلاحطلبان از روحانی
نظر عارف درباره احتمال حمایت مشروط اصلاحطلبان از روحانی رییس فراکسیون امید مجلس گفت درباره ادامه دار بودن ائتلاف اصلاحطلبان با اعتدالیون اصولگرا گفت هر نوع ائتلافی که شکل بگیرد ما منافع ملی را دنبال خواهیم کرد به گزارش نامه نیوز محمدرضا عارف در مورد اينكه آيا احتمال ائتلافسخنگوی حزب اسلامی کار:برای حمایت از روحانی عملکردش را زیر نظر داریم/ ظرفیت عارف نسبت به سال 92 افزایش یافته اس
سخنگوی حزب اسلامی کار برای حمایت از روحانی عملکردش را زیر نظر داریم ظرفیت عارف نسبت به سال 92 افزایش یافته است رخی چهره های اصلاح طلب مدعی هستند که غیر از روحانی گزینه های متفاوتی نیز در دست دارند و عده ای دیگرتاکید می کنند که در انتخابات از روحانی حمایت می کنند به گزارش نامه ناظهارنظر درباره حمایت اصولگرایان از روحانی
خبرگزاری ایسنا نماینده پیشین مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت توصیه میکنم تمام کسانی که زود هنگام وارد مسائل مربوط به انتخابات شدهاند اشتباه میکنند زیرا اکنون وقت انتخابات نیست علیرضا زاکانی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره برنامههای اصولگرایان برای انتخابات ریاحضرتی:اصلاحطلبان هیچ شرطی برای حمایت از روحانی در سال 96 ندارند
سیاست > مجلس - عضو فراکسیون امید مجلس میگوید اصلاحطلبان هیچ کاندیدایی به جز روحانی برای انتخابات ریاست جمهوری سال 96 ندارند الیاس حضرتی عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی درباره شرط و شروطهایی که اخیرا برخی اصلاح طلبان برای حمایت از روحانی مطرح میکننپاسخ روحانی به گلایههای عارف
روزنامه شرق با سیدحسن رسولی مشاور محمدرضا عارف و عضو شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان درباره انتخابات مجلس دهم ائتلاف اصلاحطلبان و نیز عملکرد فراکسیون امید گفتوگو کردیم در روزهای گذشته وقوع برخی رخدادها در مجلس سبب شد نقدهای زیادی به عملکرد اصلاحطلبان در آستانه انتخاواکنش عارف به حمایت اصلاحطلبان از روحانی در انتخابات 96
واکنش عارف به حمایت اصلاحطلبان از روحانی در انتخابات 96 رئیس بنیاد امید ایرانیان درباره احتمال حمایت اصلاحطلبان از حسن روحانی در انتخابات سال آینده واکنش نشان داد محمدرضا عارف رئیس بنیاد امید ایرانیان در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان درنظر کرباسچی درباره رقبای روحانی در سال 96 /استقبال مردم از احمدینژاد سرد است
سیاست > احزاب و شخصیتها - غلامحسین کرباسچی دبیرکل حزب کارگزاران در گفتگو با روزنامه اعتماد گفت من اطلاع دارم شخص آقای رییسجمهور از بخشی از دستگاههای اجرایی ناراضی هستند بخشهایی از این گفتگو را در دامه بخوانید بعد از تجربهاي كه در انتخابات مجلس اتفاق-
سیاسی
پربازدیدترینها