تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827466424




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا ایران جای ترکیه را به عنوان مسیر اصلی حمل و نقل به اروپا خواهد گرفت؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


با افزایش ناآرامی در آنکارا پس از کودتای نافرجام
آیا ایران جای ترکیه را به عنوان مسیر اصلی حمل و نقل به اروپا خواهد گرفت؟
آشفتگی در منطقه به ویژه وضعیت بی ثبات در ترکیه سبب شده تا ایران برامه های خود برای ایجاد راه های جایگزین تجاری به سوی اروپا را تسریع بخشد.
روز نو :  
آشفتگی در منطقه به ویژه وضعیت بی ثبات در ترکیه سبب شده تا ایران برامه های خود برای ایجاد راه های جایگزین تجاری به سوی اروپا را تسریع بخشد.

به گزارش روز نو، سایت "المانیتور" با اشاره به موقعیت ژئواستراتژیک ایران همراه با نقش تاریخی آن کشور به عنوان مسیری برای تبادل محصولات به ویژه به دلیل موقعیت ویژه ایران در جاده باستانی ابریشم اشاره می کند که آن کشور یکی از اصلی ترین مراکز حمل و نقل فعال در جهان است. این سایت می نویسد:"ایران از هر دو طریق مرزهای زمینی در شمال  دریای خزر به اسیای مرکزی، قفقاز و روسیه دسترسی دارد. از جنوب به آب های خلیج فارس می رسد و به دریای عمان متصل می شود. ایران به دلیل موقعیت استثنایی ای که دارد  کشوری محصور در خشکی است راه های زمینی خوبی دارد و برای حمل  نقل ایده آل است. این موضوع سبب شده تا ایران در چند مسیر بین المللی حضور داشته باشد از کریدور حمل  نقل شمال و جنوب گرفته تا کریدور شرق و غرب (جاده ابریشم) تا کریدور جنوب آسیایی و حمل و نقل اروپا، قفقاز و اسیا".  
 
 این سایت در ادامه اشاره می کند که در سال های پس از به قدرت رسیدن روحانی از سال 2013 میلادی به این سو تعداد پروازهای هوایی بین المللی در حریم هوایی ایران  سه برابر شده و حجم کالاهای ترانزیت از طریق خطوط راه آهن ایران دو برابر شده است اما با وجود این افزایش حمل و نقل مقام های ایرانی می گویند هنوز تنها نیمی از کل ظرفیت حمل و نقل که در حدود 10 میلیون تن است مورد بهره برداری قرار گرفته است.  
 
این سایت اشاره می کند با توجه به این که اروپا تمایل زیادی دارد تا به شریک تجاری ایران در دوران پسا تحریم تبدیل شود و با توجه به ناارامی در ترکیه تهران درصدد است تا مسیرهای جدیدی را به سوی اروپا هموار سازد. این سایت می نویسد:"برای سال ها ترکیه بهترین مسیر به حمل و نقل کالاهای ایرانی به اروپا بوده است. با این حال، در سال ها اخیر اتفاقاتی ناگواری افتاده است از حمله به کامیون های ایرانی و رانندگان آن در خاک ترکیه تا قیمت های سوخت و تعرفه های بالای اعمال شده بر رانندگان ترکیه در ایران در نتیجه اصطکاکی در روابط میان تهران و آنکارا از این لحاظ ایجاد شده است. این مسائل همراه با بدتر شدن وضعیت امنیتی در ترکیه ایران را بر آن داشت تا به دنبال مسیرهای حمل  نقل جایگزین به اروپا باشد".  
 
این سایت در ادامه اشاره می کند کریدور خلیج فارس و دریای سیاه این راه جایگزین است و در این باره می نویسد:"این کریور جاده، راه آهن و حمل و نقل دریایی را شامل می شود  از خلیج فارس در جنوب ایران تا شمال آن کشور در مرز با ارمنستان و جمهوری آذربایجان امتداد می یابد و به گرحستان و حاشیه دریای سیاه می رسد. در واقع، ایران، ارمنستان، جمهری آذربایجان، گرجستان، بلغارستان و یونان به تازگی طرح پیش نویس این برنامه را آماده کردند که انتظار می رود تا پایان سال جاری نهایی شود".  
 
این سایت اشاره می کند که این کریدور مقرون به صرفه است  برای اروپایی ها نیز مناسب است چرا که سبب می شود تا آن ها با طی مسیر کوتاه تری به اقیانوس آرام و اقیانوس هند دسترسی پیدا کنند. اکبر خدایی کارشناس ارشد در سازمان همکاری های اقتصادی می گوید موقعیت ژئوپولیتیک منحصر بفرد ایران سبب شده تا در این کریدور نقش مهمی ایفا کند.  
 
او اشاره می کند که این کریدور و اعضای آن گسترش می یابند و رومانی نیز درخواست پیوستن به آن را ارائه داده است. المانیتور اشاره می کند که ایران با این کریدور قصد دارد به مرکز تازه برای حمل و نقل به اروپا تبدیل شود. این سایت می نویسد:"مقام های ایرانی می گویند که این کریدور به معنی آن نیست که ان کشوربخواهد جایگزین مسیر عبوری ترکیه با اروپا باشد بلکه یک مسیر اضافی است که دست بالا را به ایران خواهد داد تا در صورت انسداد مسیر ترکیه بتواند حمل و نقل را بدون خدشه ادامه دهد".

خرداد




تاریخ انتشار: ۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن