محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1827371803
فعالان اقتصادی هیچ تعهد و بدهی به دولت روحانی ندارند
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آقای روحانی، اگر کلاه خود را قاضی کنید و واقع بینانه و بدور از گرایشات حزبی و وابستگی های شخصی به موضوع بنگرید بدون شک تأیید مینمائید که دولت یازدهم طی سه سالی که از عمرش گذشته نمره بالائی از مردم، فعالان اقتصادی و صاحب نظران نگرفته است.
محمدرضا سبزعلیپور، رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در یادداشتی که در کانال تلگرامی وی منتشر شده است نوشت: اینجانب برای چندمین بار عرض میکنم که مردم عزیزمان بنابه دلایل خاصی به آقای روحانی رأی دادند. شاید هیچ کلمه ای به اندازه کلمه اعتدال و میانه روی در ادبیات انتخابات 92 تکرار نشد و با توجه باینکه مردم از گروکشی های سیاسی و جناحی خسته شده بودند در نتیجه فقط بدنبال کسی بودند تا با انتخابش، بتوانند فارغ از گرایشات دوستی و جناحی بر مشکلات سیاسی، اقتصادی و بین المللی فائق آمده و اقتصاد ایران را از بن بست خارج کنند. همین دلایل منجربه ظهور کسی شد که طبق اذعان خویش، نه تنها وابسته و بدهکار جریان خاصی نبود بلکه شخصی باتجربه، دلسوز، آگاه به امور داخلی و بین المللی، مدیر و مدبر، میانه رو و اعتدال گرا و از همه مهمتر یک حقوقدان نه یک سرهنگ بود که قطعاً با همین اوصاف میتوانست مردم، رهبری و همۀ جناحهای سیاسی را راضی و حمایت همه آنها را پشت سر خود داشته باشد.
متأسفانه طی سه سالی که از عمر دولت مان سپری شده همیشه شاهد این داستان تلخ بوده ایم که همه دولتمردان از جمله شخص آقای روحانی از ده کلمه حرفی که میزنند حداقل نیمی از آن کلمات مربوط به خرابکاریهای دولت احمدی نژاد میباشد و آن اینکه مملکت را آنها خراب کردند، دزدیدند، بردند و خوردند، خزانه را خالی تحویل ما دادند، همه ارزها را خرج کردند، سالها طول میکشد تا آوارهای دولت احمدی نژاد را برداریم و… دهها مورد دیگر. اما بحث اصلی این است که مگر همه ما از مشکلات و نابسامانی های آن هشت سال خبر نداریم که دائماً آنها را یادآوری میکنیم؟
آقای روحانی که خود در زمان احمدی نژاد پستهای حساسی داشته و بر مناصب مهمی از جمله (رئیس مرکز استراتژیک، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، عضو مجلس خبرگان، نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی و…) تکیه زده بودند، قطعاً از محرمانه ترین گزارشها در ارتباط با عملکرد و بعضاً خرابکاریهای دولت قبل مطلع بودند و با علم به این موضوع و خرابکاریهای صورت گرفته وارد عرصه انتخابات شدند و در برابر مردم ایران قول دادند تا همه چیز را سر و سامان دهند!!
لکن بارها گفته ام که اگر شخصی را از کره مریخ آورده و رئیس جمهور ایران میکردند چنانچه هر حرفی راجع به خرابکاریهای دولت احمدی نژاد میزد حق با او بود، زیرا هیچ اطلاعی از کارها و عملکرد آن دولت نداشته و در مریخ زندگی میکرده اما نه آقای روحانی که در ایران بوده و جزء مقامات ارشد نظام. پس پیش کشیدن احمدی نژاد و یادآوری کارها و عملکرد غلط آن دولت هیچ توجیهی ندارد مگر اینکه ما بخواهیم تمام ضعفها، کم کاریها و خلف وعده ها و سوء مدیریت هایمان را از این طریق توجیه کنیم. که اصلاً این کار برازنده آقای روحانی نیست.
چون مشکلات اقتصادی مرتفع نشده و همچنان باقی است و بحث برجام نیز بین زمین و هوا مانده و موانع زیادی نیز بر سر راه تحقق آن بوجود آمده، در نتیجه حرف و حدیث ها دوباره زیاد شده و هر روز داستانهای جدیدی به گوش میرسد از جمله اینکه چند روزی است که بحث تخریب و عبور از روحانی مطرح شده مبنی بر این که عده ای و یا برخی از آقایان و رسانه ها قصد تخریب روحانی را دارند که در پاسخ به این بحث ها باید با صراحت و قاطعیت عرض کنم که هیچکس و هیچ چیز نمیتواند روحانی را تخریب کند به جز یاران دروغین و متظاهر، دولتمردان ضعیف و عملکرد نادرست آنها و نهایتاً اعمال سیاستهای غلط دولت!! بله، فقط و فقط خود روحانی و یاران دروغین و متظاهر ایشان و عملکردهای نادرست دولتش میتواند روحانی را در زمان کوتاهی تخریب و حتی از دور خارج کنند نه اشخاص و یا رسانۀ داخلی و خارجی.
آقای روحانی ناطق خوبی هستند و با فن بیان قوی که دارند هر از چندگاهی آنچنان حق به جانب به مواردی اشاره میکنند که آدم بر سر دو راهی میماند و به دانسته های خود شک میکند!! ایشان چندی قبل اظهار داشتند که اخلاق و رفتار اسلامی لازمه انقلابی بودن است!!
بله، این فرمایش کاملاً درست است و بنده هم آن را از صمیم قلب قبول دارم اما بشرطی که همه حتی ناطق، به آن متعهد و آن را در روند کار به مرحله اجرا دربیاورد، حال سوال من از آقای روحانی این است از زمانیکه ما در انتخابات ریاست جمهوری سال 92 پیروز شدیم تا به امروز، آیا خودمان اخلاق و رفتار اسلامی را به واقع رعایت کرده و در کارها و برخوردها و مراودات روزمرۀ خویش به کار بسته ایم؟ آیا واقعاً انقلابی رفتار کرده ایم و یا این نسخه ها را برای دیگران می پیچیم و خودمان برای رسیدن به هدف و حذف رقبا و منتقدین به هر وسیله ای ولو رفتار غیراخلاقی متوسل میشویم و از تخریب کسی که بگوید بالای چشم ما ابرو است ابایی نداریم؟
آقای روحانی، اگر کلاه خود را قاضی کنید و واقع بینانه و بدور از گرایشات حزبی و وابستگی های شخصی به موضوع بنگرید بدون شک تأیید مینمائید که دولت یازدهم طی سه سالی که از عمرش گذشته نمره بالائی از مردم، فعالان اقتصادی و صاحب نظران برجسته سیاسی و اقتصادی دریافت نکرده و اگر راه را بر همین منوال ادامه دهیم مطمئناً در پایان سال چهارم کارنامه قابل دفاعی دریافت نخواهیم کرد و این کارنامه اصلاً پاسخ مناسبی به اعتماد مردم و رأی های آنها نیست. تمایل ندارم با صراحت لحجه و رک گویی ام، جناب آقای روحانی و سایر دوستان قدیمی خودم در دولت را برنجانم اما برای نتیجه گیری و جمع بندی موضوع مجبورم به عملکردهای سه سال گذشته دولت و نقاط منفی آن تا حدودی اشاره کنم. اگر میگویم نمره خوبی دریافت نکرده ایم دلایل محکمی دارم که طی سه سال گذشته بر عام و خاص عیان بوده است. آقای روحانی برای بهبود نسبی اوضاع اقتصادی کشور و سفره مردم قول صد روزه دادند اما امروز پس از گذشت حدود سه سال هنوز نقطه سرخط هستیم!!!
دولت طی یکی سال آینده فقط یک راه بیشتر ندارد و آن هم یک جادۀ رو به جلو میباشد و هیچ راهی به عقب، یا چپ و راست در برابر خود ندارد و آنهم این است که از این تنها جادۀ رو به جلو فقط و فقط بر مشکلات اقتصادی غلبه کند و از این گذر هرچه سریعتر اقتصاد ایران را قوی کرده و تا خود بخود اقتصاد مقاومتی نیز پیاده شود که در غیر اینصورت اگر در این زمان اندک باقیمانده از مشکلات عبور نکند، تخریب و شکست دولت محتمل خواهد بود که امیدوارم شاهد چنین روزی نباشم. زیرا در حال حاضر بنده بعنوان یکی از دوستان دولت یازدهم، اصلی و ابدا نمیتوانم دفاعی قابل قبولی از عملکرد سه ساله دولت حداقل در زمینۀ اقتصادی داشته باشم و متأسفم که در ارتباط با دولت یازدهم باید چنین موضوعی را مطرح کنم که از دولت تدبیر و امید فقط امیدی از آن باقی مانده و تاکنون تدبیر موجهی مشاهده نشده است؛ البته امید مردم به دولت یازدهم هم با این روند به یأس و ناامیدی مبدل خواهد شد و دولت اگر اقدامی عاجل انجام ندهد، در سال آینده رأی نخواهد آورن آن در هاله ای از ابهام و در اما اگر فرو خواهد رفت.
تأکید میکنم که بخدا قسم میتوان بخشی از مشکلات ایران اسلامی را با برنامهریزی صحیح و حضور افراد دلسوز و قدرتمند در مدت 6 ماه تا یک سال حل و فصل کرد و میتوان اقداماتی را انجام داد که حداقل نسیم آن به صورت همه وزیده و سفره های مردم تا حدودی ثمرۀ این اقدامات مثبت را دیده و حس کنند، به خداوندی خدا قسم زندگی و معیشت غالب مردم در شرایط بسیار سختی است که امیدوارم جناب آقای روحانی و دولت متبوعش با تدبیری ضربتی و اعمال سیاستهای دقیق و انقلابی، زندگی را به کام مردم شیرین و ایران را سربلند و پیروزی خویش را در دور بعد تضمین کنند.
در غیر اینصورت و با روند غلط سه سال گذشته، آقای روحانی غالب یاران، دوستان و طرفداران خود را از دست خواهد داد و خود را تنها خواهد دید و در همین راستا غالب فعالان اقتصادی نیز روحانی را رها و هرگز در انتخابات آینده وی را همراهی نخواهند کرد زیرا هیچ تعهد، بدهی و دینی به شخص ایشان مدیر نماهای نجومی ندارند.
۲۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]
صفحات پیشنهادی
بدهیهای دولت چه تاثیری در رشد اقتصادی دارد؟
نتایج یک پژوهش در زمینه تاثیر بدهیهای دولت بر رشد اقتصادی نشان میدهد سرمایه فیزیکی مهمترین عامل در رشد اقتصادی کشور ایران محسوب میشود همچنین مسأله بدهیهای بانکی دولت دارای اثرات سوء قابل توجه بر رشد اقتصادی کشور است این اثرات در بلندمدت و الگوی رشد مبتنی بر درآمدهای نفتی شدحمله دوباره قالیباف به دولت: پول اداره تهران را باید بدهید
جامعه > شهری - روزنامه شرق در گزارشی به سخنان دیروز محمدباقر قالیباف در مترو پرداخت در یک ماه اخیر این چندمینباری است که قالیباف و مدیران و حامیانش در شورای شهر از تریبونهای مختلف صریح و بیپرده به دولت حمله میکنند شهردار تهران در مراسم روز گوزیر دولت دهم: دلیلی برای ردصلاحیت احمدی نژاد در انتخابات 96 وجود ندارد/ برای احمدی نژاد هیچ پرونده اقتصادی مت
وزیر دولت دهم دلیلی برای ردصلاحیت احمدی نژاد در انتخابات 96 وجود ندارد برای احمدی نژاد هیچ پرونده اقتصادی متصور نیست وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دولت محمود احمدی نژاد معتقد است دلیلی برای ردصلاحیت احمدی نژاد و رای منفی شورای نگهبان به او در انتخابات ریاست جمهوری آینده وجود ندولت حسن روحانی؛ چالش امنیت اقتصادی
هفته نامه تجارت فردا - محمدکاظم رحیمی تنها ساعاتی بعد از کودتای شامگاه 16 جولای بود که ارزش لیر ترکیه در مقابل دلار حدود پنج درصد کاهش یافت و البته موضوع به طرز خوشایندی با بسته شدن بازارهای مالی جهان در تعطیلات آخر هفته و خاتمه کودتا به پایان رسید این آخرین مثال از دم دستتریندولت برای کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند کمک روحانیت و ائمه جمعه است
استاندار کهگیلویه وبویراحمد دولت برای کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند کمک روحانیت و ائمه جمعه است یاسوج - ایرنا- استاندار کهگیلویه وبویراحمد کاهش آسیب های اجتماعی در کنار اقتصاد مقاوتی را دو اولویت مهم دولت در سال جاری اعلام کرد و خواستار ورود و حمایت جدی ائمه جمعه و روحانیت در اینسناریوهای حذف روحانی/ احتمال حمايت مشروط اصولگرايان از روحاني/ خطر تعهدات طولانیمدت در سال پایانی دولت!
سناریوهای حذف روحانی احتمال حمايت مشروط اصولگرايان از روحاني خطر تعهدات طولانیمدت در سال پایانی دولت روزنامه اعتماد در گزارشی به عملکرد و واکنش روحانی در قبال فیشهای حقوقی میپردازدو معتقد است که روحانی به جای اینکه بخواهد افشاگری و بی اخلاقی انجام دهد سعی کرده است مشکلات رابخشنامه دفتر روحانی به وزارتخانهها و سازمانهای دولتی برای «ملاقات» با رئیسجمهور ۳ ماه زودتر درخوا
بخشنامه دفتر روحانی به وزارتخانهها و سازمانهای دولتیبرای ملاقات با رئیسجمهور ۳ ماه زودتر درخواست بدهید سند بر اساس ابلاغیه جدید مدیرکل تشریفات دفتر رئیس جمهور ارسال درخواستهای جدید جهت حضور در برنامهها و ملاقات با رئیس جمهور با رعایت فاصله زمانی حداقل ۳ ماه انجام پذیرد بهجهانگیری: دولت متعهد بازپرداخت بدهی خودبه بخش خصوصی است
جهانگیری دولت متعهد بازپرداخت بدهی خودبه بخش خصوصی است معاون اول رئیس جمهور با اشاره به طلب بخش خصوصی از دولت اظهار کرد دولت متعهد به بازپرداخت طلب شرکتهای خصوصی است و حتما با اجرای طرح ساماندهی نظام بدهی دولتی بخش خصوصی با اعتماد بیشتری با دولت همکاری خواهد کرد به گزارش ناماز «چه کسی رئیس دولت اصلاحات را ممنوع التئاتر کرد؟» تا «احمدینژاد و روحانی در یک لیست»
تصاویر با شما سخن می گویند تصاویری بی روتوش با سخنانی بی روتوشتر میخواهیم با بخش خبری فوتونیوز مقامات با شما بی روتوش و رودررو سخن بگویند از این پس عصرگاه هر روز با فوتو نیوز تابناک حرف و سخن مقامات داخلی و خارجی را به عکس بی روتوششان الصاق میکنیم تا بهواگذاري مناطق نفتي به جای بدهي دولت به تأمين اجتماعي قابل قبول نيست
واگذاري مناطق نفتي به جای بدهي دولت به تأمين اجتماعي قابل قبول نيست رئيس كميسيون اجتماعي مجلس با تأكيد بر اينكه واگذاري مناطق نفتي روش قابلقبولي براي پرداخت بدهي دولت به تأمين اجتماعي نيست خواستار آن شد تا دولت به صورت سالانه و با اختصاص بودجه بدهي خود را به تأمين اجتماعي پرداخ-
اجتماع و خانواده
پربازدیدترینها