تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855812973




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هيلاري كلينتون نامزد رسمي دموكرات‌ها شد / آيا کلینتون نخستين رييس‌جمهور زن تاريخ آمريكا مي‌شود؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هيلاري كلينتون نامزد رسمي دموكرات‌ها شد / آيا کلینتون نخستين رييس‌جمهور زن تاريخ آمريكا مي‌شود؟
اعتماد در گزارشی به نامزدی هیلاری کلینتون در حزب دموکرات آمریکا اشاره می‌کند؛
به گزارش نامه‌نیوز، حزب دموكرات امريكا بار ديگر توانست واقعه‌اي متفاوت را در تاريخ سياسي اين كشور رقم بزند. واقعه‌اي كه بايد ٢٤٠سال از آن مي‌گذشت تا به عينيت برسد. هيلاري كلينتون سه‌شنبه شب رسما تبديل به نخستين زني شد كه به صورت رسمي توانست نامزد يكي از دو حزب بزرگ امريكا شود، اتفاقي كه شايد تا دو دهه گذشته حتي تصور آن نيز سخت بود. اما حالا هيلاري كلينتون نه‌تنها به عنوان نخستين نامزد زن از حزب دموكرات وارد كارزار انتخاباتي شده بلكه در حال حاضر اين شانس را دارد به عنوان نخستين زن در تاريخ به عنوان رييس‌جمهور وارد كاخ سفيد شود و سكان رهبري ايالات متحده را به دست گيرد.

دومين روز كنوانسيون ملي دموكرات‌ها برخلاف روز اول جوي متفاوت داشت. روز اول كنوانسيون كه مقداري جو حاكم توسط طرفداران و نمايندگان برني سندرز متشنج شده بود، در روز دوم تعدادي از نمايندگان و حاميان سندرز كه سرخورده از وضعيت موجود به نظر مي‌رسيدند از صحنه كنوانسيون به نشانه اعتراض خارج شدند تا جو حاكم بر سالن كنوانسيون يكدست به نفع هيلاري كلينتون باشد. روز دوم كنوانسيون روزي بود كه در آن تعداد نمايندگان بايد راي خود را اعلام مي‌كردند تا نامزد نهايي حزب رسما معرفي شود. اما شايد تا چند ماه يا حتي چند هفته پيش كمتر كسي باور داشت شخصي كه هيلاري را به عنوان نامزد نهايي حزب معرفي مي‌كند رقيب جدي او يعني برني سندرز باشد. سندرزي كه در طول رقابت‌هاي انتخاباتي امريكا بيشتر با چهره‌اي خشمگين و عصباني در پشت تريبون حاضر مي‌شد در طول كنوانسيون ملي حزب چهره‌اي ديگر را از خود به نمايش گذاشت. او كه به عنوان سناتور ايالت ورمونت به پشت بلندگو آمد تا به رسم هميشگي راي ايالت خود را براي نامزدي حزب بخواند به جاي خواندن آرا رسما اعلام كرد: من هيلاري كلينتون را به عنوان نامزد حزب دموكرات براي انتخابات رياست‌جمهوري ايالات متحده معرفي مي‌كنم. لحظه‌اي غرور‌انگيز براي كنوانسيون حزب دموكرات تا نمايشي از همبستگي را درون خود به نمايش بگذارد. اتفاقي كه هفته پيش در كنوانسيون ملي جمهوريخواهان رخ نداد. اما شايد زماني كه برني سندرز اين خبر را اعلام كرد بسياري از هواداران او كه در حدود يك سال با شورو حرارت در كنار كمپين برني سندرز براي يك رقابت همه‌جانبه با هيلاري كلينتون قرار گرفتند و روزهاي پراميدي را پشت سر گذاشتند اما سه شنبه‌شب مغموم و ناراحت عده‌اي از آنها در كنوانسيون حضور داشتند و برخي از آنها با گريه به چهره برني سندرز نگاه مي‌كردند، انگار آمال و آرزوهاي آنها با حمايت سندرز از كلينتون فروريخته است.  با اين وجود سه‌شنبه شب را مي‌توان شبي عاطفي در كنوانسيون دموكرات‌ها توصيف كرد. شبي كه بسياري با خنده گريه مي‌كردند و بسياري با نارحتي؛ اما پس از اعلام نهايي نامزدي هيلاري كلينتون، در مانيتور بزرگي كه در بالاي استيج سالن محل برگزاري نصب شده بود عكس ٤٤ رييس‌جمهور امريكا به ترتيب به نمايش گذاشته شد و زماني كه به تصوير باراك اوباما رسيد به ناگاه مكثي روي عكس به وجود آمد و با يك شكاف تصوير هيلاري كلينتون ظاهر شد كه او در نيويورك به صورت زنده در حال تماشاي كنوانسيون بود و با ارتباط ويديويي و چهره‌اي خندان خطاب به حاضران اعلام كرد كه شما افتخاري باورنكردني را به من اعطا كرديد. هيلاري در بين خيل تشويق‌ها در محل كنوانسيون گفت كه اين پيروزي براي شما و اين شب نيز براي شماست. او خطاب به دختران كوچكي كه او را تماشا مي‌كردند گفت كه شايد من نخستين زني باشم كه رييس‌جمهور امريكا مي‌شود اما يكي از شما‌ها نفر بعدي است.

بيل كلينتون در نقش يك همسر

بيل كلينتون، رييس‌جمهور چهل و دوم ايالات متحده كه توانست در دو انتخابات رياست‌جمهوري پيروز ميدان شود، در حالي سه‌شنبه شب گذشته به استيج محل برگزاري كنوانسيون حزب پاي گذاشت كه خود در سال‌هاي ٩٢ و ٩٦در نقش نامزد حزب و مرد اول امريكا به آنجا آمده بود. اما سه شنبه شب بيل كلينتون ديگر يك سياستمدار و رييس‌جمهور سابق ايالات متحده نبود. بلكه او تنها در نقش يك همسر در فيلادلفيا حاضر شد تا از شريك زندگي خود حمايت كند. بيل كلينتون كه كماكان به عنوان يكي از محبوب‌ترين روساي جمهور امريكا شناخته مي‌شود، نخواست تا خود را به عنوان سياستمداري كاركشته نشان دهد بلكه خواست فردي باشد كه به عنوان همسر، پشت‌سرشريك زندگي خود ايستاده است. بيل كلينتون زماني كه پشت ميكروفن ايستاد و سخنراني خود را آغاز كرد تن صداي او ديگر صلابت دوران رياست‌جمهوري را نداشت. او كه اكنون ٦٩سال سن دارد، نشان داد كه پا به سن گذاشته و هرچند مي‌خواهد شور و حرارت گذشته خود را حفظ كند اما او ديگر پير شده است. كلينتون در سخنان خود بيشتر بر يك محور تمركز كرد و آن هم تعريف از هيلاري كلينتون بود. هيلاري كه هفته گذشته در كنوانسيون جمهوريخواهان به انواع و اقسام كارها از جمله جنايتكار و دروغگو متهم شد براي بيل كلينتون چاره‌اي نگذاشت تا تمام قد از او دفاع كند. او سابقه فعاليت‌هاي هيلاري را براي كودكان، بيماران و معلولان ستود و در خصوص سابقه سياسي او گفت كه هيلاري بيش از دو دهه است كه وارد سياست ملي امريكا شده است و به پيچ و خم‌هاي آن بيش از هركسي آشناست. بيل‌كلينتون همچنين افزود: او بهترين تغيير‌سازي است كه من تاكنون شناخته‌ام. او همچنين در واكنش به فضاسازي‌هاي جمهوريخواهان عليه هيلاري نيز گفت: اينكه مي‌گويند مردم هيلاري را دوست ندارند و به او اعتماد ندارند واقعي نيست و تنها كارتوني است كه جمهوريخواهان ساخته‌اند. وي افزود كارتون دوبعدي به راحتي جذب مي‌كند اما زندگي واقعي بسيار پيچيده‌تر و سخت‌تر است و حتي بسياري از مردم آن را خسته‌كننده مي‌دانند.

سخنرانان احساساتي

سه‌شنبه شب گذشته براي زناني كه به پشت تريبون آمدند بسيار احساسي بود؛ احساسي كه نشان مي‌داد كه به يك پيروزي بزرگ دست پيدا كرده‌اند. احساسي كه حتي نامزدي كلينتون را براي خود موفقيت بزرگ مي‌دانستند. نانسي پلوسي كه خود به عنوان يك زن تاريخ‌ساز در تاريخ امريكا شناخته مي‌شود و به عنوان نخستين زني بود كه در سال ٢٠٠٧ به رياست مجلس نمايندگان رسيد، اما زماني كه هيلاري به عنوان نامزد نهايي حزب معرفي شد بسيار پر شور و خوشحال بود. او گفت كه اين اتفاق فراتر از يك هيجان معمولي است. اين بسيار هيجان‌انگيز است كه او (هيلاري) نامزد نهايي حزب شده است. ربكا وينگر ٤٩ساله و نماينده كلينتون در ايالت آريزونا كه پس از نامزدي هيلاري اشك از چشمانش جاري شده بود، گفت: ما امروز تاريخ را با معرفي نخستين رييس‌جمهور زن ساختيم و اين لحظه براي بسياري الهام‌بخش است. مريل استريپ، بازيگر مشهور هاليوود نيز كه لباسي با طرح پرچم امريكا به تن داشت در كنوانسيون حاضر شده بود و گفت كه هيلاري در طول چهل سال گذشته مورد بيشترين حمله‌ها قرار گرفته اما مردم امشب تاريخ را ساختند. مادلين آلبرايت وزير خارجه سابق امريكا در سخنراني خود اعلام كرد: هيلاري نشان داد سياست با شوي تلويزيوني متفاوت است.

مبارزه سختي پيش‌رو است

حالا كه هيلاري كلينتون به عنوان نامزد نهايي حزب معرفي شده، راه سختي پيش روي خود براي رسيدن به كاخ سفيد مي‌بيند. دونالد ترامپ به عنوان نامزد حزب جمهوريخواه پا به پاي هيلاري كلينتون در نظرسنجي‌ها پيش مي‌آيد و مبارزه دشواري در انتظار هر دو نامزد قرار دارد. اما به نظر مي‌رسد برخلاف دونالد ترامپ كه به هيچ شخص و گروهي تضميني نداده و هيچ گونه تعلق خاطري به گروه خاصي ندارد هيلاري با انتظارات فراواني روبه‌رو است. در روز اول كنوانسيون حزب نوجواني به همراه مادرش به روي استيج آمد كه گفت مادر او در آستانه ديپورت شدن قرار دارد. قانون مهاجرتي كه مجلس نمايندگان به آن راي نداد و تنها با حكم رياست‌جمهوري در حال اجرا شدن است موجب مي‌شود كه پدرو مادر كودكان و نوجواناني كه در امريكا بزرگ شده‌اند از كشور خارج شوند و اين‌گونه هزاران خانواده از يكديگر جدا مي‌شوند و تنها اميدواري آنها حضور هيلاري در كاخ سفيد و حمايت از آنهاست؛ زيرا در صورتي كه ترامپ رييس‌جمهور شود به سرعت بايد تمام اين افراد از امريكا خارج شوند و مهاجرت‌پذيري امريكا به درجه‌اي پايين مي‌رسد. همچنين در اين كنوانسيون خانواده‌هايي به آنجا آمدند كه فرزندان آنها به دليل خشونت‌هاي خياباني به ضرب گلوله كشته شدند كه آن هم به دليل قانوني بودن حمل سلاح گرم در امريكاست؛ قانوني كه جمهوريخواهان تمام‌قد از آن حمايت مي‌كنند و حتي اجازه محدود كردن آن در امريكا را نمي‌دهند. در اين كنوانسيون سياهپوستاني قرار داشتند كه كماكان با تبعيض نژادي مواجه هستند و مي‌خواهند سياست‌هاي دولت اوباما ادامه پيدا كند، اينها جامعه‌اي هستند كه دل به ادامه سياست‌هاي اوباما بسته‌اند و رسالت كلينتون متحد نگه داشتن امريكا با وجود تنوع نژادي حاكم بر اين كشور است. در صورتي كه دونالد ترامپ هيچ مسووليتي در برابر خود نمي‌بيند. او مي‌خواهد در مرز مكزيك ديواربكشد، خانواده‌هاي مهاجر را از كشور خارج كند و هيچ محدوديتي در حمل اسلحه اتخاذ نكند.  حالا امريكا با دو انتخاب روبه‌رو است، ترامپ يا كلينتون؛ دو انتخابي كه دو مسير متفاوت را در امريكا به نمايش مي‌گذارد. هيلاري كلينتون ادامه وضع موجود است. او به دنبال اصلاح در مسير فعلي است كه باراك اوباما در پيش گرفته. اما ترامپ هدفي روشن را دنبال مي‌كند و آن هم نابودي مسير فعلي است. نظر سنجي‌ها به مانند گذشته براي كلينتون اميدوار‌كننده نيست، بلكه ترامپ را روز به روز نزديك‌تر به كلينتون و حتي بالاتر از آن به نمايش مي‌گذارد. با پايان كنوانسيون ملي دموكرات‌ها امريكا از فضاي انتخابات درون حزبي خارج مي‌شود و آن زمان بايد منتظر مبارزه واقعي بود. جايي كه مناظره‌ها در آن تعيين‌كننده است و هر رفتار يا هر حركت غلط مي‌تواند به طور كامل سرنوشت يك نامزد را تغيير دهد تا كليد كاخ سفيد را به دست ديگري بسپارد. فصل پاياني انتخابات امريكا از امروز آغاز شد.

دموكرات‌ها از توافق هسته‌اي با ايران حمايت مي‌كنند

دموكرات‌هاي ايالات متحده در گردهمايي بزرگ اين حزب براي معرفي نامزد رسمي انتخابات رياست‌جمهوري اين كشور سند خط مشي سياسي اين حزب را به تصويب رساندند. در بخش‌هايي از اين سند راهبردي دموكرات‌ها درباره‌ ايران آمده است: ما از توافق هسته‌اي با ايران حمايت مي‌كنيم؛ زيرا همانطور كه اين توافق به‌شدت اجرا و اعمال مي‌شود، توافق هسته‌اي به‌طور قابل اثباتي همه راه‌هاي ايران در كسب يك بمب را بدون توسل به جنگ قطع كرد. ما ديدگاه دونالد ترامپ را مبني بر اينكه بايد از توافقي كه به‌طور صلح‌آميز برنامه هسته‌اي ايران را برچيد، كنار بكشيم رد مي‌كنيم. ما كماكان به همكاري با اين كابينه ادامه خواهيم داد تا اطمينان حاصل كنيم كه ايران هرگز يك سلاح هسته‌اي به دست نمي‌آورد و اگر ايران در جهت چنين كاري گام برداشت ما در به كارگيري اقدام نظامي درنگ نخواهيم كرد.  در اين گزارش همچنين بدون توجه به مواضع ايران و نقش موثري كه در ايجاد صلح در منطقه دارد با هدف ايران‌هراسي به نقل از سند مذكور آمده است: دموكرات‌ها همچنين به نقش مخربي كه ايران در منطقه ايفا مي‌كند توجه خواهند كرد و اگر لازم باشد به‌شدت تحريم‌هاي غير هسته‌اي را اعمال و تقويت خواهند كرد. به گزارش ايسنا، همچنين با وجود اينكه كشورمان ١٧ هزار قرباني ترور دارد و پيشتاز مبارزه با تروريسم است، در اين سند از سوي دموكرات‌هاي عصباني از مخالفت ايران با رژيم صهيونيستي به حمايت از تروريسم و ناديده گرفتن حقوق مردم متهم شده‌ و تهديد به مقابله با توان موشكي و تقويت رژيم اسراييل شده‌ است. در پايان سند راهبردي دموكرات‌ها درباره‌ ايران آمده است: دموكرات‌ها واقف هستند كه مردم ايران به دنبال آينده‌اي روشن‌تر براي كشورشان و تعامل بيشتر با جامعه بين‌المللي هستند. ما از فرصت‌هاي فرهنگي، دانشگاهي و ديگر تعاملات با مردم ايران استقبال خواهيم كرد.


منبع: روزنامه اعتماد


۰۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن