محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1852676736
عطریانفر: تاثیر حسن فریدون کم شده است
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: محمدعطریانفر عضو حزب کارگزاران معتقد است حسن روحانی یک اصولگرای مدرن است و پایگاه سیاسی وی به جریان اصولگرایی تعلق دارد. این روزنامه نگار در گفتگو با فارس به مسائلی نظیر شورای نگهبان، انتخابات مجلس و انتخابات ریاست جمهوری پشین و آینده پرداخته است.
خلاصهای از این گفتگو را در ادامه میخوانید:
تاثیر شورای نگهبان در تصمیمات سیاسی اصلاح طلبان
عطریانفر میگوید: مشخصاً جبهه اصلاحات، بهخصوص در قضیه پارلمان و نامزدهای انتخاباتی مجلس نمیتواند از پیش، ارزیابی شفافی داشته باشد که اندیشه اصلاحی را به پیشبینی قابل دسترس برساند. ازاینجهت تا فرصت های پایانی کار همچنان در شرایط کجدار و مریز در فضای سیاسی معلق میمانند.
وی ادامه میدهد: اگرچه گروههای سیاسی رقیب از جمله جریان اصولگرا درشرایط حال، از عارضه این کنش نظارتی تا حدودی در مصونیت و ایمن هستند، اما منطق این نوع عارضه چهبسا در فرصتهای آتی آنها را نیز گرفتار کند. این فعال سیاسی در ادامه یاداور میشود: اگر کشور بخواهد درروند توسعه سیاسی، به نقطه پایدار و قابل اتکایی برسد، بر اساس منظومه حقوقی حاکم بر سیاست و سیاستورزی، تکلیف گروههای سیاسی از باب "دوگانه" حق و تکلیف، اختیار و مسئولیت، پاسخگویی و امکانات، باید مشخص شود؛ تا مبتنی برآن، رابطه "داده و ستانده سیاسی" معنا یابد.
شورای نگهبان باید شان حقوقی خود را حفظ کند
عطریانفر در ادامه به عملکرد حقیقی اعضای شورای نگهبان اشاره کرده و میگوید: عملکرد حقیقی افراد باید طوری باشد که شأن حقوقی آن نهاد حفظ شود. خاطرم هست زمانی شخص حضرت امام (ره) این جمله معروف در ادبیات ایران که «حرمت امامزاده را متولیاش نگه میدارد» به اعضای شورای نگهبان متذکر می شدند و این توصیه را میکردند که عملکرد شما نباید به حیثیت حقوقیتان لطمهای وارد کند.
محمدعطریانفر در ادامه گفتگوی خود میگوید: اگرچه عبارتهایی چون مردمسالاری بومی، مردمسالاری شرقی ویا مردمسالاری اسلامی را انتخاب کردهایم، ولی بخش عمدهای از تجربه حقوقی دموکراسی اقلیت و اکثریت، از سوی غرب آمده است. آنها در کنار گزاره انتخابات، مقولهای به نام نهادهای حزبی را تعریف کردهاند. وی ادامه میدهد:[در کشورهای غربی] به احزاب اجازه میدهند تا بهجای سیاستورزی در کف خیابان، که بصورت امری خود بخودی و با حضور همایشی و تبلیغاتی، نیروهایی را گزینش میکنند، آنها را در سامانهای ببرند تا درنگ کنند، کار کنند، تجربه کسب کنند و کارکردهایشان بررسی شود؛ و در بزنگاههای انتخاباتی که در مقام انتخاب و گزینش هستند، صالحان و شایستگانی که واجد صلاحیتهای لازم هستند رقابتهای خود را در درون حزب انجام دهند.
روحانی اصولگرایی مدرن است
عطریانفر درباره میل اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری به روحانی میگوید: تمایل اولیه به سوی آقای روحانی هم در همین روند بود. آقای روحانی شخصیتی برگرفته و برکشیده در متن جریان اصولگراست. ایشان اصولگرای مدرن است. طبعاً برای کسانی که 30 سال گذشته آقای روحانی را مطالعه نمایند، احساس میکنند وی در اردوگاه اصولگرایی بوده است. اصلاح طلبان اگر این امکان برایشان فراهم بود که شخصیتی ممحّض و برگرفته از درون خود را معرفی کنند و رأی شورای نگهبان را داشتند، منتخب شان فرد دیگری بود.
عطریانفر به اهمیت حضور اصلاح طلبان و تاثیر گذاری آنها در انتخابات اشاره میکند و میگوید: سهمی از پیروزی لیست امید متعلق به آقای عارف است. عارف نقش پیشکسوتی داشته ، اما حجم عمدهای که عامل پیروزی بود، اصل حضور اصلاحطلبان درصحنه انتخابات بود. ازجمله رویکرد سلبی مردم نسبت به برخی عملکرد گذشته بود که هم به مجلس و هم به شورای محترم نگهبان مربوط است؛ البته سهم پررنگ همدلی و همراهی شخص رئیس دولت اصلاحات و آقای هاشمی رفسنجانی نیز تأثیرگذار است.
از لیست امید در مجلس چه انتظاری باید داشت؟
وی همچنین درباره سرنوشت لیست مشترک اصولگرایان معتدل و اصلاح طلبان در انتخابات مجلس با تثمیلی توضیح میدهد: دوستان با نگاه واقعبینانه این برآورد را میکردند کسانی که در طول مسیر انتخابات با شما همراه بودند، احیانا در ادامه راه یا با شما همراهند یا مسیر دیگری خواهند داشت. از باب تمثیل و تفهیم موضوع تصور بفرمایید چهار نفر عازم مسیر جنوب هستند؛ نفر اول میخواهد قم برود و نفر دیگر به محلات. دیگری نیز به اصفهان میرود و نفر چهارم قصد عزیمت به شیراز دارد. ما تا قم باهم هستیم و یکی از ما آنجا جدا میشود. ما این مسیر را درست رفتهایم.
چطور اصلاحطلبان میتوانند توقع کنند اگر از آقای کاظم جلالی و آقای نعمتی حمایت کردند و در لیست امید قراردادند، این دو نفر در امر انتخاب ریاست مجلس به پیشکسوت خودشان پشت کنند و به فرد معرفیشده از طرف لیست امید رأی دهند؟ نه آقایان قول و قراری داشتند و نه عقلا میتوان چنین توقعی داشت.
وی در همین باره ادامه میدهد: لیست امید در مرحله قبل از تشکیل مجلس سه پاره بودند. این سه پاره باهم همسو و همدل شدند. بخشی از آنها برانگیخته از ناحیه اصلاحطلبان بودند.شورای عالی و شورای هماهنگی استانی، اینها را معرفی کردند. ضمن اینکه این گزینش بهصورت خالص، مفهوم اصلاحطلبی تاریخی نداشت؛ بلکه مفهوم اصلاحطلبی مقطعی(حذف افراطیون) داشت.
عطریانفر ادامه میدهد: در این سه پارهای که نام بردم، اصلاحطلبان وجه غالب دارند. از این 150 نفری که حاصل شد، همین فراکسیون امید که الآن شکلگرفته و 102 نفر هستند، وزن غالب جریان ائتلافی سهگانه هستند که در کنار هم جمع شدند. در درون این جماعت 50 درصدی، وزن غالب باز از آن اصلاحطلبانی است که با آن شرایط برانگیخته و انتخاب شدند.
چهار سال اول تمرکز بر مسائل هستهای بوده است
وی درباره عملکرد دولت تاکنون میگوید: اگر بخواهیم از دولت به مفهوم یک منظومه همبسته، توقعات مان را مطرح کنیم، دوسال اول نمیتوان مطرح کرد؛ چرا؟ چون دو سال اول، آقای روحانی تمام ظرفیت و قدرتاش معطوف به مسئله هستهای و حل مشکلات بینالمللی آن بود. عملاً دولت کارنامه یکساله دارد و در دو سال اول به بخش بزرگی از مطالباتی که تعریف کرده بود، دست پیدا کرد و اینیک سال، فرصتی نیست که توقع تغییر میداشتیم. روندی که آقای روحانی عمل کرده است صحیح است. البته اگر بخواهیم بگوییم: « کابینهای را که برگزید بهترینها هستند؟» حتماً خواهد گفت نه؛ ولی در واقعیت جاری کشور و در حد بضاعت و امکانی که میتوانست کشور را از گذرگاهها عبور دهد بهترینها بودند.
عطریانفر باور دارد:دولت ازسال 92 تا به امروز در حوزه نخبگان که حد واسط بین قاعده هرم- طبقات مردم - و سطوح فوقانی قدرت سیاسی کشور هستند، نمره قبولی آورده است. نمره قبولی ایشان هم این است که معمولاً در آزمون، آوردهها و ستاندهها را در کنار هم میسنجند که چه به شما تحویل دادهایم و چه چیزی از شما میخواهیم؟ در این رابطه آقای روحانی مشکل جدی ندارد. ولی برای طبقاتی که چندان با ادبیات نخبگانی آشنایی ندارند و زبانفهم موضوعات هم ، تنها زندگی شخصی خودشان است زبان قانعکننده کافی ندارد. وی ادامه میدهد: دولت ممکن است درلایه هایی از طبقات محروم این احساس را به وجود آورده باشد که با مردم فاصله دارد .
روحانی در انتخابات آتی پیروز خواهد شد
وی درباره انتخابات 96 پیش بینی میکند که: باور من این است آقای روحانی در همان دور اول با درصدی بالاتر از 50 بهاضافه نیم! به پیروزی میرسد. ممکن است نقّادان بگویند کمّیت رأی ایشان کمتر خواهدبود. در این رابطه احتمال عقلایی هست. ولی معتقدم با نسبتی بالاتر او پیروز است. اگر این اتفاق ضعیف رخ بدهد ممکن است نشاندهنده این باشد که سطح مشارکت پایین آمده است؛ که من فکر نمیکنم حتی چنین اتفاقی رخ دهد.
ولایتی میتوانست جایگزین روحانی باشد
عطریانفر معتقد است: اگر ولایتی با هاشمی همراه میشد، میتوانست جایگزین مناسبی برای روحانی باشد و اتفاقاً آقای ولایتی گزینه مطلوبی بود. آقای ولایتی اگر مناسبات سیاسی خود را در این دوره از قبل، بجای اینکه با افرادی چون آقایان حداد،قالیباف،رضایی وجامعه روحانیت تنظیم میکرد،با آقای هاشمی همراه میشد، چه بسا میتوانست جایگزین مناسبی باشد.اگرچه جواب درستتر را باید از خودشان پرسید.
عطریانفر ادامه میدهد: با توجه به انتخابات 84 این ارزیابی را میتوان موردبحث قرار داد. آقای ولایتی از چهرههایی است که ضمن داشتن حمایتها و همراهیهای ملی، از منظر آقای هاشمی رفسنجانی همواره گزینه مطلوب برای ریاست جمهوری بوده است. این ظرفیت در مقطعی مطرح بوده ولی در مقطع دیگر شرایطش نبوده است. در این دوره به دلایل خاص، بخصوص بعد از 88 و پایان مدیریت آقای احمدینژاد که هنوز برخی مسائل در ذهن طرفین مانده و ازنظر حاکمیت نیز لاینحل باقیمانده است ، احساس میکنم باید از کنار آن منازعه تاریخی بخاطر منافع مردم عبور کرد و نمیتوان خیلی متوقف شد. سال92 آقای هاشمی خود را مناسبترین گزینه میدانست؛ همراهیها برای آقای هاشمی رفسنجانی خیلی بیشتر از 84 بود.
پیشبینیهای انتخابات 96
وی درباره نامزدهای انتخابات 96 پیش بینی میکند:در این انتخابات مناسبترین و نزدیکترین کسی که میتوانست جایگزین آقای هاشمی شود، آقای روحانی بود. آقای ولایتی هم میتوانست باشد ولی مقدمات پیشینیاش بهگونهای بود که این اتفاق برای آقای روحانی رقم میخورد نه برای آقای ولایتی. در سال 88 خیلی زمینهها و استعدادها فراهم بود تا آقای ولایتی ظهور و بروزی داشته باشد. ولی در هر مقطعی مصلحتهای آن زمان حاکم میشود.
فرض کنید سال 88 هدفگیری میشد که خود آقای ولایتی بیاید. آقای ولایتی هم میتوانست بنا به دلایل خود نیاید. کما اینکه برای سال 96 وقتی اسامی واجد صلاحیتهای اصولگرایان را بررسی میکنید، برخی از اینها بر اساس مصلحت فردی خودشان نمیآیند. آقای علی لاریجانی حتماً نمیآید، آقای علیاکبر ولایتی حتماً نمیآید، آقای محسن رضایی حتماً نمیآید. آقای قالیباف را هم اگر مقداری قلقلکش نکنند، نمیآید.
عطریانفر در همین رابطه میگوید: حتماً اقای عارف هم نمیآید. آخرش ته قضیه به آقای جلیلی میرسیم. آقای جلیلی هم که حتماً نمیتواند کل اصولگراها را نمایندگی کند. میتواند تفکر آقای مصباح را نمایندگی کند ولی حتماً جریان اصولگرا از گزیدگی دوره 84 تا 92 آنقدر دچار دلهره و نگرانی هست که نمیتواند یکبار دیگر اقای احمدینژاد را درکسوت آقای جلیلی ، با همه سلامت نفس، رفتار انسانی و شرافت فردی که در ایشان است ، تجربه کند. ازنظر اصولگرایان ممکن است ایشان فرد محترمی باشد ولی به هرحال مگر میشود ،برای تست مدیریت کسی ، از جایگاه رفیع چنین مسئولیت خطیری او را آزمود؟
فساد ربطی به این دولت و دولت دیگر ندارد
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود درباره فیش های حقوقی میگوید: فساد هرکجا باشد، فساد است. چه در حد یک ریال باشد و چه در حد دهها میلیارد. یک قطره آب همان خاصیت را دارد که یک اقیانوس آب آن خاصیت را دارد و یک قطره سّم همانقدر آسیبزننده است که دریایی از مواد سمّی و شیمیایی. این آسیبی است که گریبان ملت را گرفته و مردم ما را اذیت کرده است و ربطی به این دولت و آن دولت هم ندارد. از دولتهای پیش هم بوده.
تاثیر حسن فریدون کم شده است
وی درباره رابطه حسن روحانی با برادرش میگوید: در این حّد که بنده و شما مطلع هستیم، ظاهراً حسین فریدون از تأثیرگذاری در فرآیند پیرامونی دفتر ریاست جمهوری دور شده است و این هم چیزی نیست که تحمیلشده باشد. شخص آقای حسن روحانی تشخیص داده و تصمیم گرفته است. از این نقطه به بعد هم، بیش از این نمیتوان در حق حسین فریدون اظهارنظر کرد و باید اجازه داد، اگر ایشان مشکلی دارد و کارش به دستگاه قضایی کشیده شد، برود و ببیند چه اتفاقی افتاده است.
۳۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]
صفحات پیشنهادی
عطریانفر: تاثیر حسین فریدون کم شده است/ ولایتی میتوانست جایگزین روحانی باشد
عطریانفر تاثیر حسین فریدون کم شده است ولایتی میتوانست جایگزین روحانی باشد بیش از این نمیتوان در حق حسین فریدون اظهارنظر کرد و باید اجازه داد اگر ایشان مشکلی دارد و کارش به دستگاه قضایی کشیده شد برود و ببیند چه اتفاقی افتاده است به گزارش نامه نیوز محمدعطریانفر عضو حزب کارگعطریانفر: تاثیر فریدون کم شده است/ ولایتی میتوانست جایگزین روحانی باشد
عطریانفر تاثیر فریدون کم شده است ولایتی میتوانست جایگزین روحانی باشد محمدعطریانفر عضو حزب کارگزاران معتقد است حسن روحانی یک اصولگرای مدرن است و پایگاه سیاسی وی به جریان اصولگرایی تعلق دارد این روزنامه نگار با سابقه در گفتگوی تفصیلی خود با فارس به مسائلی نظیر شورای نگهبان انتاولین تاثیر حضور حسنیخو در استقلال/ نصب تابلوی غیرقانونی
ورزش > لیگ برتر - مهر نوشت درحالی که به تازگی تبلیغات محیطی به یک شرکت جدید واگذار شده است باشگاه استقلال در دیدار برابر صنعت نفت اقدام به یک کار غیرقانونی کرده است دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در شرایطی شامگاه جمعه در ورزشگاه آزادی براستعفای حسنیخو تاثیری روی استقلال ندارد
زمانی استعفای حسنیخو تاثیری روی استقلال ندارد عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت شکستهای استقلال روی اعصاب هوادارانمان تاثیر میگذارد به گزارش فرهنگ نیوز حسن زمانی درباره شکست 2 بر یک استقلال مقابل صنعت نفتآبادان در هفته سوم لیگ برتر اظهار داشت فکر میکنم استقلااولین تاثیر حضور حسنیخو در استقلال
خبرگزاری مهر درحالی که به تازگی تبلیغات محیطی به یک شرکت جدید واگذار شده است باشگاه استقلال در دیدار برابر صنعت نفت اقدام به یک کار غیرقانونی کرده است دیدار تیمهای فوتبال استقلال تهران و صنعت نفت آبادان در شرایطی شامگاه جمعه در ورزشگاه آزادی برگزار شد که براساس تازه ترین قراردیادداشت/فریدون حسن خانه فوتبال از پایبست ویران است
یادداشت فریدون حسنخانه فوتبال از پایبست ویران است کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال کمیته صیانت از سلامت لیگ و بقیه دستاندرکاران فوتبال چه تصمیمی برای جلوگیری از حاشیهها و تنبیه متخلفان گرفتند به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری فارس روزنامه جوان در یادداشتی از فریدون حسن نوشتچکیده گفت وگوی تفصیلی عطریانفر با فارس: رئیس جمهور نه تنها به نقدها پاسخ نداده بلکه برآنها افزوده است/ روحانی
عضوکمیته سیاسی حزب کارگزاران با بیان اینکه انتخاب روحانی عبور از فروع اصلاح طلبی بود گفت آقای روحانی خیلی آوانگاردتر از آقای خاتمی است و گاهی به ایشان می گوییم آقای روحانی مقداری کوتاه و آرام تر محمد عطریانفر عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفت و گویی تفصیلی با خبرنحسن عباسی آزاد شد
حسن عباسی آزاد شد حسن عباسی رئیس مرکز بررسیهای دکترینال آزاد شد تسنیم حسن عباسی رئیس مرکز بررسیهای دکترینال بعدازظهر امروز شنبه 16 مرداد 1395 آزاد شد وی صبح روز 13 مرداد با شکایت ارتش و حفاظت اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران در دادسرای نظامی حاضر و به حکم بازپرس بازداشت شدجدیدترین جزئیات از تحصیل توصیهای "حسین فریدون"
تراز بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی از دستگاههای نظارتی خواست از تحصیل غیرقانونی حسین فریدون در این دانشگاه جلوگیری کنند به گزارش تراز بسیج اساتید دانشگاه شهید بهشتی طی بیانیهای از مراجع نظارتی خواست ضمن برخورد با رانت تحصیلی برادرِ رئیسجمهور مانع ادامه تحصیل غیرسیدحسن خمینی با عزتالله انتظامی دیدار کرد + تصاویر
سیدحسن خمینی با عزتالله انتظامی دیدار کرد تصاویر یادگار امام خمینی ره با عزتالله انتظامی هنرمند پیشکسوت کشورمان دیدار کرد به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی جماران حجتالاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی در این دیدار عزتالله انتظامی را از مفاخر-
سیاسی
پربازدیدترینها