تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827866022




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آینده پژوهی از مباحث جدی مطرح در آموزش و پرورش است


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: فانی در جمع بندی اجلاس روسا: آینده پژوهی از مباحث جدی مطرح در آموزش و پرورش است وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: بحث آینده‌پژوهی و آینده‌نگری و بالاتر از اینها آینده‌نگاری، بحثی جدی است که در آموزش و پرورش مطرح است. اگر آینده‌نگر نباشیم، هرروز با موضوع کارمان بیشتر فاصله ‌می‌گیریم.
۱۳۹۵ پنج شنبه ۲۱ مرداد ساعت 09:54

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، علی‌اصغر فانی در جمع بندی سی‌و‌سومین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور که در سالن اجلاس سران برگزار شد، با تأکید بر لزوم آینده‌نگری و آینده‌پژوهی در برنامه‌ریزی نظام آموزشی، گفت: در صورتی که آموزش و پرورش آینده را ببیند و برنامه‌ریزی داشته باشد، می‌توان امیدوار بود که خروجی آن پاسخگوی نیازهای جامعه باشد.

  فانی با تآکید بر اینکه تنها در صورتی که آموزش و پرورش آینده را ببیند و برنامه‌ریزی داشته باشد، می‌توان امیدوار بود که خروجی آن نیز پاسخگوی نیازهای جامعه و زمانه‌ خودش باشد، اظهار کرد: بحث آینده‌پژوهی و آینده‌نگری و بالاتر از اینها آینده‌نگاری، بحثی جدی است که در همه دستگاه‌ها از جمله آموزش و پرورش مطرح است. اگر آینده‌نگر نباشیم، هرروز با موضوع کارمان بیشتر فاصله ‌می‌گیریم. نظامی که ما برای آن برنامه‌ریزی می‌کنیم بایدحاصل تصور ما از آینده باشد.

وزیر آموزش با بیان اینکه این کار الزامات و نیازهایی نیز دارد، اظهار کرد: نیاز به اطلاعات، کلاسهای شاد و با نشاط، چالاکی و حذف بروکراسی، منابع کافی، تقویت آموزشهای رسانه‌ای، نیاز به تغییر و انتخاب دقیق، اقتباس مفید و نه تقلید، نیاز به آینده‌پژوهی و حدس عالمانه درباره‌ آینده آموزش و پرورش از جمله مهمترین این موارد است.

  وی افزود: در دیدارهای اخیرمان با با مقام معظم رهبری نیز ایشان اشاره کردند که سند تحول چیز خوبی است اما نیاز به بازنگری دارد  و این نشان می‌دهد ما همواره به ارزیابی نیازمندیم و رویکرد آینده‌پژوهانه به معنای بی‌نیازی از دریافت بازخورد نیست.

  فانی  با اشاره به بحث توسعه فضاها و تجهیزات، به لزوم استانداردسازی فضاهای آموزشی تأکید کرد و گفت: یک سوم فضاهای آموزشی ما استاندارد نیست و باید در برنامه ششم توسعه تلاش کنیم این فضاها را استانداردسازی کنیم.روح سند ایجاب می‌کند زیرساختهای آن قبلاْ فراهم شود.

  عضوکابینه تدبیر و امید فراهم کردن مقدمات تحقق سند تحول نظام آموزش کشور را نیز در ادامه راهبردهای وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و افزود: با شعار دادن و افزودن یک پایه تحصیلی به کلاسهای ابتدایی، نباید خیال کنیم سند تحول را اجرا کرده ایم. مطابق سند تحول برای اجرای درست این سند نیاز به زیرساختهایی هست و زیرنظام های سند ناظر برهمین موضوع است.
 
وزیر آموزش و پرورش افزود: باید روی زیرنظامهای منابع انسانی، فضا و  تجهیزات، منابع درسی، منابع مالی، پژوهش و مدیریت و... کار بشود و زیرساختهای این تحول فراهم شود؛ در غیر این صورت و با آماده نبودن پیش نیازها، صرف اعلام تحول باعث تحول نمی شود.
 
 فانی ارتقای راهبری و مدیریت در آموزش و پروش را هم یکی دیگر از سیاستهای اجرایی جدی  این وزارتخانه دانست و اظهارکرد: لایه‌های مدیریت در همه سطوح از جمله مدیریت در سطح مدرسه، منطقه ستاد و استان باید هم از نظر مدیران و هم نفس مدیریت ارتقا پیدا کند. در کنار این ارتقای مدیریت منابع انسانی نیز یکی از سیاستهای مهم است زیرا با نیروهای کمتوان نمی‌توان انتظار تحول داشت.
 
فانی توسعه مشارکت در آموزش و پرورش را نیز یکی از ملزومات تحقق سند تحول نظام آموزش ددانست و افزود: آموزش و پرورش بدون مشارکت سایر نهادها و دستگاه‌ها و معلمان و اولیا، به جایی نمی رسد و حتماْ همه باید همکاری کنند و مشارکت از لوازم تحول در آموزش و پرورش است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن