تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):وصول به خداوند عزوجل سفری است که جز با عبادت در شب حاصل نگردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869730917




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توليد نخستين داروي گياهي درمان ميگرن جهان در ايران


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: توليد نخستين داروي گياهي درمان ميگرن جهان در ايران
محقق پروژه داروي گياهي ميگرن با اشاره به ۱۴ سال تحقيق دانشگاهي و هشت سال كار باليني از تحقق ساخت و توليد داروي ۱۰۰درصد درمان ميگرن با فرمولاسيون طب سنتي و دانش روز پزشكي و داروسازي براي نخستين بار در جهان خبر داد.


صالح رمضاني در نشست خبري تشريح نخستين داروي درمان ميگرن با عنوان «ميگري‌هيل» اظهار داشت: داروي ميگري‌هيل داروي جديد براي درمان سردردهاي ميگرني و همچنين داروي ويژه براي درمان ميگرن است. اين دارو در طول 14 سال با همكاري يك تيم تحقيقاتي در دانشگاه‌هاي علوم پزشكي تهران، ايران و گيلان محقق شده است و فرمولاسيون اين دارو برگرفته از طب سنتي و دانش روزآمد پزشكي و داروسازي است.

وي افزود: بررسي اثرات اين دارو بر بيماران ميگرني به‌صورت داوطلبانه و به‌صورت كارآزمايي باليني صورت پذيرفته و با همكاري جمعي از استادان متخصص مغز و اعصاب در چند مركز پژوهشي و دانشگاهي انجام شده‌است.

رمضاني تصريح كرد: در پژوهش‌هاي پيشين وضعيت بيماران در قبل از انجام درمان و تا شش ماه پس از درمان پيگيري شده است و ميانگين تعداد روزهاي همراه با سردرد طي شش ماه پيگيري پس از درمان نسبت به ماه قبل از درمان به كمتر از نصف كاهش يافته است. همچنين تعداد حملات سردردهاي ميگرني و شدت سردرد در بيماران طي شش ماه پيگيري پس از درمان نسبت به ماه قبل از درمان كاهش معني‌داري را نشان داده است، بنابراين اين نتايج نشان مي‌دهد كه اثر درماني داروي «ميگري‌هيل» به‌طور پايدار و پس از پايان دوره مصرف دارو در بدن بيمار ميگرني باقي مي‌ماند.  محقق پروژه داروي گياهي ميگرن در تشريح تفاوت اين دارو با ساير داروهايي كه براي سردردهاي ميگرني مصرف مي‌شود، توضيح داد: تاكنون هيچ يك از داروهايي كه براي ميگرن مصرف شده، ادعايي براي درمان ميگرن نداشته و صرفاً به‌عنوان داروهاي مسكن و كم‌كننده حساسيت مورد مصرف قرار گرفته است، همچنين داروي «ميگري‌هيل» ايراني نخستين و تنها دارويي است كه براي درمان قطعي و بدون بازگشت سردردهاي ميگرني به توليد رسيده است.

وي عنوان كرد: بسياري از داروهاي شيميايي كه عمدتاً براي سردردهاي ميگرني مورد مصرف قرار مي‌گيرند، مي‌توانند اثرگذاري داروهاي ديگر را دچار اختلال كنند ولي با مصرف داروي ميگري‌هيل كه هزينه 120 روز آن خارج از خدمات كلينيكي حدود 450 هزار تومان است، هيچ‌گونه اختلالي در روند اثرگذاري داروهاي ديگر به وجود نمي‌آورد، به‌طوري كه داروي «ميگري‌هيل» بر‌خلاف داروهاي مسكن و پيشگيرانه از حملات ميگرني كه اثر مقطعي و زودگذر دارند، اثر پايدار داشته و پس از دوره درماني 20جلسه‌اي پايداري اين اثر به‌مدت شش ماه مورد ارزيابي قرار مي‌گيرد و تاكنون نيز ميزان پاسخ به درمان سردردهاي ميگرني با مصرف اين دارو حدود 95 درصد بوده است و در مجموع داروي گياهي و ايراني ميگري‌هيل نخستين و تنها داروي درمان ميگرن در جهان است.




تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۱۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 225]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن