تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803368267




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیان تئوری‌ای که 7 سال پیش عملیاتی کرده بود! / مخالف حکومت دینی؛ نه حکومت!


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: بیان تئوری‌ای که 7 سال پیش عملیاتی کرده بود! / مخالف حکومت دینی؛ نه حکومت!
وطن امروز در یادداشتی آورده است؛
به گزارش نامه‌نیوز، 1- براساس یک اصل روانشناسی، برخی مواقع ممکن است افراد منویات درونی خود را با یک جمله‌ به ظاهر اشتباه بیان کنند. جمله‌ای که شاید در حالت عادی فرد نخواهد آن را بیان کند، یا مثلا بعدا که در مورد آن تفکر می‌کند از اینکه چنین حرفی زده، پشیمان شود و در واقع آن موقعیت خاصی که در آن قرار گرفته موجب بیان چنین جمله‌ای از سوی او شده است.

2- «کاری نکنید که بگویم بیرون‌تان کنند، آدم باشید، گوش بدهید...» این یک نمونه‌ از جملاتی است که هر چند یک بار بیشتر بیان نشد و گوینده آن شاید بعدا حتی از اینکه بعد از مدت‌ها مجبور شده بود اعتقادات واقعی‌اش را بلند بلند فریاد بزند، پشیمان شده باشد اما جملاتی نیست که صرفا اشتباهی بیان شده باشد، بلکه اینها واقعیت‌های شخصیتی گوینده‌ای است که قبل از آن، تلاش می‌کرد ژست مودب بودن و شکیبا بودن و انتقادپذیر بودن بگیرد که البته ژست گرفتن در رسانه‌ها کار سختی نیست. لکن آنگاه که در فضای واقعی قرار گرفت، حجاب‌ها برداشته و تصویرسازی‌های تصنعی خدشه‌دار شد.

3- «بروید به جهنم»، «خب! گوش نمی‌کنید به حرف من» و... اینها نیز نمونه‌ای دیگر از همین جملاتی است که گوینده آن ممکن است بعدا که به آن و تبعاتی که به دنبال دارند، فکر ‌کند، از بیان‌شان پشیمان شود اما خود گوینده بهتر از هر کسی می‌داند که اینها بیش آنکه بیان یک جمله در موقعیتی خاص باشد، بیانگر شخصیت واقعی گوینده است. یا مثلا آنکه منتقدانش را به کلاغ تشبیه می‌کند یا آشکارا روستاییان را به سخره می‌گیرد، نه اینکه اشتباه کرده باشد، بلکه اشتباهش در بیان علنی و رسانه‌ای این نوع سخنان است، چرا که خبر داده است از سرّ درون.

4- شاید او که چند روز قبل خود را مخالف حکومت دینی معرفی کرده بود، هنوز هم بگوید از گفته‌ خود پشیمان نیست ولی این سخن وی بیش از آنکه یک ابراز نفرت معمولی باشد، توصیف‌کننده واقعیت یک جریان سیاسی است. جریان سیاسی‌ای که سال‌هاست تلاش می‌کند خود را صاحب همین حکومت دینی معرفی کند. اگر گوینده این سخنان خودش هم از گفتن این جمله ابراز پشیمانی نکند بعید است هم‌کیشان او بیان چنین سخنی را -که در واقع اعترافی به ماهیت اصلی آنهاست- به مصلحت بدانند. حکومت دینی میراث اصلی و برجسته حضرت امام(ره) و شاه‌بیت اندیشه‌های ایشان است. اینکه فردی به طور علنی از مخالفتش با حکومت دینی سخن می‌گوید در حالی که جریان متبوع او تمام تلاشش این است که خود را اصلی‌ترین حامی امام و پیرو خط امام معرفی کند؛ این یعنی افتادن پرده نفاق. یعنی فرد یاد‌شده به واقعیتی اذعان کرده که هم‌کیشانش سال‌هاست سعی می‌کنند خود را از آن مبرا بدارند.

علاوه بر این، این سبک اظهارنظر درباره دین و حکومت دینی، شاخصه برجسته‌ آن نحله فکری است که جناب هاشمی رفسنجانی سال‌هاست تلاش می‌کند خود را پرچمدار مخالفت با آن معرفی کند و وی حتی برای بیرون راندن منتقدانش از میدان و خلع ید ایشان نیز ابایی ندارد که آنها را به همین نحله فکری نسبت دهد.

5- از گوینده این سخنان نباید انتظار پس گرفتن حرفش را داشت و نه باید این سخنان را حرف عجیب و تازه‌ای از سوی او عنوان کرد. او سخنانی را به زبان رانده است که قبلاً به آنها عمل کرده بود. در واقع اظهار مخالفت با حکومت دینی از سوی کسی که در بحبوحه‌ فتنه سال 88، خود میدان‌دار عرصه بوده و در هماورد بزرگ بین مخالفان و حامیان حکومت دینی، او نقشی برجسته ایفا کرده، چیز عجیب و تازه‌ای نیست.

6- آنچه گوینده‌ این سخنان و هم‌کیشان او با آن مشکل دارند حکومت دینی است نه حکومت. اتفاقا برای این جریان حکومت اگر دینی نباشد خیلی هم دوست‌داشتنی و لذت‌بخش است. این جریان با حکومت دینی مخالف است و نیازی هم به بیان نبود اما با حکومت مخالف نیست، اگر حکومت مثلا چیزی باشد شبیه آنچه در عربستان سعودی دایر است. حکومت دینی نیاز به جانفشانی و هزینه‌دادن و سختی کشیدن دارد و بدیهی است چنین حکومتی نمی‌تواند باب میل جریان اشرافی باشد؛ اما حکومت مانند آنچه در عربستان دایر است، نه‌تنها نیازی به جانفشانی ندارد که اتفاقاً بارزترین مشخصه‌ آن خوشگذرانی و بهره‌برداری از بستر حکومت است. برای جریانی که ثابت کرده در عرصه‌ داخلی بستن صدای منتقد و در عرصه‌ خارجی تعظیم مقابل استکبار، بارزترین مشخصه‌اش است؛ بدیهی است عربستان سعودی نیز برایش الگوی خوبی باشد.


منبع: روزنامه وطن امروز


۳۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن