تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820420104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کشاورزی از بخش‌های قابل اتکا در تحقق اقتصاد مقاومتی است - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
استانها/ کشاورزی
دانشیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز اظهار کرد: آشنا کردن کشاورزان با مفهوم اقتصاد مقاومتی و نقشی که در این راستا باید ایفا نمایند از وظایف کارشناسان ترویج است تا از طریق بکارگیری روش های مختلف ارتباط فردی، گروهی و انبوهی ضمن ارتقای سطح آگاهی، آنان را با وظیفه‌ای مهمی که برعهده‌شان خواهد بود، آشنا سازند. شاپور ظریفیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، افزود: آموزش و هدایت کشاورزان در راستای برنامه‌های افزایش تولید و کاهش هزینه با بکارگیری فناوری‌های نوین و اصول علمی مدیریت مزرعه توسط کارشناسان ترویج و آموزش کشاورزی در سطح کشور از اهمیت و جایگاه خاصی برخوردار خواهد شد.

 وی از قابل اتکا بودن بخش کشاورزی در سیاست اقتصاد مقاومتی گفت و تشریح کرد: یکی از بخش‌های قابل اتکا در سیاست اقتصاد مقاومتی، بخش کشاورزی است که به علت حداقل وابستگی به فناوری‌های خارجی و در اختیار داشتن عوامل اصلی تولید از جمله آب، زمین، نیروی انسانی، سرمایه از یک طرف و وجود بازارهای خارجی وسیع در سطح جهانی به علت کاهش تولیدات ناشی از خشکسالی‌های اخیر از طرف دیگر، از پتانسیل مناسبی برای رشد و توسعه برخوردار است.

 ظریفیان با اشاره به امتیازات سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ادامه داد: سرمایه گذاری در توسعه بخش کشاورزی و محور قرار دادن آن در برنامه‌های توسعه کشور به معنی واقعی و دور از هرگونه شعار، افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی را بدنبال خواهد داشت.

وی افزود: این کارشناسان در خط مقدم ارتباط بخش کشاورزی دولتی و کشاورزان قرار داشته و وظیفه اشاعه، آموزش و هدایت کشاورزان به بکارگیری فناوریهای مناسب در راستای اهداف اقتصاد مقاومتی را برعهده دارند.

دانشیار گروه ترویج و توسعه روستایی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز یادآور شد: انجام موفقیت آمیز این ماموریت برای کارشناسان در مقابل کشاورزان معیشت گرا نسبت به کشاورزان پیشرو به سختی و با صرف انرژی زیاد همراه خواهد بود.

وی کاهش وابستگی کشور به واردات را از نشانه های افزایش تولید محصولات کشاورزی دانست و افزود: افزایش تولید محصولات کشاورزی و دامی زمینه ساز کاهش وابستگی کشور به واردات و خروج ارز و آسیب پذیری از تحریمها و ایجاد امکان صادرات محصول مازاد و ارزآوری خواهد شد.

ظریفیان تاکید کرد: موفقیت بخش ترویج و آموزش کشاورزی در انجام این وظیفه مهم در گرو توجه و حمایت جدی دولت به جایگاه آن در سلسله مراتب سازمانی و فراهم کردن بودجه و امکانات لازم برای توسعه این بخش میباشد که متاسفانه تاکنون اینگونه نبوده است. انتهای پیام


شنبه / ۱۹ تیر ۱۳۹۵ / ۱۴:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن