واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: 11 هزار رشته محل دانشگاه آزاد متقاضی ندارد
ميرزاده در دوازدهمين جلسه هيات امناي استان آذربايجان غربي گفت: دانشگاه آزاد اسلامي نتيجه پس انداز خانواده هايي است که علاقمند به تحصيل فرزندانشان در داخل کشور هستند.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي،ميرزاده در ابتداي اين جلسه ضمن ابراز خرسندي از حضور در شهر اروميه، افزود:در حال حاضر بيش از 54 درصد از فارغ التحصيلان کشور متعلق به دانشگاه آزاد اسلامي هستند، اين دانشگاه که با ابتکار آيت الله هاشمي و حمايت خانواده هاي ايراني شکل گرفت توانست به يک سرمايه ملي تبديل شود، بنابراين وظيفه حفظ آن برعهده ماست.
وي با اشاره به چالش هاي پيش روي دانشگاه آزاد اسلامي بر ضرورت گسترش فعاليت هاي اقتصاد دانش بنيان تاکيد کرد و گفت: کاهش جمعيت دانشجويي کشور و افزايش بيرويه مراکز آموزشي باعث شده است تا دانشگاه با صندلي هاي خالي مواجه شود. پيش بيني مي شود تا سال 99 از ميزان متقاضيان تحصيلات تکميلي نيز کاسته شود به همين سبب واحدها بايد بر روي فعاليتهاي دانش بنيان، آموزش هاي کاربردي نيروي انساني تمرکز کنند.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي ادامه داد: از آنجايي که بسياري از واحدها داراي ظرفيت هايي چون ساختمان هاي مازاد بوده مي توانند از اين پتانسيل براي اجراي طرح هاي گردشگري استفاده کنند.وي با اشاره به ابلاغ بخشنامه اي در اين خصوص گفت: واحدها با توجه به امکانات و پتانسيل هاي خود مي توانند نسبت به راه اندازي تورهاي گردشگري براي خانواده دانشگاه آزاد اسلامي اقدام کنند.
دکتر ميرزاده افزود: از 29 هزار رشته محل دانشگاه آزاد اسلامي حدود 11هزار رشته محل آن فاقد متقاضي است اين در حالي است که اين تعداد رشتهمحل همچنان براي دانشگاه ايجاد هزينه مي کنند.
رييس دانشگاه آزاد اسلامي براي برون رفت مشکل زيان دهي برخي واحدها گفت: توسعه تحصيلات تکميلي، توسعه فعاليت هاي دانش بنيان و بالابردن اثربخشي دانشگاه از مواردي است که واحدها به آن توجه بيشتري داشته باشند. وي با ارائه آماري در خصوص واحدهاي زيان ده گفت: مشکل زياندهي واحدهاي دانشگاه آزاد اسلامي طي سال هاي 87 تا 91 خود را نشان داد که حدود 235 واحد دانشگاه زيان ده شدند اما خوشبختانه با اعمال سياستهاي جديد طي سه سال اخير تراز مالي دانشگاه آزاد اسلامي مثبت شد و تعداد واحدهاي زيان ده به کمتر از 100 واحد رسيد.
وي با اشاره به اتمام طرح هاي عمراني طي سه سال اخير گفت: با برنامهريزيهاي صورت گرفته تا پايان سال 95 تمامي طرح هاي نيمه تمام عمراني در دانشگاه آزاد اسلامي به اتمام خواهد رسيد که اين امر با توجه به شرايط اقتصادي کشور کار دشواري است.
دکتر ميرزاده خاطر نشان کرد: واحدها بايد تمهيداتي را انديشيده تا ميزان شهريه دانشجويان کاهش يابد و متقاضيان ورود به دانشگاه همچنان اين دانشگاه را که داراي برندي ملي و بين المللي است، انتخاب کنند.
دکتر ميرزاده همچنين با اشاره به ايجاد شبکه بين الملل در دانشگاه آزاد اسلامي گفت: پس از برجام شرايط خوبي براي همکاري هاي علمي براي دانشگاه ها بوجود آمد، دانشگاه آزاد اسلامي نيز از اين فرصت بهره گرفت و اقدام به تاسيس چند دفتر در دانشگاه هاي کشورهايي چون آلمان، روسيه و ايتاليا کرد که با استقبال دانشجويان ايراني خارج از کشور و فارسي زبانان نيز مواجه شده است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۵ - 22 August 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]