تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817343967




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باهنر رقیب روحانی در سال 96 خواهد شد؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایلنا: این روزها اصولگرایان در به در دنبال مردی می‌گردند که سال آینده مقابل روحانی قرار بگیرد؛ برخی اما چاره اجتناب از شکست را حمایت از حسن روحانی می‌دانند.

هرچند بیست و نهم اردیبهشت زمان برگزاری انتخابات اعلام و بلافاصله تکذیب شد اما احتمالا بلافاصله بعد از تعطیلات نوروز ۹۶ ثبت نام رسمی نامزدها در وزارت کشور آغاز شود و ثبت‌نام نامزدهای انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس  و شوراهای شهر شاید در واپسین روزهای سال جاری باشد.

*هشت ماه فرصت؛ هم شناسایی، هم اجماع

همین مسئله بعضی اصولگرایان را نگران کرده است؛ چه اینکه آنها تنها هشت ماه فرصت دارند تا هم نامزدها را شناسایی کنند، هم به اجماع برسند؛ اجماعی که سال‌هاست در انتخابات ریاست جمهوری بدل به کابوس اصولگرایان شده است.

*از ۷۶ تا ۹۲

بعد از ظهور خاتمی و تشکیل دو قطبی اصلاح‌طلب-اصولگرا، جناح محافظه‌کار ایران هیچ‌گاه نتوانست در انتخابات با یک نامزد در عرصه انتخابات وارد شود.

سال ۷۶ طیف سنتی از ناطق نوری و طیف تندرو از ری‌شهری حمایت کردند. سال ۸۰ حدود هشت نامزد اصولگرا تایید صلاحیت شدند تا شاید رای خاتمی شکسته شود. سال ۸۴ طیف محافظه کار حامی لاریجانی بود و طیف تندرو از احمدی‌نژاد و قالیباف حمایت می‌کرد. در سال ۸۸ نیز برخی اصولگرایان منتقد احمدی‌نژاد به ستادهای محسن رضایی رفتند و برخی به میرحسین موسوی رای دادند. در سال ۹۲ نیز اتفاقات ۸۸ تکرار شد و اصولگرایان تا شب آخر در دوگانه قالیباف- جلیلی قرار گرفته بودند و طیف محافظه‌کار نیز از ولایتی حمایت کرده بود.

*پایداری‌ها و سعید جلیلی

این تجربه از اختلاف، اصولگرایان را به تابستان ۹۵ کشانده است؛ جایی که انتخاب رقیب برای اصولگرایان تبدیل به چالشی سخت شده است. جبهه پایداری بدون شک حاضر نخواهد بود از حسن روحانی حمایت کند.

افشاگری‌های پیاپی دولت از فساد و بی‌تدبیری فراوان دولت احمدی‌نژاد این طیف سیاسی را در موضع ضعف قرار داده است و آنها نیز بیشترین حملات راست و دروغ را علیه دولت روحانی به کار بسته‌اند.

افرادی مثل سعید جلیلی و سردار سلیمانی از سوی این طیف برای انتخابات آینده معرفی شده‌اند و بعضی افراد نیز نیم‌نگاهی به بازگشت احمدی‌نژاد دارند.

*ایثارگران؛ تلاش برای شکست آبرومند

طیف دیگر گروه موسوم به ایثارگران است که فرماندهان سابق سپاه و مقام‌های سابق نظامی را در کنار خود دارند. این طیف بعید است در انتخابات از نامزدی روحانی حمایت کند. با این حال دو چهره در این جریان برای یک شکست آبرومند قصد حضور در انتخابات را دارند؛ یکی قالیباف شهردار تهران که می‌خواهد از فرصت انتخابات ریاست جمهوری برای باقی ماندن در یادها و شاید صندلی شهرداری بیشترین بهره را ببرد، چنانچه در سال ۹۲ چنین کرده بود.

دیگری علیرضا زاکانی که با حذف لیست انتخاباتی اصولگرایان در تهران انتقادهای زیادی متوجه او شده است که نقش اصلی در تهیه این لیست داشت و تعطیلی جهان‌نیوز نیز قدرت رسانه‌ای او را کاهش داده است و هرچند عده‌ای از حامیانش از او به عنوان گزینه احتمالی بعدی برای فرماندهی سپاه یاد می‌کنند، اما باید گفت سردار خیلی زود به پایان عمر سیاسی خود نزدیک شده است.

*مرد انصرافِ ناگهان ...

با این حال چهره‌ای در میان محافظه‌کاران وجود دارد که شاه‌کلید انتخابات آتی است. فردی که در سال ۸۱ احمدی‌نژاد را به شهرداری تهران رساند و در کابینه روحانی و احمدی‌نژاد لابی‌های قدرتمندی دارد و حتی در جلسات هیات رییسه فراکسیون تشکیل نشده اصولگرایان مجلس نیز حضور پیدا می‌کند. او محمد رضا باهنر است؛ مردی که نقش کلیدی در حمایت اصولگرایان از روحانی دارد و با بیان اینکه  صحبت برای انتخابات سال آینده و صحبت زود است و ما نمی‌خواهیم فضا را زود‌تر انتخاباتی کنیم، گفته بود حمایت اصولگرایان از روحانی به عملکرد او در شش ماه آینده بستگی دارد!

نقدهای ریز و درشت باهنر به روحانی همچنان ادامه دارد؛ جایی گفته بود: بعضا دولتی‌ها می‌گویند که ما از رکود عبور کرده‌ایم و ما خواهش‌مان این است که اگر دولت از رکود عبور کرده مردم را هم عبور دهد چراکه رکود بسیار سنگین است.

محمدرضا باهنر بعد از شهادت برادر، نامزد انتخابات مجلس شد و به همین سادگی از کرمان به تهران آمد. با این حال بعد از گذشت بیش از سه دهه از شهادت برادر، حالا او مشهورترین «باهنر» ایران است.

بیست و هشت سال حضور در مجلس و حدود یک دهه تکیه زدن بر کرسی‌های هیات رییسه او را تبدیل به یکی از کاربلدترین مردان پارلمان ایران کرده است. باهنر مثل سال‌های دهه هفتاد پر جنب و خروش نیست، در آن سال‌ها او یکی از اصولگرایانی بود که در مجلس پنجم به مخالفت با دولت خاتمی شهره بود و هفته نامه گل آقا از تصویر او و مرتضی نبوی به عنوان نماد نمایندگان مخالف دولت بهره می‌برد.

باهنر با هوشمندی در انتخابات اخیر مجلس نبود تا از گزند نقد اصلاح‌طلبان در امان بماند. برخی معقتدند او یکی از ذخیره‌های طلایی اصولگرایان برای انتخابات ۱۴۰۰ است، اما باهنر در آن زمان هفتاد سال سن خواهد داشت و همین مسئله احتمالا مانعی برای رسیدن به صندلی ریاست جمهوری خواهد بود.

باهنر در سال ۹۲ نیز برای نشستن بر صندلی ریاست جمهوری نیم‌خیز شد و با چند چهره سرشناس اصولگرا جمعی ۵ نفره را تشکیل داد تا در نهایت یکی از این پنج نفر به عنوان نامزد انتخابات معرفی شود.

یحیی آل‌اسحاق و مصطفی پورمحمدی و ابوترابی و منوچهر متکی دیگر اعضای این جمع بودند که در نهایت با انصراف و ردصلاحیت هر پنج نفر موضوع  ائتلاف کلا منتفی شد! ائتلافی که در تاریخ سیاست جهان شگفت‌انگیز و بی سابقه بود. شاید این بار حضور باهنر در انتخابات شگفت‌انگیز و بی‌سابقه باشد.





۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن