پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1848749932
نگاه مطهری به دولت پس از یک دوره کمانتقادی/با ملاحظهکاری، مشکلی حل نمیشود
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: نگاه مطهری به دولت پس از یک دوره کمانتقادی/با ملاحظهکاری، مشکلی حل نمیشود
نائب رییس مجلس گفت: مشکل کشور ما این است که میداند تخلف می کند اما چون ملاحظهکاری جریان دارد، برخورد انجام نمیشود.
به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "علی مطهری" نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: دولت با تمام توفیقاتی که تاکنون داشته، برای اصلاح امور کشور باید ملاحظهکاری را کنار بگذارد زیرا با ملاحظهکاری، مشکلی حل نمیشود.
"علی مطهری"، شامگاه پنجشنبه در جمع حامیان دولت تدبیر و امید در استان زنجان افزود: در صلاح و فساد یک حکومت، ساختار آن موثرتر است و نه شخصیتها.
وی یادآورشد: ما باید به این توجه کنیم که هر مقدار شخصیتهای صالح داشته باشیم، اگر ساختمان نظام اجتماعی ما صالح نباشد، آنان نمیتوانند به مقاصد خود برسند.
مطهری اظهار کرد: امروز اشتباههای مکرر و زیاد جامعه خودمان را میبینیم، کمکم به این فکر فرو میرویم که شاید ساختار و سازمان جامعه ما دچار اشکال باشد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در ساختار نادرست، با وجود شخصیتهای صالح و رهبران خوب و خیرخواه، اصلاحات اجتماعی به سختی انجام میشود و شخصیتهای ما در درون این ساختار هضم میشوند.
وی خاطرنشان کرد: اگر چنین موضوعی باشد، ما باید قانون اساسی و ساختار خودمان را اصلاح کنیم، این، یکی از مشکلات امروز ماست.
مطهری ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات، نبود وحدت و همبستگی ملی است که هر مقدار از انقلاب اسلامی پیش آمدیم، از خلوص نیتها کم شده و بر اختلافها و تفرقهها اضافه شده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مسأله خلوصنیت و اخلاص، گاه تبدیل به قدرتپرستی شده است و این، مغایر با قدرتطلبی است.
وی اضافه کرد: متأسفانه در کشور ما، آن خلوص نیتهای اوایل انقلاب کمتر شده، قدرتپرستی و مسأله جناحگرایی و تعصبات گروهی رایج شده است و کمتر افرادی را داریم که ملی فکر کنند و به فکر منافع ملی باشند.
مطهری ابراز کرد: شهید مطهری 6 آفت را برای نهضت اسلامی ما ذکر میکنند که یکی، رخنه فرصتطلبان، نفوذ اندیشههای بیگانه، تجدد گرایی افراطی که ما به خاطر مقتضیات زمان مسائلی را وارد اسلام کنیم و مسائلی را از اسلام خارج کنیم چون دنیای امروز این ها را جهان میپسندد. یکی دیگر، آفتی از نوع معنی است بدان معنا که خلوص نیتها و اخلاصها کم شود، خلوصی که قبل از انقلاب و خلوصی که در جنگ بود کجا و حال و هوای این روزها کجا؟ در مقایسه تفاوت بسیاری پیدا شده است که باعث تفرقه و تشدد هم شده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تفرقه و تشدد، یکی از عوامل قرآنی برای انقراض جوامع انسانی است.
وی افزود: ما چهار عامل را دلیل انقراض جوامع میدانیم؛ یکی؛ غلبه ظلم بر عدالت، دوم؛ فساد اخلاقی است، اگر در جامعه ای فساد حاکم شد، آن جامعه از بین میرود، عامل سوم؛ ترک امر به معروف و نهی از منکر است و چهارم؛ تفرقه و تشدد.
مطهری یادآورشد: این سنت خداوند است که عملکرد خود آن جوامع، سرنوشت آنان را تغییر میدهد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ارزیابی کارها، حرکت مفیدی است و باعث میشود که راه برای آینده روشن شود و سنجش هر کاری نیاز به معیار دارد.
وی اظهار کرد: مقیاس سنجش و ارزیابی عملکرد یک دولت، شعارهای اولیه انقلاب است مثل استقلال، آزادی، عدالت، اخلاق و معنویت. در سیاست خارجی و در عملکرد اقتصادی و فرهنگی، همه این شاخصها قابل مشاهده و اندازهگیری است.
مطهری خاطرنشان کرد: در سیاست خارجی، به حتم دولت یازدهم موفق بوده و فکر نمیکنم کسی بتواند بگوید در سیاست خارجی توفیقی نداشته و این مطلب روشنی است و ما از انزوا خارج شدیم و ایرانهراسی در دنیا کم شده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هنوز در میان اکثر کشورهای عرب، ایرانهراسی وجود دارد که باید مشکل را حل کرد.
وی با بیان اینکه توفیق برجام، فرصت مهمی است و باید از آن بیشترین استفاده را ببریم، ادامه داد: اینکه اشکالتراشی کنیم، کار درستی نیست، فرصتی ایجاد شده و اینکه هر چه بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم، بستگی به رفتار ما دارد و این موضوع، کلیشهای نیست و اگر درست عمل کنیم، بیشتر از برجام استفاده میکنیم.
مطهری اضافه کرد: همانطور که از حضور اوباما در آمریکا باید استفاده کنیم، معلوم نیست که وجود یک چنین رئیس جمهوری در آمریکا تکرار شود، کسی که عاقلتر از روسای جمهوری قبلی است و به نظر میآید تعلق خاطری به اسلام و مسلمانان دارد و باید از این فرصت استفاده کنیم و بعید است که این فرصت تکرار شود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: مسأله رابطه با آمریکا را نباید تابو کرد. عدهای رابطه با آمریکا را ختم انقلاب میدانند و این، اشتباه است.
وی ابراز کرد: اگر امروز ما با آمریکا رابطه داشتیم، این همه مشکل بانکی هم نداشتیم. صرف رابطه مشکل ندارد و مهم این است که ما از آن اصول مبانی خودمان دست برنداریم.
مطهری افزود: در سیاست خارجی، لازم است که به کشورهای اسلامی نزدیکتر شویم، سوء تفاهمها باید از بین رود، مسأله شیعه و سنی مهمترین مشکلی است که باید از بین برود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: باید در رفتار خودمان آسیب شناسی بکنیم که آیا رفتار ما با اهل سنتی درست بوده یا نه؟
وی یادآورشد: در سیاست داخلی، دولت توفیق چندانی نداشته است مثل وقایعی که در مسأله مطبوعات رخ داد و دخالتهای قوه قضائیه که حاکی از حاکمیت دوگانه است. داستانی که در مورد هفتهنامه یالثارات اتفاق افتاد، نمونهای از آن است.
مطهری اظهار کرد: باید مرجع واحدی باشد و نمیشود که دو مرجع حکومت کند و دولت در این تقاطع، ایستادگی لازم را نداشته است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، کنسرتها را از دیگر موضوعاتی خواند که حاکمیت دوگانهای در مورد آن جاری است و گفت: تکلیف موسیقی در اسلام روشن است و میگوید که موسیقی غنایی حرام است. موسیقی غنایی، آن است که خفت عقل بیاورد و کارهای سبکسرانه از انسان سر بزند و او را از حال عادی خارج کند.
وی خاطرنشان کرد: اگر مشکلی ندارد و حلال است، معنی ندارد که فلان امام جمعه بگوید در شهر مشهد حرام است و در سایر شهرها حلال، مگر میشود؟ این، به معنای حکومت فدرالی است.
مطهری تصریح کرد: اگر میخواهیم اینگونه باشد، فردا هر استان برای خود قوانین را میپذیرد و کمکم میتوان مشاهده کرد که استانها اعلام خودمختاری میکنند، این نمیشود و باید روشن شود و دولت باید در مقابل این گونه تکرویها و استدلالها بایستد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد: امام جمعهها حق دخالت در امور اجرایی را ندارند.
وی ادامه داد: دخالت در کار همدیگر، کارهای غلطی است که باید اصلاح شود و دولت اگر بخواهد در مقابل این امور عقبنشینی کند، فایده ندارد و آن موقع چه فرقی است بین این دولت و دولتهای قبلی؟
مطهری اضافه کرد: خط قرمزهای مصنوعی که در مطبوعات درست شده است مثل اینکه حق ندارند در مورد حصر خانگی بنویسند، خب چرا؟
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: میخواهیم که این مشکلات حل شود. انتقاد از قوه قضائیه امکان ندارد. کوچکترین انتقاد از این قوه ،موجب عکسالعمل است، این کشور اگر میگوییم آزادی بیان دارد، باید واقعی باشد، نمیتوان شعار داد.
وی ابراز کرد: در مورد بحث حقوق بشر، گاه سازمانهای بینالمللی ایراد میگیرند، حقوق بشر در ایران به دو بخش تقسیم میشود که بخشی مربوط به احکام شرعی است و اجرای حدود.
مطهری افزود: مبانی ما، مبانی درستی است و هیچ راهی هم جز آنچه که اسلام گفته، درست نیست.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گاه، قوانین ما هم ایراد دارد و باید آن را پذیرفت. روزنامهنگاری را دو ماه در حبس انفرادی قرار میدهید و همسرش میگوید بعد از تحمل دو ماه انفرادی، یک مصاحبه هم با بیبیسی انجام میدهد. حالا او را میگیرید، اینها کار زشتی است و باید اینها را گفت.
وی یادآورشد: نگوییم که ما هیچ ایرادی نداریم بلکه بگوییم برخی از کارهایمان اشتباه است و برخی دیگر درست و مشکل را بپذیریم و به دنبال رفع اینها باشیم و حالت قداستی به خود نگیریم که چون حکومت ما اسلامی است، پس همه کارهایمان درست است. این موضوع در زمان پیامبر هم وجود نداشت.
مطهری اظهار کرد: دولت، وعدههایی در مورد این مسائل داده و به نظرم خوب عمل نکرده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه عمکلرد اقتصادی دولت توفیق نسبی داشته است گفت: نخست؛ قانونگرایی در کشور حاکم شده است. مشکل اساسی در دولت گذشته، قانون شکنی و قانونگریزی بود.
وی خاطرنشان کرد: این دولت، خیلی قانونگراتر بوده و مصوبات دولت هم که به مجلس وارد میشود، خیلی کم مغایر با قانون است و وضعیت با گذشته تغییر کرده و این، یک نکته مثبت نسبت به عملکرد اقتصادی دولت است.
مطهری ادامه داد: انضباط مالی که در این دولت ایجاد شده، نسبت به دولت قبل، قابل توجه بوده و ثبات اقتصادی و نبود نوسان بالا نقاط مثبتی است که در این دولت به وجود آمده است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توفیقاتی در نفت و کشاورزی داشتیم و حادثه کاهش شدید قیمت نفت و میراث دولت گذشته از تحریمها عوامل بازدارندهای بود و مشکل بزرگی برای این دولت به وجود آورد که اکنون هم، دولت با یک مضیقه مالی بزرگی روبروست.
وی ابراز کرد: یک ضعف دیگری که دولت دارد، ملاحظهکاری در امور اقتصادی است، مصالحه یعنی رو در بایستی و رفیقبازی. کسی میتواند امر و احکام خدا را اقامه کند که اهل ملاحظهکاری نباشد.
مطهری تصریح کرد: ما در خیلی از موارد، دچار رو در بایستی هستیم مثل یارانهها که همه میگویند باید قطع شود اما در عمل کسی دست به کار نمیشود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اگر کاری به مصلحت جامعه است، باید عمل شود، حتی اگر به قیمت رأی نیاوردن یک مسئول تمام شود.
وی به موضوع موسسه ثامنالحجج اشاره و اضافه کرد: موسسه ثامنالحجج، یک موسسه تعاونی فرش در سبزوار بوده که طبق قانون فقط میتوانست در حیطه سبزهوار فعالیت کند، کمکم تابلو نصب میکند.
مطهری افزود: مردم فکر میکنند به نام آستان قدس است و تبلیغات میکند، به طور معمول این افراد وارد هستند و سریع به چند امام جمعه و فرمانده نیروهای نظامی متصل میشوند و آن نهادهای نظارتی هم جرأت جلو آمدن پیدا نمیکنند و در نهایت فاجعه درست میشود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی هم نمیگوید که این موسسه اعتباری از کجا مجوز گرفته است و ناگهان یک میلیون و 380 هزار سهامدار طلب کار پیدا میشود.
وی یادآور شد: این موسسه میگوید 40 درصد سود میدهم و بانک مرکزی نمیگوید که این 40 درصد را از کجا میآوری و نظام اقتصادی کشور را مخدوش میکنی، تا زمانی که سهامداران جلوی بانک مرکزی جمع میشوند.
مطهری تصریح کرد: مشکل کشور ما این است که میداند تخلف میکند اما چون ملاحظهکاری جریان دارد، برخورد انجام نمیشود.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: دولت با توجه به شرایط و کارشکنیهایی که میشود و موضوع کاهش شدید قیمت نفت، توانسته یک آرامش و ثباتی در کشور ایجاد کند و در مسأله عملکرد فرهنگی هم توفیق نسبی داشته و توفیق کامل نبوده و اقبال مردم به سینما بیشتر شده و توانسته نیروهای قابل قبولی تولید کند و اهالی فرهنگ و هنر دلگرم شدهاند اما دچار برخی تساهلها و مسامحههای فرهنگی هم هست.
نایب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت نتوانسته به فرهنگ عمومی کشور رسیدگی کند، هیچ دولتی تا کنون برای اصلاح مسائل فرهنگ عمومی کشور، دست به کار نشده است.
وی خاطرنشان کرد: دولت، یکی از مربیهای جامعه است و باید مسائل فرهنگ عمومی را حل کند، اینها جزء وظایف دولت است.
انتهای پیام /
۲۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
نگاه مطهری به دولت پس از یک دوره کم انتقادی/با ملاحظه کاری، مشکلی حل نمی شود
نائب رییس مجلس گفت مشکل کشور ما این است که می داند تخلف می کند اما چون ملاحظه کاری جریان دارد برخورد انجام نمی شود به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت دولت با تمام توفیقاتی که تاکنون داشته برای اصلاح امور کشور بایناظران مجلس در هیأت واگذاری، فعالیتها و بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی انتخاب شدند
ناظران مجلس در هیأت واگذاری فعالیتها و بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی انتخاب شدند نمایندگان مردمسبحانیفر و اسماعیلی را به عنوان ناظران مجلس در هیأت واگذاری و فعالیتها و بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی از طریق مذاکره معرفی کردند به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسانتقاد مطهری از دخالت نهادهای نظامی در اقتصاد/دولت و مجلس درجلسات خصوصی میگویند یارانه چیز بیخودی است
انتقاد مطهری از دخالت نهادهای نظامی در اقتصاد دولت و مجلس درجلسات خصوصی میگویند یارانه چیز بیخودی است نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت ملاحظهکاری در امور اقتصادی از جمله نقطه ضعفهاست و دولت در مسئله حذف یارانهها به فکر انتخابات است که این کار درستی نیست به گزارش نامه نیوز علوعده های دولت برای مردم«نان و آب» نمیشود
وعده های دولت برای مردم نان و آب نمیشود نماینده سابق مردم تهران در مجلس با اشاره به عدم تحقق وعدههای دولت در دوران پسابرجام گفت دولت زمانی که با نقض برجام از سوی آمریکاییها مواجه شد وعدههایی به مردم میدهد که برای آنها نان و آب نمیشود به گزارش فرهنگ نیوز محمد سلیمانی نممعیشت مردم در پایان دوره دولت نادیده گرفته نشود
خاتمی در خطبههای نماز جمعه معیشت مردم در پایان دوره دولت نادیده گرفته نشود خطیب موقت نماز جمعه این هفته تهران گفت از دولت میخواهم تا زمانی که در این جایگاه هستید عاشقانه کار کنید و این عشق را در عرصه عمل نشان دهید مبادا در سال آخر همه مسائل سیاسی باشد و مسئله معیشت مردم نادنماینده سابق مجلس: دولت وعدههایی میدهد که برای مردم «نان و آب» نمیشود
نماینده سابق مجلس دولت وعدههایی میدهد که برای مردم نان و آب نمیشودتاریخ انتشار پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۶ ۳۱ نماینده سابق مردم تهران در مجلس با اشاره به عدم تحقق وعدههای دولت در دوران پسابرجام گفت دولت زمانی که با نقض برجام از سوی آمریکاییها مواجه شد وعدهدو اصلاحطلب ناظر مجلس در هیات واگذاری بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی شدند
با رای نمایندگان مجلس دو اصلاحطلب ناظر مجلس در هیات واگذاری بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی شدند در جریان نشست علنی مجلس دو نماینده اصلاحطلب بهعنوان ناظران مجلس در هیات واگذاری فعالیتها و بنگاههای دولتی به بخش غیردولتی برگزیده شدند به گزارش خبرنگار پارلمانی ایلنا نمایندگمطهری: كشور «فدرالي» اداره نميشود / چيزي به نام حريم امام رضا (ع) وجود ندارد
مطهری كشور فدرالي اداره نميشود چيزي به نام حريم امام رضا ع وجود ندارد اعتماد در گزارشی به اعتراض علی مطهری درباره برگزار نشدن کنسرت در مشهد پرداخته است که در ادامه میخوانید به گزارش نامهنیوز علي مطهري نمايندهاي كه تابوهاي زيادي را در حوزه سياست در فضاي پس از حوادث سابروجردی: روحانی رئیسجمهور دو دورهای است/مردم از حوزه سلامت رضایت دارند /متاسفانه دولت یک رسانه ندارد و چراغ
بروجردی روحانی رئیسجمهور دو دورهای است مردم از حوزه سلامت رضایت دارند متاسفانه دولت یک رسانه ندارد و چراغ خاموش حرکت میکند این فعال سیاسی اصلاح طلب معتقد است که روحانی برای سال 96 هم میتواند به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود اما باید در بخشهای مانند اقتصاد بیشتر متمرکز شود بهدولت تغییر وضعیت معیشتی مردم را سرلوحه خود قرار داده/مسیر خدمتگزاری با بداخلاقی منتقدان منحرف نمیشود
وزیر ارتباطات دولت تغییر وضعیت معیشتی مردم را سرلوحه خود قرار داده مسیر خدمتگزاری با بداخلاقی منتقدان منحرف نمیشود وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت ثبات اقتصادی کشور و همگرایی برای رونق توسعه فراگیر مهمترین دستاورد دولت تدبیر و امید است به گزارش ایلنا محمود واعظی عصر شنبه-