واضح آرشیو وب فارسی:صابرنیوز: ضعف فرهنگ استفاده از کالای داخلی فرصت خوبی برای دشمنان بوجود آورده تا به قتل و عام اقتصادی بپردازند. قاچاق باعث تعطیلی (بخوانید مرگ) واحدهای تولیدی می شود. همانطور که داعش با کشتن انسانها در پی تصرف خاک سرزمین آنهاست، قاچاق با از بین بردن کارخانه های تولیدی، در پی تصرف بازار کشور است.
به گزارش سرویس اقتصادی پایگاه 598، روزنامه دنیای اقتصاد در یادداشتی با از بین بردن کالای قاچاق مخالفت کرده است! آیا باید قاچاق را جلوی چشم همه آتش زد؟
در مورد پدیده قاچاق، مسئولین آمارهای جورواجور و متفاوت ارائه می دهند؛ ولی آنچه مسلم است طبق اعلام ستاد مبارزه با قاچاق کالا فقط 10 درصد آن شناسایی می شود و طبق آمار غیر رسمی 2 تا 3 درصد. بد نیست ویژگی های این پدیده را با هم مرور کنیم شاید راحت تر بتوانیم جواب سوالمان را پیدا کنیم.
1- متجاوز: در هرکشوری بازار، ناموس اقتصادی آن کشور است و اجازه ورود به آن را به هر کسی و به راحتی نمی دهند. کالای قاچاق بدون اجازه به این حریم اقتصادی سرک می کشد و آنرا نقض می کند که به غیرت خیلی ها بر می خورد!
2- داعش اقتصادی! : برای از بین بردن کشورهای همسایه ما داعش نظامی و امنیتی بوجود آمده ولی برای کشور ما این فضا برای دشمن فراهم نشده است. ضعف فرهنگ استفاده از کالای داخلی فرصت خوبی برای دشمنان بوجود آورده تا به قتل و عام اقتصادی بپردازند. قاچاق باعث تعطیلی (بخوانید مرگ) واحدهای تولیدی می شود. همانطور که داعش با کشتن انسانها در پی تصرف خاک سرزمین آنهاست، قاچاق با از بین بردن کارخانه های تولیدی، در پی تصرف بازار کشور است.
3- سارق! : کالای قاچاق تعرفه و حقوق گمرکی را به خزانه کشور پرداخت نمی کند که به نوعی سرقت از بیت المال است. بنابراین قاچاق، یک سارق است.
4- دوباره سارق! : کالای قاچاق از زیر پرداخت مالیات هم فرار می کند چون از مبادی رسمی نیامده و به شکل رسمی توزیع و به فروش نمی رسد بنابراین در اینجا هم حق دولت و مردم از دریافت مالیات تضییع می شود.
5- سربار: حدود 17 سازمان حکومتی برای مبارزه ...
[ مشاهده متن کامل خبر آیا باید کالای قاچاق را جلوی چشم همه آتش زد؟ در پایگاه خبری تحلیلی صابر ]
یکشنبه ، ۳۱مرداد۱۳۹۵
[مشاهده متن کامل خبر]
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: صابرنیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]