تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 23 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد، بايد ميهمانش را گرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1815315598




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تدوین فلسفه تعلیم و تربیت در سند تحول بنیادین


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: تدوین "فلسفه تعلیم و تربیت" در سند تحول بنیادین
وزیر آموزش و پرورش از تدوین فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی برای اولین بار در سند تحول بنیادین وزارت آموزش و پرورش خبر داد.


به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش در سومین روز از سی و سومین اجلاس مدیران و روسای آموزش و پرورش کشور در سالن اجلاس سران اظهار داشت: آموزش و پرورش هر ساله برنامه اجلاس را به منظور بررسی دیدگاه های مدیران اجرایی و نگرش های مختلف با ستاد گره می زند که  این مراسم با حضور تمام مدیران و روسای آموزش و پرورش مناطق آموزشی کشور برگزار می شود.


وی افزود: آموزش و پرورش در دولت تدبیر و امید با حمایت‌های رئیس جمهور، دولت و تلاش های فرد فرد فرهنگیان به نتایج و اهداف مطلوبی دست پیدا کرده است.


فانی با بیان اینکه تدوین و تصویب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش 10 سال به طول انجامید، عنوان کرد: هم اکنون به عنوان سند بالا دستی بنای فعالیتهای آموزش و پرورش کشور را بر عهده دارد همچنین در برنامه ششم توسعه سند تحول به موجب مصوبه هیات وزیران مبنای کار قرار گرفت.


وی اذعان کرد: سند تحول بنیادین نمایی از چشم انداز ایران 1404 است که به تصویب مجمع مصلحت نظام رسیده؛ ما در طی یک سال و نیم گذشته از آن به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش استفاده کردیم و در ستاد نیز مراحل اجرایی شدن آن در دستور کار مسئولان قرار دارد.


وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: برای نزدیکی به چشم انداز علاوه بر تلاش‌های وزارت آموزش و پرورش همکاری سایر نهادهای دولتی و غیر دولتی‌، ارگانها و وزارتخانه ها نیز لازم است چرا که توسعه مشارکت همه جانبه یکی از سیاستهای جدی است و باید محقق شود که امیدواریم با استفاده از توانمندی سایر نهادها مشارکت را توسعه دهیم.


فانی با اشاره به زیرنظام های سند تحول بنیادین گفت: منابع انسانی، فضا و تجهیزات از زیر نظامهای اصلی و اساسی سند تحول بنیادین به شمار می روند که تحول در آموزش و پرورش در گرو این موارد است همچنین ایجاد انگیزه و فراهم نمودن زمینه های آسایش و آرامش برای معلمان، ایجاد وضعیت معیشتی مناسب در کنار هویت و منزلت معلمان می‌تواند نقش موثری در تحول نظام آموزش و پرورش داشته باشد.


وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی برای اولین بار در سند تحول بنیادین گنجانده شده که زمینه سازی برای رسیدن به اهداف نظام تعلیم و تربیت کشور را به دنبال دارد.





۲۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 92]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن