تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):نیکوترین مردم از نظر ایمان، خوش خلق‌ترین و با لطفترین آنها نسبت به اهل خویش است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867918034




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هيلاری كلينتون و انتخابات 2016 آمريكا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: صباح زنگنه در روزنامه آرمان نوشت: هيلاري‌كلينتون درحالي به عنوان نامزد نهايي حزب دموكرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ايالات متحده انتخاب شده كه وي از جناح تندرو حزب دموكرات است و به لحاظ اعتقادي با ميانه‌روهاي اين حزب فاصله محسوسي دارد.

كلينتون درمعرفي برنامه‌هاي انتخاباتي درطول رقابت‌هاي درون و برون‌جناحي رياست‌جمهوري مواضع سرسختانه‌اي نسبت به ايران اتخاذ كرده است. البته این موضوع به اثبات رسيده سخناني كه توسط نامزدهاي احزاب در رقابت هاي انتخاباتي در آمريكا گفته مي‌شود، با مواضع آنها در زمان تصدي رياست‌جمهوري متفاوت است، زيرا واقعيت‌هاي صحنه‌هاي مختلف باعث مي‌شود كه رئيس‌جمهور آمريكا سياست‌هاي خود را درعمل نسبت به زمان تبليغات تعديل كند.

در هرصورت حضور يك زن درانتخابات ریاست‌جمهوری آمريكا براي نخستين‌بار است و اگركلينتون بتواند پيروز رقابت شود، او نخستين زن رئيس‌جمهور درآمريكا خواهد بود. اگرصحنه وتمايلات بازيگران اصلي درآمريكا را مورد بررسي قرار دهيم، به اين نتيجه مي‌رسيم که وقتی يك رئيس‌جمهور سياه‌پوست توانسته درآمريكا حاكم شود، زمان آن رسيده كه يك زن رئيس‌جمهور هم درتاريخ آمريكا وجود داشته باشد، تا ازاين طريق ثابت شود كه درآمريكا به حقوق زن و مردم به صورت برابر توجه می‌شود.

 ازسوي ديگر درايران نيز به دليل توافق هسته‌اي واجرايي شدن برجام، انتخابات آمريكا مورد رصد قرار گرفته و اينكه با حضور يك رئيس‌جمهور از حزب دموكرات وحمايت از اين توافقنامه تداوم خواهد داشت يا اينكه با انتخاب ترامپ برجام با مشكلات بيشتري روبه‌رو مي‌شود،مورد توجه مردم ايران است. دريك سال گذشته تعهدات آمريكا به بهانه‌هاي گوناگون در توافق با تعلل مواجه شده است.

از سوي ديگر نقش آمريكا دراعمال فشار برساير دولت‌ها و به ويژه كشور‌هاي اروپايي درباره مبادلات بانكي با ايران موضوعی مهم است و رئيس‌جمهور بعدي بايد در اين زمينه به تعهد به برجام پايبند باشد. همچنين مساله خاورميانه وفلسطين به عنوان يك سياست اصلي مدنظر آمريكايي‌ها در غرب آسيا وخاورميانه قابل طرح است و جهان درانتظار است كه ببیند آمريكا تا چه اندازه درمقابل سياست‌هاي اشغالگرايانه صهيونيست‌ها حساسيت نشان مي‌دهد و آيا گامي درجهت احقاق حقوق مردم فلسطين برمی‌دارد؟

 يا اينكه سياست‌هاي صهيونيست‌ها دراين منطقه را ناديده خواهند گرفت. بايد درنظر داشت كه خانم كلينتون با توجه به نقشي كه درموضوع تقويت داعش در سوريه در دوران وزارت خارجه خود ايفا كرده است، تا چه ميزان مي‌تواند از اين موضوع فاصله بگيرد و نسبت به حاميان اين پديده شوم مانند عربستان، قطر و تركيه فاصله گرفته و به صلح بين‌المللي و مبارزه واقعي با تروريسم پايبند باشد.




۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن