محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844316924
آمار آسیبهای اجتماعی محرمانه شد
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: شصت و چهارمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان این هفته در غیبت وزیر ورزش و جوانان به ریاست معاون ساماندهی امور جوانان و با دستور جلسه ارائه گزارش آسیبهای اجتماعی برگزار شد.
به گزارش مهر، شصت و چهارمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان در حالی روز دوشنبه ۲۵ مرداد تشکیل شد که برای دومین جلسه متوالی وزیر ورزش و جوانان در آن حاضر نشد. این در حالی است که براساس آیین نامه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان مصوب سال ۸۳ که بعدها در سال ۹۰ از سوی شورای عالی جوانان اصلاح شد، ریاست ستاد ملی ساماندهی امور جوانان با وزیر ورزش و جوانان است.
این جلسه در حالی با حضور معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به عنوان دبیر ستاد برگزار شد که فاصله زمانی کوتاه آن با برگزاری گردهمایی مسئولان امور جوانان سراسر کشور تا حدی این حوزه را تحت تاثیر قرار داده بود.
اگرچه جلسه پیشین ستاد ملی ساماندهی امور جوانان بدون مصوبه خاصی پایان یافت و «طرح ارائه آموزشهای پیش از ازدواج به جوانان» به جلسه آتی موکول شد اما شصت و چهارمین جلسه ستاد بدون این دستور جلسه آغاز شد.
قزوین ۲۴ هزار معتاد دارد
براساس روال هر ماهه که یکی از استانداران کشور گزراش عملکرد دولت در حوزه جوانان در استان متبوع را ارائه می دهد، در این جلسه نیز استاندار قزوین اطلاعاتی در خصوص وضعیت جوانان و اقدامات انجام شده در پیرامون جوانان این استان را ارائه داد.
فریدون همتی گفت: قزوین به عنوان یک استان مهاجر پذیر همواره میانگین نرخ مشارکت کاری بیشتری نسبت به میانگین کل کشور داشته است و مطابق مطالعات انجام شده نرخ بیکاری در سال ۹۴ در این استان ۱۱.۷ درصد تعیین شده که نسبت به سال ۹۳ کاهش ۲ درصدی داشته است.
وی با اشاره به برنامه دولت در جهت رونق اقتصادی افزود: این استان نیز اهدافی را در جهت اشتغال زایی تعیین کرده است و در همین راستا در نظر است ۲۰ هزار فرصت شغلی جدید در سال ۹۵ ایجاد شود و از این تعداد تا کنون ۵ هزار شغل جدید ایجاد و تا پایان سال ۱۵ هزار شغل دیگر نیز خواهیم داشت.
استاندار قزوین افزود: ریشه اصلی بسیاری از معضلات اجتماعی جوانان بیکاری است و ما امیدواریم بتوانیم با اقدامات جدید سقف بیکاری را در استان قزوین کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه مطابق بررسی ها ۲۴ هزار معتاد در استان قزوین وجود دارد که بیشتر این افراد جزء قشر کارگر هستند، اظهار داشت: تمامی این افراد جمع آوری شده اند و قرار است در یک دوره ۲ تا ۳ ماهه ترک داده شوند و همچنین در یک دوره ۲ تا ۳ ماهه بعد از ترک به مراکز فنی و حرفه معرفی و تحت مراقبت آموزش های لازم برای ورود به بازار کار را بیاموزند.
۵۶ درصد ساکنان حاشیه شهرها مستاجر هستند
ادامه این جلسه به ارائه گزارش وزارت راه و شهرسازی در مورد سکونتگاه های غیر رسمی اختصاص یافت. جایی که نماینده این وزارتخانه از حقیقتی پوشیده خبر داد و گفت: بسیاری از جوانان ساکن در حاشیه پایتخت برای پیدا کردن کار مهاجرت کرده اند و این تناسب جمعیتی در شهرهای اطراف را به هم زده است.
مجید روستا در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان افزود: مطابق یک مطالعه انجام شده ما اکنون ۱۳۰ هزار بافت نابسامان غیر شهری در غالب بافت های روستایی، فرسوده و غیررسمی داریم که حدود ۱۱ میلیون نفر در این مناطق زندگی می کنند و ۳۰ درصد از این تعداد را جمعیت جوانان تشکیل می دهند.
وی افزود: مناطق حاشیه نشین به دلیل مهاجرت، فقر، بیکاری، کمبود سکونتگاه، درآمد سرانه پایین و مسائلی از این دست به وجود می آید و این مناطق همواره با آسیب های زیادی مانند اعتیاد، توزیع مواد مخدر، سرقت و... روبرو هستند اما آنچه که باید مورد توجه بیشتر قرار گیرد این است که این آسیب ها علاوه بر اینکه افراد ساکن در این مناطق را تهدید می کند بلکه وارد شهر ها نیز می شود و تمامی افراد جامعه را تحت تاثیر قرار می دهد.
روستا با بیان اینکه البته حاشیه نشینی در تمامی کشورها وجود دارد، ادامه داد: مسئله حاشیه نشینی و سکونتگاه های غیر رسمی از اوایل دهه ۸۰ مورد توجه دولت قرار گرفت و با تدوین سندی که رویکرد توانمندسازی برای حل این مسئله داشت وارد این حوزه شد.
عضو هیئت مدیره شرکت عمران و بهسازی شهری ایران عنوان کرد: وضعیت نابسامان موجود در این مناطق و عدم وجود خدمات شهری باعث می شود که نتوانیم انتظار یک شهروند سالم را از افراد ساکن در این مناطق داشته باشیم و بنابراین آسیب هایی در این مناطق رشد می کند که وارد شهرها نیز شده و به کل جامعه سرایت می کند.
وی با تاکید بر عامل فقر در این مناطق گفت: این در حالی است که ۵۶ درصد بسیاری از افراد ساکن در این مناطق مستاجر هستند و حتی توان خرید منزل در این مناطق نیز برایشان مقدور نیست. همچنین ۳۱ درصد مستاجران در این مناطق را جوانان تشکیل می دهند
روستا یکی از دلایل عمده حاشیه نشینی را مهاجرت دانست و گفت: بسیاری از افراد برای کار و یا امور دیگر به شهرهای بزرگ مهاجرت می کنند و این موضوع تناسب جنسیتی در شهرها رابرهم زده و در برخی شهرها مانند قزوین، رشت، البرز و یزد شاهد افزایش تعداد زنان نسبت به مردان هستیم که این خود مشکلاتی در پی دارد.
وی افزود: ۸۲ درصد جوانان ساکن در این اقامتگاه ها زیر دیپلم هستند، یک درصد دارای ناتوانی جسمی و معلولیت هستند، ۱.۵ درصدمشکلات جسمی و روانی دارند و همچنین مطابق نیاز سنجی صورت گرفته ۹۵ درصد این افراد در بدترین وضعیت گذراندن اوقات فراقت به سر می برند.
روستا در ادامه به آسیب های اجتماعی این مناطق اشاره کرد و گفت: بیشترین آسیب های اجتماعی موجود در این مناطق شامل آزار و اذیت همسایگان، مصرف مواد مخدر، توزیع مواد مخدر، توزیع مشروبات الکی و سرقت از منازل و مغازه هاست و باید تاکید کنم که این آسب ها تنها متوجه این مناطق نیست و دامن گیر ساکنین شهرها نیز می شود.
ارائه گزارش وزارت بهداشت از آسیبهای اجتماعی بخش دیگری از جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان بود. اگرچه بسیاری از آمار ارائه شده در این گزارش محرمانه تلقی شد و اجازه انتشار پیدا نکرد اما همان میزان آمار منتشر شده نیز کافی بود تا ذهن بسیاری از شهروندان و مسئولان را به خود مشغول کند.
نابرابری اجتماعی مهمترین عامل بروز آسیبهای اجتماعی
معاون بهداشت وزارت بهداشت از لزوم تغییر رویکرد در برخورد با آسیبهای اجتماعی گفت و افزود: شعار ما در مواجهه با آسیب های اجتماعی باید کاهش نابرابری های اجتماعی باشد.
وی با انتقاد از عملکرد دولتها در موضوع رفاه اجتماعی اضافه کرد: باید شرایط زندگی روزانه مردم را بهبود ببخشیم، زیرا طی چند دهه اخیر شرایط زندگی مردم بر اساس شاخص های مختلف سخت تر شده است. بهره مندی ناعادلانه از قدرت، ثروت، منابع و خدمات، از ریشه های بروز آسیب های اجتماعی است که باید با آن مقابله شود.
سیاری تاکید کرد: در حال حاضر ۳۰ درصد مردم کشور گرسنه اند و نان خوردن ندارند که این آمار را وزارت رفاه هم تایید می کند.
وی خاطرنشان کرد: باید به دنبال عدالت اجتماعی، مشارکت مردمی، همکاری بین بخشی با تکنولوژی سلامت برویم که این موارد در قالب طرح تحول سلامت دیده شده است.
سیاری با بیان اینکه ۲۵ درصد جمعیت شهری ایران حاشیه نشین هستند، ادامه داد: ۱۰ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سکونتگاههای غیر رسمی شناسایی شده اند و حاشیه نشین ها بیشتر مهاجران روستایی و تهی دستان شهری هستند.
وی اضافه کرد: در حال حاضر یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در حاشیه شهر مشهد زندگی می کنند. همچنین شهر تبریز ۵۰۰ هزار نفر حاشیه نشین دارد.
سیاری با بیان اینکه نابرابری های پنهان در جامعه رو به افزایش است، افزود: فقر، محرومیت اجتماعی، پایین بودن شاخص های توسعه انسانی، بی بهره ماندن از خدمات شهری، پایین بودن سطح بهداشت عمومی و شیوع بیماری ها از جمله مسائل حاشیه نشینی است، به طوری که ۹۴ درصد افراد ساکن در حاشیه شهرها اعلام کرده اند که از سطح پایین بهداشت برخوردارند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت همچنین خشونت، اعتیاد، فرار از منزل و زنان ویژه را از جمله مشکلات دیگر حاشیه نشینی دانست و گفت: برای مقابله با این آسیب ها باید حرفه آموزی و توانمندسازی، ایجاد اشتغال، ارائه تغذیه رایگان و درمان بیماری ها در راس فعالیت ها باشد.
آمار معتادان متفاوت از آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر است
وی تاکید کرد: بر اساس آمار ستاد مبارزه با مواد مخدر، یک میلیون و ۳۵۰ هزار معتاد در کشور وجود دارد که آمار وزارت بهداشت رقم دیگری را نشان می دهد.
سیاری در خصوص ارتباط با زنان ویژه افزود: کمترین میزان ارتباط با این دسته زنان به سیستان و بلوچستان، لرستان و همدان است. همچنین بیشترین میزان حضور این دسته از زنان در استان های گلستان، تهران، البرز و کمترین در خراسان جنوبی، آذربایجان شرقی و زنجان است.
معاون وزیر بهداشت اگرچه آمارهایی از تعداد زنان ویژه در کشور و میزان تماس مردان با آنها داشت و معتقد بود مخفی کردن امار مشکلی را از کشور حل نمی کند، اما از رسانه ای کردن آنها خودداری کرد. همچنین امار میزان تماس های جنسی در میان دانش آموزان که از سوی معاون وزیر بهداشت مطرح شد، با انتقاداتی از سوی برخی اعضای ستاد مواجه شد بطوریکه نماینده وزارت آموزش و پرورش در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان خواست در صورتی که آماری از میزان آسیب های اجتماعی در میان دانشجویان علوم پزشکی دارد، آن را بیان کند.
انتخاب ۲ منطقه نمونه برای انجام فعالیتهای اجرایی در مناطق و سکونتگاه های غیر رسمی تنها مصوبه شصت و چهارمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان بود که طی آن مقرر شد ۲ منطقه نمونه به عنوان پایلوت انتخاب شوند که یکی از مناطق بسیار پرخطر و منطقه دیگر با شرایطی معمول و متوسط خواهد بود. همه دستگاه ها آمادگی خود را اعلام کردند تا در قالب یک کار ملی، برنامه های خود را در این دو منطقه به اجرا درآورند، سپس نتایج فعالیت ها بررسی و اعلام خواهد شد تا آثار آن در توسعه و بهبود شاخص های سکونتگاه ها مشخص و سپس این طرح در تمامی سکونتگاه های غیر رسمی اجرا شود.
۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۸
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]
صفحات پیشنهادی
آمار آسیبهای اجتماعی محرمانه شد/ وزیر باز هم غیبت کرد
متن و حاشیه جلسه ستاد ساماندهی جوانان آمار آسیبهای اجتماعی محرمانه شد وزیر باز هم غیبت کرد شناسهٔ خبر 3744522 - پنجشنبه ۲۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۲ ۲۴ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; شصت و چهارمین جلسه ستاد ملی ساماندهی امور جوانان این هفته در غیبت وزیر واختصاص ۲۰۰ میلیارد برای آسیبهای اجتماعی/ طراحی شبکه سلامت روان
عضو ستاد ساماندهی امور جوانان اختصاص ۲۰۰ میلیارد برای آسیبهای اجتماعی طراحی شبکه سلامت روان شناسهٔ خبر 3735181 - سهشنبه ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷ ۵۳ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; عضو ستاد ساماندهی امور جوانان با انتقاد از روند رو به افزایش آسیبهای ابانک آسیبهای اجتماعی ایجاد شود
یک آسیب شناس گفت لازم است بانک اطلاعات آسیبهای اجتماعی برای کمک به نخبگان و پژوهشگران ایجاد و آمارهایی مانند آمار طلاق در آن قرار داده شود به گزارش ایسنا مجید ابهری افزود با پاک کردن صورت مسئله و از بین بردن معلول نمیتوان با علتهای آسیبهای اجتماعی مانند طلاق مقابله کرد درارائه گزارش آسیبهای اجتماعی در ستاد ساماندهی امور جوانان
در گفتگو با مهر عنوان شد ارائه گزارش آسیبهای اجتماعی در ستاد ساماندهی امور جوانان شناسهٔ خبر 3740556 - یکشنبه ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹ ۲۱ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; مدیرکل هماهنگی و ساماندهی امور جوانان از بررسی گزارش آسیبهای اجتماعی در ستاد ساماند۱۸ میلیون ایرانی درگیر آسیبهای اجتماعی هستند
۱۸ میلیون ایرانی درگیر آسیبهای اجتماعی هستندتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۹ ۴۳ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نمی توان با بخشنامه و قانون همه مشکلات را حل کرد گفت حدود ۱۸ میلیون نفر در کشور درگیر مسائل آسیبهای اجتماعی مانند حاشیهنشینی طلاق و غیرریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی جوانان بیکاری است
در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان مطرح شد ریشه بسیاری از آسیبهای اجتماعی جوانان بیکاری است شناسهٔ خبر 3742323 - دوشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸ ۰۶ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; استاندار استان قزوین از ایجاد 5 هزار شغل جدید در 4 ماهه امسال خبر داد و گفتبرگزاری جلسه ستاد مقابله با آسیبهای اجتماعی در معاونت امور زنان
برگزاری جلسه ستاد مقابله با آسیبهای اجتماعی در معاونت امور زنان شناسهٔ خبر 3735771 - دوشنبه ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰ ۲۰ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; نخستین جلسه ستاد مقابله با آسیب های اجتماعی معاونت امور زنان و خانواده با حضور معاون رییس جمهور برگزارپیشبینی 25 درصدی برای کاهش آسیبهای اجتماعی در برنامه ششم/ معاون رئیسجمهور: بلندپروازانه است
جامعه > آسیبها - ایرنا نوشت معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت در دولت یازدهم سعی کردیم بین کار و زندگی زنان توازن برقرار کنیم شهیندخت مولاوردی روز دوشنبه در بازدید از مرکز جامع خدمات مشاوره بهزیستی تهران این مطلب را در خصوص اهدای تسهیلات برای زنان شاغلاستراتژی دولت در آسیبهای اجتماعی توانمندسازی جوانان است
معاون سازمان برنامه و بودجه استراتژی دولت در آسیبهای اجتماعی توانمندسازی جوانان است شناسهٔ خبر 3738269 - پنجشنبه ۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۱ ۰۵ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; معاون سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اینکه استراتژی دولت در برخورد با آسیبها۱۸ میلیون نفر در کشور درگیر آسیبهای اجتماعی هستند
۱۸ میلیون نفر در کشور درگیر آسیبهای اجتماعی هستندتاریخ انتشار پنجشنبه ۱۴ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۲ ۲۴ رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با بخشنامه و قانون همه مشکلات را حل کرد گفت حدود ۱۸ میلیون نفر در کشور درگیر مسائل آسیبهای اجتماعی مانند حاشیهنشینی طلاق و غیره هس-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها