تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):كسى كه بر باطل سوار شود، مَركبش او را ذليل خواهد كرد. كسى كه از راه حق منحرف شود ر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827695324




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فرهنگ کسب‌ و کار در ارمنستان


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد - ترجمه آناهیتا جمشیدنژاد: کشور ارمنستان به پایتختی ایروان و با جمعیتی حدود 3 میلیون نفر کشوری کوهستانی و پر باران محسوب می‌شود. اقتصاد این کشور تا حدود زیادی به سرمایه‌گذاری ارمنیان خارج از کشور وابسته است. اقتصاد ارمنستان قبل از استقلال صنعت‌محور بود. صنایعی مانند تولید مواد شیمیایی، ماشین‌آلات صنعتی و نساجی. اما وابستگی این صنایع به واردات مواد اولیه از خارج از کشور سبب تضعیف آنها شد.

 

فرهنگ کسب‌وکار در ارمنستان

 

این کشور پس از استقلال در سال 1991 از اتحاد جماهیر شوروی، از نظام اقتصادی کمونیستی فاصله گرفت و به سمت اقتصاد سرمایه‌داری حرکت کرد و ساختمان‌سازی و خدمات جای کشاورزی و صنعت را در ارمنستان گرفتند. این کشور اما با آذربایجان و ترکیه دچار تنش است، در زمینه انرژی وابستگی زیادی به روسیه و ایران دارد و منابع آن با فقر روبه‌رو است. همه اینها موجب شده است تا توان این کشور در سرمایه‌گذاری‌های منطقه‌ای با مشکل روبه‌رو باشد.

 
اما صنعت توریسم و گردشگری جزو صنایع مهم و پردرآمد در این کشور محسوب می‌شود و نقش مهم و حیاتی در اقتصاد ارمنستان دارد. بیشترین توریست این کشور از روسیه است. به طوری که بر اساس آمار سال 2014 نزدیک به 44 درصد آنها را کشور روسیه به خود اختصاص داده است. در سال 2015 کشورهای اروپایی مانند آلمان، اتریش، انگلستان و فرانسه سهم بزرگی از گردشگران ارمنستان را به خود اختصاص داده‌اند.
 
یکی از پویاترین بخش‌های صنعت توریسم در ارمنستان مسافرت‌های کاری به این کشور است. موقعیت جغرافیایی ارمنستان توسعه روابط فعال با روسیه، کشورهای CIS (کشورهای مستقل مشترک‌المنافع که اتحادیه‌ای شامل برخی از جمهوری‌های مستقل اتحاد جماهیر شوروی سابق است)، اتحادیه اروپا، ایالات متحده آمریکا، گرجستان، ایران و کشورهای خاورمیانه را تشدید می‌کند.

ارمنستان عضو سازمان تجارت جهانی و دیگر سازمان‌های بین‌المللی است. این کشور دارای سنن غنی و روح کارآفرینی است. از نظر تاریخی ارمنستان در کانون تقاطع فرهنگ‌ها، بین غرب و شرق، اروپا و آسیا، توسعه یافته است. این امر تا حدی توضیح می‌دهد که چرا ارمنی‌ها نه تنها به‌خاطر استعداد استثنایی در کارآفرینی مشهور هستند؛ بلکه توانایی ایجاد روابط کسب‌وکار با شرکایی از کشورهای مختلف نیز از ویژگی‌های بارز آنها است.

ارامنه خارج از ارمنستان که به آنها دیاسپورای ارمنی(diaspora ) گفته می‌شود نقش مهمی در اقتصاد این کشور ایفا می‌کنند. بسیاری از معرف‌های دیاسپورای ارمنی تجار و بازرگانان موفقی در روسیه، آمریکا، فرانسه و دیگر کشورهای جهان هستند. اقتصاد ارمنستان یک الگوی رشد ثابت را نشان می‌دهد.
 
برخی از شاخه‌های به شدت در حال توسعه اقتصاد در این کشور معدن‌کاری، فلزکاری، دارو، ساختمان‌‌سازی، مهندسی مکانیک، تکنولوژی ارتباطات به علاوه صنایع مربوط به جواهر و شیمی است. بخش خدمات نیز بسیار توسعه‌یافته است.

ارمنستان یک سیاست سرمایه‌گذاری مطلوب دارد: این سیاست رشد ثابت سرمایه‌گذاری‌های مستقیم خارجی را در اقتصاد ارمنستان توسعه می‌دهد. ارمنستان دارای یک زیرساخت درست برای توریسم کسب و کار است؛ زیرساخت‌هایی مانند هتل‌های با کیفیت، چندین مرکز نمایشگاه‌های بزرگ بین‌المللی، سیستم حمل و نقل توسعه‌یافته و مدرن. مراکز اصلی توریسم کسب و کار در ارمنستان شهرهای ایروان، دیلیجان و جرماک هستند.
 
ارمنستان کشوری است که خدمات ارتباطی با کیفیت بالا را ارائه می‌دهد. حتی مکان‌های واقع در نقاط بسیار دور این کشور به اینترنت پرسرعت مجهز هستند. ایروان و دیگر شهرها در زمینه غذا و خدمات اضافی توریسم کسب و کار مانند سازمان‌های گردشگری، برنامه‌های فرهنگی و سرگرمی دارای سطح بسیار بالایی است. ارمنستان سالانه میزبان رخدادهای بسیاری در مقیاس منطقه‌ای و بین‌المللی است: کنفرانس‌ها، همایش‌ها، سمینارها و نمایشگاه‌ها. دانشمندان ارمنی در همه جای دنیا مشهور هستند و شهرت و اعتبار آنها ارمنستان را به مقصد رخدادها و کنفرانس‌های علمی تبدیل کرده است.

زبان‌های خارجی در ارمنستان: زبان روسی به‌طور گسترده در ارمنستان صحبت می‌شود و به همراه زبان‌های یونانی و آشوری توسط دولت این کشور به رسمیت شناخته می‌شود. در سال‌های اخیر یادگیری زبان‌های انگلیسی یا فرانسوی نیز بین مردم این کشور به شدت در حال محبوبیت است. در مورد کسب‌وکار در این کشور باید گفت که در روابط جدید کسب‌وکار یادگیری زبان محلی قطعا تاثیر مهم و قابل‌توجهی بر مخاطب خواهد داشت.

فضای سرمایه‌گذاری خارجی در ارمنستان: سیاست‌های تجارت و سرمایه‌گذاری در ارمنستان نسبتا آزاد بوده و درهای این کشور به روی سرمایه‌گذاری‌های خارجی باز است. گرچه موانع مهم همچنان وجود دارند؛ مخصوصا میزان زیاد فساد اداری در این کشور.

در گزارش بانک جهانی در مورد انجام کسب و کار در سال 2010، ارمنستان بین 183 اقتصاد در جهان در رتبه چهل‌وسوم قرار داشت. بهبودهای قابل‌توجه در فضای کسب و کار این کشور شامل راحتی شروع کسب و کار و تجارت فرامرزی می‌شود.

در ارمنستان در مقابل شرکت‌های خارجی و ارمنی رفتار یکسانی وجود دارد. قانون خصوصی‌سازی در سال 1997 در این کشور (که در سال 1999 اصلاح شد) بیان می‌کند که شرکت‌های خارجی در مقابل شرکت‌های ارمنی حقوق یکسانی برای شرکت در فرآیندهای خصوصی‌سازی دارند.

چند نکته از فرهنگ ارمنی‌ها

1. ارمنی‌ها در جلسات‌شان پیش از اینکه شما خودتان را معرفی کنید، آنها‌ شما را به بقیه افراد در جلسه معرفی می‌کنند.

2. برای هر جلسه از پیش تعیین شده‌ای از مهمان انتظار می‌رود تا به موقع حاضر شود؛ گرچه برای میزبان عادی است که شما را اندکی منتظر بگذارد.

3. وقفه در جلسات امری عادی است بنابراین نباید از این موضوع آزرده خاطر شوید. سعی کنید این فضاهای خالی را با یک گپ کوتاه پر کنید، ارمنی‌ها به بحث در مورد ورزش، تاریخ، غذا و حتی آب و هوا اشتیاق نشان می‌دهند. اما از صحبت پیرامون سیاست و مذهب اجتناب کنید.





۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن