تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تسبيحات فاطمه زهرا عليهاالسلام در هر روز پس از هر نماز نزد من محبوب تر از هزار ركعت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817168223




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پس از ۴۰ سالگی زیاد کار نکنید


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
پس از ۴۰ سالگی زیاد کار نکنید
پس از ۴۰ سالگی زیاد کار نکنید در حالی‌که برخی از کارها می‌توانند اثراتی مثبت برای مغز به همراه داشته باشند، انجام بیش از ۶۰ ساعت کار در هفته طی سنین ۴۰ سالگی می‌تواند با تأثیرات بسیار مخرب‌تری همراه باشد.


 به گزارش فرهنگ نیوز؛ طبق گفتۀ دانشمندان کار کردن به‌ صورت تمام‌وقت بعد از سن ۴۰ سالگی، تأثیرات مثبتی برای مغز به‌ همراه نخواهد داشت. انجام کار بیش از سه روز در هفته در این سن می‌تواند به توانایی افراد برای فکر کردن آسیب وارد کند.

 بر اساس تحقیقی که توسط سازمان تحقیقات اقتصادی و اجتماعی ملبورن انجام شده، کار کردن تا ۳۰ ساعت در هفته می‌تواند تأثیرات خوبی برای مغز افراد بالای ۴۰ سال به همراه داشته باشد، اما انجام کار در بازه‌های زمانی بیشتر از این ساعت می‌تواند افراد را بیشتر در معرض خطر قرار دهد. این تحقیق مشخص کرده در مقایسه با فردی که هیچ کاری در این سن انجام نمی‌دهد، ۶۰ ساعت کار در هفته می‌تواند توانایی شناختی افراد را تحت تأثیرات مخرب قرار دهد.
 
محققان با انجام آزمایشی در این زمینه به بررسی ۳۰۰۰ مرد و ۳۵۰۰ زن در کشور استرالیا پرداختند. طی این تحقیق، آن‌ها با استفاده از یک تست سرعت، توانایی‌های این افراد را برای خواندن کلمات با صدای بلند، از بر خواندن فهرستی از ارقام و منطبق ساختن مجموعه‌ای از اعداد با واژه‌های مورد نظر ارزیابی کردند. محققان اظهار می‌دارند که آزمون خواندن، معیاری برای توانایی «دانستن» محسوب شده در حالی که دو آزمون دیگر به هوش سیال (بخشی از توانایی «فکر کردن» که شامل حافظه، استدلال انتزاعی و استدلال اجرایی است) مربوط می‌شود.
 
پایین بودن امتیازات در افراد بالای ۴۰ سالی که به‌طور تمام‌وقت کار می‌کردند با این تصور که کار کردن طولانی‌مدت‌تر می‌تواند به فعالیت ذهنشان کمک کند مغایرت داشت.
 
اکنون سوال این است که آیا بعد از سن ۴۰ سالگی، توانایی انجام کار کمتر می‌شود و باید ساعت‌های کاری را کاهش داد؟ بیش‌تر افراد به صورت تمام‌وقت کار می‌کنند اما مسئله، نوع کاری است که آن‌ها انجام می‌دهند. برخی از پژوهش‌ها به دنبال پاسخ‌گویی به این سؤالند که آیا درصورت داشتن مشاغل تفکرمحور، توانایی افراد برای فکر کردن به همین صورت باقی خواهد ماند؟
 
محققان می‌گویند شناسایی اثرات سببی حاصل از نوع کار بر روی عملکردهای شناختی افراد بسیار دشوار است. افراد ممکن است بر اساس توانایی‌های شناختی که دارند، در مشاغل خاصی منتسب شوند. هنوز مشخص نیست که چرا کار کردن بیش‌تر از ۳۰ ساعت در هفته، تأثیرات خوبی برای مغز به همراه ندارد، در حالی که ساعت‌های کاری کمتر می‌تواند تأثیراتی مثبت بر روی آن داشته باشد.
 
طبق گفتۀ پژوهشگران، کار کردن می‌تواند حکم یک شمشیر دولبه را داشته باشد. بر این اساس، کار کردن طولانی‌مدت که می‌تواند فعالیت مغز را شبیه‌سازی کند، در عین حال می‌تواند منجر به بروز خستگی و استرس گردد. این مسأله می‌تواند با اثرات مخرب شدیدی بر روی عملکردهای شناختی افراد همراه باشد.
 
از لحاظ حفظ عملکرد شناختی، کار کردن تمام‌وقت (۴۰ ساعت در هفته) هنوز هم از کار نکردن بهتر و مؤثرتر است، اما این مسأله هم‌چنان باعث افزایش تأثیرات مثبت کار کردن نخواهد شد. محققان گفته‌اند نتایج به دست آمده در این زمینه ممکن است بسته به این که افراد در کشورهای مختلف از چه میزان تعطیلات در سال برخوردار می‌شوند، متغیر باشد. مسلما بررسی‌ها و تحقیقات مشابه در این خصوص می‌تواند باعث شود که طرحِ کار کردن تمام وقت تا سن ۶۷ سالگی، از محبوبیت کمتری در کشورهای مختلف برخوردار شود.
 

منبع: سلامت


95/5/20 - 08:31 - 2016-8-10 08:31:55





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 32]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن