تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827320682




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آنتی هیستامین و عوارض آن در خواب شما


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
آنتی هیستامین و عوارض آن در خواب شما
بی خوابی مشکلی است که این روزها گریبان گیر بسیاری از افراد است. این مسئله گاهی اوقات به حدی جدی می شود که می توان به چشم یک اختلال به آن نگاه کرد و آسیب های جدی برای سلامت فرد به همراه دارد. مصرف برخی از قرص ها می تواند تشدید کننده ی چنین مسئله ای باشد، آنتی هیستامین ها می توانند زمینه ساز بی خوابی در شما باشند.
وی افزود: اثرات بی‌خوابی می‌تواند بر کیفیت بیداری و توانایی فعالیت فرد طی روز آسیب برساند بنابراین بی‌خوابی موضوع ساده‌ و یک‌بعدی نیست و انواع مختلفی دارد که افراد می‌توانند به یکی از انواع آن مبتلا شوند یا در یک زمان به چند نوع بی‌خوابی دچار شود.
این متخصص طب کار ادامه داد: برخی هم در شروع خواب مشکل دارند و هم مکرراً از خواب بیدار می‌شوند که درمان این عده سخت‌تر است، متأسفانه برخی افراد برای درمان بی‌خوابی به قرص‌های خواب‌آور روی می‌آورند این در حالی است که مصرف قرص‌های خواب‌آور مشکل فرد را حل نمی‌کند بلکه درمان علت اصلی بی‌خوابی را نیز به تأخیر می‌اندازد.
وی افزود: از آنجا که بسیاری از این داروهای خواب‌آور پس از مدتی اثر خود را از دست می‌دهند بنابراین مبتلایان به بی‌خوابی مجبورند داروی بیشتری را مصرف کنند از طرفی چون علت اصلی بی‌خوابی در بسیاری اوقات پیدا نمی‌شود این بیماری بدون درمان باقی مانده و مشکل بیمار همچنان به قوت خود باقی می‌ماند.
صادق‌نیت اظهار داشت: وابستگی به داروهای خواب‌آور از یک طرف و عدم درمان علت اصلی بی‌خوابی و مزمن شدن آن از طرف دیگر موجب می‌شود تا درمان بی‌خوابی بسیار مشکلتر و پیچیده‌تر از مراحل اولیه بیماری شود.
این فلوشیپ طب خواب گفت: توصیه می‌شود مبتلایان به بی‌خوابی در مراحل اول بی‌خوابی جهت درمان مراجعه کنند تا با سهولت بیشتر و سریع‌تر درمان شوند. درمان بی‌خوابی باید بر اساس علت آن انجام شود متأسفانه بسیاری از بیماران خودسرانه و به توصیه دوستان از داروهایی که معمولاً عارضه آنها خواب‌آلودگی است استفاده می‌کنند و این اقدام آنها باعث می‌شود برای ماه‌ها و حتی سال‌ها درمان اساسی نشوند.
وی با اذعان نسبت به مصرف آنتی‌هیستامین تصریح کرد: برخی مبتلایان به بی‌خوابی از داروهایی مانند آنتی‌هیستامین به عنوان خواب‌آور استفاده می‌کنند در صورتی که این داروها برای درمان آلرژی و حساسیت فصلی استفاده می‌شوند و خواب‌آوری برای این گروه از داروها یک عارضه و اثر سوء محسوب می‌شود.
وی افزود: سالهاست که داروسازان تلاش می‌کنند تا آنتی‌هیستامینی تولید کنند که اثر خواب‌آوری کمتری داشته باشد در حالی که برخی از بیماران این داروها را به عنوان دارو خواب‌آور استفاده می‌کنند که اقدامی کاملاً اشتباه است.
دانشیار دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: برای درمان صحیح بیماری ابتدا باید علت آن را شناخت و سپس به درمان آن بپردازیم. توصیه می‌شود افراد به پیشنهادات دیگران برای مصرف داروهای خواب‌آور توجه نکرده و با مراجعه به پزشکان به درمان اساسی بی‌خوابی بپردازند belga.ir
23 مرداد 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن