واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مقانلو: مردم توقع به جایی از تکواندو دارند
وی درباره مدال آوری کیانوش رستمی، خاطرنشان کرد: او استارت خوبی داشته و امیدوارم همه رشته هایی که باقی مانده اند با مدد امام رضا (ع) نتیجه خوبی بگیرند.
سرمربی تیم ملی تکواندوی ایران میگوید این تیم در ریو حاضر است تا نتایج 2 سال و نیم زحمت را برداشت کند.
به گزارش "ورزش سه"، بیژن مقانلو در گفت و گو با فارس درباره شرایط ملی پوشان تکواندوی ایران در بازی های المپیک ریو، اظهار داشت: ورزشکاران شرایط نرمالی دارند و کاروان ورزشی ایران این هفته به مدال آوری امیدوار هستند و ما هم امیدواریم آنها بتوانند دل مردم را شاد کنند و خوش بدرخشند.
وی درباره مدال آوری کیانوش رستمی، خاطرنشان کرد: او استارت خوبی داشته و امیدوارم همه رشته هایی که باقی مانده اند با مدد امام رضا (ع) نتیجه خوبی بگیرند.
مقانلو در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه برخی معتقدند فشار روی تکواندو زیاد بوده، اظهار داشت: چیزی به اسم فشار نیست، مردم توقع به جایی دارند. ورزشکاران ما 2 سال و نیم زحمت کشیده اند، اما المپیک میدان مهمی است. البته فکر می کنم این موضوع نباید روی مهارت های ورزشکاران ما تاثیر بگذارد و امیدوارم که آنها وظایفشان را به خوبی انجام دهند و سربلند بیرون بیایند.
سرمربی تیم ملی تکواندو ایران با بیان اینکه هر رشته باید بار مسئولیت خود را به دوش بکشد، خاطرنشان کرد: هر کسی کار خودش را انجام دهد فشار کمتر می شود. ما در زمان مسابقه کیانوش رستمی در سالن بودیم و می دانستیم این اتفاق رخ می دهد و او مدال می گیرد. کشتی، وزنه برداری و تکواندو به طور مستمر از رشته های مدال آور بوده اند و سایر رشته هایی که در المپیک شرکت می کنند فقسظ شانس مدال دارند.
وی در پاسخ به سوال دیگر فارس مبنی بر اینکه برخی ورزشکاران فقط به خاطر شرایط جوی مسابقه خود را از دست می دهند آیا روی این موضوع با ورزشکاران خود صحبت کرده اید، تصریح کرد: بیشتر ورزشکارانی که در المپیک مدال آور هستند در قهرمان جهان هم بوده اند و برای رسیدن به المپیک باید این سلسله مراتب طی شود.
مقانلو افزود: آمریکا 500 ورزشکار دارد و ما 63 تا بنابراین نباید توقع داشت همه مدال های ما طلا باشد. ورزش انرژی زیادی به مردم کشورمان می دهد و این نکته را فراموش نکنیم که آنها نباید دل نگران باشند.
وی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا روانشناس در کنار تیم این صحبت ها را با ورزشکاران داشته یا خیر، گفت: ما همیشه به روانشناس اعتقاد داشتیم، اما نه یک ماه مانده به المپیک. یک روانشناس باید 4 سال کنار ورزشکاران باشد. سخت ترین رشته برای کسب سهمیه تکواندو بوده چرا که ورزشکاران ما در مسابقات گرند پری، قهرمانی جهان و آسیا حضور مستمر داشته اند. 7 درصد ورزشکاران المپیکی سابقه حضور در مسابقات گرند پری را داشته اند.
سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه محیط المپیک روی ورزشکار تاثیرگذار است، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ورزشکار کانون توجه قرار می گیرد محیط تاثیرگذار خواهد بود. بارها دیده ایم ورزشکار در محیط باشگاهی عملکرد خوبی داشته اما به خاطر بار روانی در المپیک نتیجه خوبی نگرفته است. ما 113 مدال رنگارنگ داشته ایم که 50 درصد آن طلا بوده است، حالا هم در ریو هستیم تا نتیجه زحماتمان را برداشت کنیم.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۵ - ۲۴ مرداد ۱۳۹۵ - 14 August 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]