تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):مؤثّرترين وسيله جلب رحمت خدا اين است كه خيرخواه همه مردم باشى.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815343476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باطن خود را با ظاهر مجازی دیگران مقایسه نکنید


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: باطن خود را با ظاهر مجازی دیگران مقایسه نکنید
فضای مجازی بعد از مدتی اثر افسردگی مفرطی روی جوانان می گذارد و نگاه آنها را نسبت به زندگی ساده تغییر می دهد.


امیر باقری روان شناس در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با تأثیر فضای مجازی در روحیه جوانان، اظهار داشت: جوانانی که وارد فضای مجازی می شوند نخستین عکس العملی که نشان می دهند همانندسازی با دیگران است.


این روان شناس در ادامه گفت: علت این امر مشاهده روزمره عکسها و فیلم های افراد مرفه است که باعث افزایش توقع جوان از سطح زندگی می شود و دیگر به زندگی ساده رضایت ندارد.


وی بیان کرد: به طور مثال زمانی که جوان بیست ساله، هم سن و سالهای خود، با  ماشین های مدل بالا، خانه های لوکس و غیره که در این فضا هستند را می بیند میل دارد خود را هم طراز آنها کند و اگر خانواده از عهده خرید بر نیاید در نتیجه با شکست روحی و افسردگی روبرو می شود و گاهی هم حتی به کارهای خلاف دست می زند.


باقری درباره نقش خانواده ها در این امر گفت: خانواده ها باید در جامعه پذیری فرزندان خود تلاش بی بدیل کنند و از ابتدای کودکی آنها به ارتقای زندگی از راه درست بپردازند و از الگوهای درست زندگی دیگران تقلید کنند.


وی بیان کرد: جوانان باید به این نکته واقف باشند که هرکسی مشکلات خاص خود را دارد بنابراین باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی کسی مقایسه نکنند و اگر پیشرفتی هم صورت می گیرد در جهت ارتقای دانش و اخلاق صورت گیرد.


 باقری در پایان گفت: می توان از فضای مجازی استفاده های مناسبی نظیر انتشار مطالب علمی، اخلاقی، دینی داشت ولی در جامعه ما از فضای مجازی برای فخر فروشی و نشان دادن تجملات استفاده می شود که این امر اثرات مخربی بر جامعه و روح و روان جوانان دارد و باعث افزایش روحیه مصرف گرایی می شود.





۲۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۲۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن