تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 27 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):اى آن كه يادش مايه شرافت و بزرگى ياد كنندگان است و اى آن كه سپاسگزاريش موجب دست يافت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816209430




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حذف اسید چرب ترانس از محصولات غذایی


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری مهر: رئیس سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: حداکثر تا سال ۱۴۰۴ استاندارد ما اجازه افزودن هیچ درصدی از اسید چرب ترانس در محصولات غذایی را نخواهد داد.

دکتر رسول دیناروند در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان ملی استاندارد با اشاره به نگاه مثبت هر دو سازمان در جهت هماهنگی و حل مشکلات مردم اظهار کرد:  امروز نقطه عطفی در حوزه تعاملات بین وزارت بهداشت وسازمان ملی استاندارد است و امیدواریم که با این تفاهمات، موازی کاری‌ها کمتر شده و به حداقل برسد.

وی با بیان آنکه بعضا در همکاری های مشترک با تداخل اقدامات بین دو سازمان مواجه می‌شدیم و نتیجه آن سوءاستفاده برخی افراد از این فضا یا تحمیل هزینه اضافی بر تولید کنندگان و تجار بود.

رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به موارد توافق شده در تفاهم نامه ادامه داد: تمام موسساتی که به موجب قانون موظفند که دارای مسئول فنی از سوی وزارت بهداشت یا مدیر کنترل کیفیت از طرف سازمان ملی استاندارد باشند، پس از تایید از سوی دو سازمان، مورد قبول سازمان دیگر نیز خواهد بود.

وی افزود: ما در نهایت نگاه‌مان این است که در تدوین استاندارد به سازمان ملی استاندارد کمک کنیم و در نظارت بر استانداردها وظایف هر دو سازمان مشخص شود و دوباره کاری و موازی کاری برای یک موضوع خاص صورت نگیرد.

دیناروند همچنین با بیان اینکه بیشترین سهم قاچاق کالا مربوط به لوازم آرایشی و بهداشتی است، اظهار کرد: تخمین ما این است که ۵۰ درصد از بازار این محصولات از بازار قاچاق تامین می شود که در این موضوع بیم آن می‌رود که محصولات وارد شده به صورت غیر رسمی و تقلبی باشند؛ بطوریکه تشخیص آنها کار ساده‌ای نخواهد بود و مردم نیز قطعا نمی‌توانند اجناس تقلبی را از اصیل تشخیص دهند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه سازمان غذا و دارو برای کاهش نمک، اسید چرب ترانس و شکر در مواد غذایی تصریح کرد: بر این اساس استانداردهای ملی این محصولات در حال اصلاح است و در برخی موارد از جمله کاهش نمک و شکر در چند محصول اجرایی شده است.

رئیس سازمان غذا و دارو تاکید کرد: هرجایی که اصلاح استاندارد ملی زمان برد و ما نتوانیم صبر کنیم، ضوابط بهداشتی و فنی سازمان ما اصلاح می‌شود و ما این اختیار را داریم که قبل از استاندارد، سقف استفاده از برخی کالاهای آسیب رسان را در محصولات غذایی پایین بیاوریم.

وی در عین حال گفت: البته بر اساس تفاهم با سازمان ملی استاندارد قرار شده زمان رسیدگی به پیشنهادات اصلاح استاندارد که از سوی وزارت بهداشت مطرح می‌شود، کاهش یافته و نهایتا ظرف سه ماه سازمان ملی استاندارد آنها را اصلاح و تصویب کند.

دیناروند با بیان اینکه در مورد استفاده از اسید چرب ترانس در حال نزدیک شدن به رقم صفر هستیم، اظهار کرد: حداکثر تا سال ۱۴۰۴ استاندارد ما اجازه افزودن هیچ درصدی از اسید چرب ترانس در محصولات غذایی را نخواهد داد.

وی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر نظارت بر تجهیزات پزشکی مورد استفاده در مراکز پزشکی کشور ادامه داد: آن دسته از تجهیزات پزشکی که مشمول استاندارد اجباری هستند را سازمان ملی استاندارد کنترل می کند اما تمامی تجهیزات پزشکی شرط ورودشان به مراکز درمانی، چه تولیدی باشند چه صادراتی، ثبت در سازمان غذا و دارو و بررسی آنها توسط این سازمان است.

رئیس سازمان غذا و دارو درباره قاچاق تجهیزات پزشکی نیز گفت: به هر حال بازار قاچاق فعلا وجود دارد و نمی‌توان به آسانی جلوی آنرا گرفت، اما کالاهای وارد شده به صورت غیر رسمی با سامانه ردیابی، رهگیری و کنترل اصالت در حال شناسایی هستند.

به گفته وی، کنترل قیمت در بحث تجهیزات پزشکی نیز مورد تاکید وزارت بهداشت است؛ بطوریکه قیمت تجهیزات پرمصرف پزشکی در بیمارستان‌ها نسبت به سال ۱۳۹۲، ۳۵ درصد کاهش پیدا کرده است.





۱۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 125]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن