واضح آرشیو وب فارسی:فارس: یک حرکت تأثیرگذار در شهر گنبدهای فیروزهایقرار عاشقی فرصتی برای تجدید پیمان مردم اصفهان با شهدای انقلاب
هفت نقطه از شهر اصفهان در ایام آزادسازی خرمشهر، شاهد برپایی غرفههای قرار عاشقی است؛ غرفههایی که برای همعهدی مردم اصفهان با شهدای 8 سال دفاع مقدس برپا شدهاند.
به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، میدانهای لاله، احمدآباد، بزرگمهر، برج، جمهوری اسلامی، انقلاب و همچنین گلستان شهدای اصفهان از سوم خرداد میزبان غرفههایی برای قرار عاشقی مردم نصفجهان هستند؛ قراری بین این مردم با شهدایی که جان خود را فدا کردهاند و حالا از آسمان، یاریگر مردم هستند. ویژهبرنامه قرار عاشقی از سوم خرداد در غرفههای تعبیه شده از سوی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان و با برنامههایی معنوی و عمیق اجرایی شده و همچنان تا 10 خرداد ادامه دارد. محمد مهدی کریمی، مدیر امور فرهنگی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان با اشاره به اهداف اجرای این ویژهبرنامه گفت: با توجه به اینکه از دفاع مقدس و انقلاب اسلامی سالهای زیادی گذشته و بسیاری از پدر و مادر شهدا از دنیا رفتهاند و در سن پیری قرار دارند، مثل قبل نمیتوانند به مزار شهدا سرکشی داشته باشند؛ از این رو، این طرح متناسب با سالروز آزادسازی خرمشهر و تکریم شهدا طراحی شد.
فرصتی برای تجدید پیمان مردم اصفهان با شهدای انقلاب اسلامی وی ادامه داد: این طرح تجدید عهد و تجدید پیمان شهروندان شهر اصفهان با شهدا به شمار میرود تا مطلعی برای ارتباط مجدد و تجدید پیمان جدید و درست با شهدا به شمار میرود و با توجه به این موضوع، طرح مورد نظر تعریف شد. مدیر امور فرهنگی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان تصریح کرد: شکل طرح به گونهای است که 8 هزار شهید شهر اصفهان احصا شدند و پلاکهایی که یادآور پلاکهای شهدا در سالهای دفاع مقدس بوده، طراحی شده که در آن نام و نام خانوادگی شهید، شماره قطعه و محل دفن شهید بزرگوار قید شده و تقدیم شهروندان میشود. وی ادامه داد: در 7 نقطه از شهر اصفهان و میادین بزرگ شهر اصفهان با توجه به پراکندگیهای مختلف، غرفههایی با طراحی خاص تعبیه شد و از سوم خرداد آغاز به کار کرد. شهدا مردم را انتخاب میکنند کریمی درباره روند این کار گفت: روند و فرآیند کار به گونهای است که شهروندان اصفهانی در غرفه مراجعه کرده و پلاکی به آنها داده میشود؛ این پلاک در ظاهر توسط خود شهروندان انتخاب میشود اما در واقع، این شهدا هستند که پلاکهای مورد نظر را به مردم میدهند و آنها را انتخاب میکنند؛ بعد از آنکه پلاک در غرفه به گردن مردم آویخته میشود، عهدنامه معنوی بین شهید و فردی که عهد دوستی بین آنها بسته شده، وجود دارد.
ضرورت تکریم یادگاران شهدا وی افزود: نکته مد نظر ما این است که وقتی پای درد دل خانوادههای شهدا بنشینیم، اکثر آنها چشمداشتی به مباحث مادی و مسائل دیگر ندارند؛ زنده نگه داشتن یاد شهدا باعث خوشحالی آنها میشود و مردم ما نباید فراموش کنند که امنیت امروز ما ثمره کار کسانی است که عزیزترین چیز خود را در طبق اخلاص گذاشتند و امروز باید یادگاران دفاع مقدس تعظیم و تکریم شوند چراکه این مسئله، باعث خوشحالی خانوادههای شهدا میشود. مدیر امور فرهنگی سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان تصریح کرد: جوانان ما، مردان و زنان شهر ما باید دوباره ارتباط خود را با شهدا برقرار کنند و به خوبی بدانند که تکریم شهدا تنها وظیفه خانواده شهدا و یا نهادها و دستگاههای حکومتی نیست و همه باید در این راستا اقدامات مؤثری انجام دهند. وی اضافه کرد: در این طرح هیچ خدمتی به خانوادههای شهدا ارائه نمیشود اما با این حال، اتفاق صورت گرفته باعث شادی خانوادههای شهدا شده است. کریمی افزود: از مردم خواهش میکنم که از این فرصت استفاده کرده و دوستانی که مایل هستند رفیق شهید برای خود در زندگی استفاده کنند که از این رفاقت از نظر معنوی منتفع شوند، راهی غرفههای مد نظر شده و در این طرح شرکت کنند. انتهای پیام/63064/صا40
95/03/08 :: 10:43
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]