واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ایده تقلب و درخواست حضور ناظران بین المللی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
دونالد ترامپ نامزد نهایی جمهوریخواهان برای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، از ناظران بین المللی تقاضا کرد به منظور جلوگیری از تقلب گسترده به نفع رقیب اش هیلاری کلینتون در انتخابات آتی نظارت مستقیم داشته باشند.
آفتابنیوز :
دونالد ترامپ در جمع هواداران خود در پنسیلوانیا نسبت به تقلب گسترده و تغییر نتیجه انتخابات به نفع هیلاری کلینتون هشدار داد و گفت : این احتمال وجود دارد به خاطر بازی کثیفی که هیلاری طراحی کرده است، در انتخابات نهایی شکست بخورد.
او از طرفداران خود خواست مراقب تقلب باشند و گفت ما تنها در صورتی در ایالت پنسیلوانیا شکست می خوریم که رقیب تقلب کند، مراقب باشید و بررسی کنید مثلا فردی در انتخابات پنج بار به نفع هیلاری رای ندهد.
ترامپ که به نظر می رسد هم نگران تقلب گسترده در انتخابات به نفع رقیبش و هم مخالفت های جدی برخی از سران حزب جمهوریخواه با خود است، نسبت به نتیجه کارزار انتخاباتی پیش رو احساس یاس می کند.
او در جدید ترین اظهار نظر خود از هوادارانش خواست تا به او کمک کنند که جلوی تقلب هیلاری در انتخابات نهایی گرفته شود و با صراحت گفت از کارزار انتخاباتی خسته شده و می خواهد به یک استراحت خوب و طولانی برود.
نظام انتخاباتی در آمریکا بر اساس الکترال کالج است و طراحان اصلی این نوع نظام انتخاباتی بر این بارور بودند که این سبک انتخاباتی ( انتخاب مردم و نمایندگان حزبی) از انتخاب رئیس جمهمور آمریکا به صورت پوپولیستی در هر دوره و شرایطی جلوگیری خواهد کرد.
این درحالی است که در چند دهه گذشته مردم آمریکا ،به دلیل اینکه نامزدها ریاست جمهوری دو حزب بعد از کسب ریاست جمهوری به شعارها و وعده های انتخاباتی خود عمل نکردند، نسبت به نظام انتخاباتی الکترال کالج و دو حزبی بودن در این کشور احساس ناامیدی می کنند.
شرایط حاکم بر این دوره از انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نشان داد که ذائقه مردم این کشور نسبت به این دو مسئله الکترال کالج و دو حزبی (حزب دمکرات و حزب جمهوریخواه) حساس شده و تغییر کرده و به دنبال مسیر جدیدی هستند به گونه ای که به شعارها و برنامه های افرادی همچون برنی سندرز و دونالد ترامپ که مورد حمایت اعضای کنوانسیون دو حزب نبودند، اقبال نشان دادند.
ترامپ با شعارهای جنجالی و پوپولیستی توانست نظر مثبت شمار زیادی از افراد جامعه به ویژه قشر خاکستری آن و مردم ایالت های میانی آمریکا را که به ایالت های قرمز معروف هستند، به سمت خود جلب کند.
در آن سوی آوردگاه انتخاباتی، افراد زیادی از هواداران حزب دمکرات به ویژه جوانان به شعارها و وعده های انتخاباتی نامزد سوسیالیست دمکرات برنی سندرز واکنش مثبت نشان دادند.
برخی کارشناسان مسایل سیاسی می گویند، دوره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا به شیوه الکترال کالج به پایان رسیده و این سبک نظام انتخاباتی نمی تواند انتظارات و مطالبات واقعی مردم این کشور را برآورده کند.
نظر سنجی های اخیر در ایالت های حساس و سرنوشت ساز آمریکا نشان می دهد که هیلاری کلینتون در برخی از ایالت ها تا حدود 14 درصد از رقیب خود ترامپ پیشی گرفته است.
درحالی که کمتر از 90 روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی مانده است، ترامپ بیش از هر زمان دیگر احساس خطر می کند، زیرا از یکسو بسیاری از حامیان مالی در حزب جمهوریخواه تاکنون حاضر به حمایت از او نشده اند و از سوی دیگر اظهار نظرهای جنجالی او در کنار تداوم مخالفت های سران حزبی، موجب کاهش محبوبیت ترامپ شده است.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای گزینش چهل و پنجمین رئیس جمهوری سه شنبه 18 آبان 1395 (هشتم نوامبر 2016) برگزار خواهد شد. هر کدام از دو نامزد حزب که بتواند 270 الکترال کالج را از مجموع 538 الکترال کالج به دست آورد، به عنوان چهل و پنجمین رئیس جمهوری آمریکا سوگند یاد خواهد کرد.
۲۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 123]