واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اجرای طرح کاهش آسیبهای مخرب شبکههای اجتماعی بر زنان در سمنان
مدیر بسیج جامعه زنان استان سمنان با اشاره به اجرایی شدن طرح کاهش آسیب آثار مخرب شبکههای اجتماعی بر زنان استان گفت: هدف از اجرای این طرح را بهره گیری از ظرفیت بسیج در آگاهسازی زنان جهت استفاده درست و صحیح از شبکههای اجتماعی و کاهش آسیبهای مخرب بر آنان است.
عفت دیابی در اولین مجمع بسیج استان سمنان در سال95 دربسیج سپاه استان سمنان به ارائه خلاصهای از طرح کارگروه زن و خانواده در این مجمع پرداخت و گفت: طرح پیشنهادی با عنوان راهکارهای کاهش آسیبهای مخرب شبکه های اجتماعی زنان بسیجی استان سمنان است.
وی افزود: این روزها با توجه به استقبال گسترده کاربران اینترنتی از شبکههای اجتماعی و با نگاهی به تاریخ و نقش مستحکم زنان در پایداری و مدیریت خانواده، یکباره شاهد این هستیم که عدم مدیریت مناسب در استفاده از شبکه های اجتماعی در خانواده از زن شخصیتی میسازد که به راحتی خانواده را متزلزل می سازد.
مدیر بسیج جامعه زنان استان سمنان بیان داشت: حضور افراطی زنان در شبکه های اجتماعی باعث دورشدن اعضای خانواده از همدیگر می شود و به نوعی نقش مادربودن و همسر بودن زن را مختل می سازند که می توان بیماری های خیانت، طلاق عاطفی، روابط نامشروع را از آسیبهای مخرب شبکه های اجتماعی عنوان کرد.
دیابی هدف از اجرای این طرح را بهره گیری از ظرفیت بسیج در آگاه سازی زنان جهت استفاده درست و صحیح از شبکه های اجتماعی و کاهش آسیب های مخرب بر آنان عنوان کرد و افزود: پروژه اجرایی این طرح بدین صورت است که برنامه در پایگاه های بسیج جامعه زنان اجرا خواهد شد و طول اجرای آن یک ساله است.
وی ادامه داد: از هر حوزه مقاومت یک نفر به عنوان مربی انتخاب و پس از مصاحبه تخصصی در استان در یک دوره آموزشی از پیش تعیین شده که دارای سرفصل تخصصی در این زمینه است، آموزش داده می شود و سپس مربیان آموزش دیده حوزه ها موظفند 10 نفر از افراد متخصص در پایگاه های زیرمجموعه خود را آموزش دهند و در واقع آموزش به صورت شبکه ای از استن به حوزه و سپس پایگاه تزریق می شود.
مدیر بسیج جامعه زنان استان سمنان اظهار داشت: با توجه به تعداد رده های خواهران در بسیج جامعه زنان 20 نفر مربی از حوزه ها انتخاب و 10 نفر از هر پایگاه انتخاب شده و آموزش میبینند و به این صورت 220 نفر مربی آموزش دیده در جهت استفاده از شبکه های اجتماعی تربیت می شوند و سپس در مرحله پایانی طرح مربیان پایگاه ها در سطح پایگاه به صورت ماهانه جلسات آگاهسازی افزایش سواد رسانه استفاده کنندگان از فضای مجازی را با جمعیت حداقل 50 نفر تشکیل میدهند و در پایان طرح 10 هزار نفر مخاطب به صورت ماهانه تحت آموزش قرار میگیرند.
دیابی دستگاههای اجرایی مرتبط را صدا و سیما، سازمان فرهنگی شهرداری، معاونت اجتماعی ناجا، بهزیستی، اداره فناوری و ارتباطات و دیگر دستگاهها نام برد و گفت: طرح مذکور از ابتدای سال 96 در پایگاه های بسیج جامعه زنان اجرا میشود.
وی نتیجه حاصل از اجرای این طرح را آگاهسازی در جهت استفاده صحیح از امکانات فضای مجازی، کاهش سرقت اطلاعات شخصی کاربران با استفاده از معرفی ابزارهای امنیتی جهت جلوگیری از سوء استفاده افراد سودجو و کاهش آسیب آثار مخرب شبکه های اجتماعی بر زنان استان برشمرد.
مدیر بسیج جامعه زنان استان سمنان اظهار داشت: این برنامه با هدایت و کنترل بسیج جامعه زنان استان در پایگاه های مقاومت بسیج جامعه زنان در سطح استان اجرایی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۱۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]