واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ایجاد بیش از یک هزار و یکصد طرح اشتغال و خودکفایی برای نیازمندان
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان گفت: در 4 ماهه نخست سالجاری بیش از یک هزار و یکصدطرح اشتغال و خودکفایی برای نیازمندان ایجاد شده که بالغ بر 140 میلیارد ریال هزینه در برداشته است .
حسن ملکوتیخواه با اشاره به فعالیتهای بخش اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان اظهار داشت: یکی از سیاستهای کمیته امداد ،توانمندی و خود اتکایی خانوادههای تحت حمایت و جلوگیری از بازگشت مددجویان به چرخه حمایت است که این کمیته در راستای اهداف تعریف شده اقدام به برگزاری دورههای آموزش فنی و حرفهای،حرفهآموزی فرزندان،کاریابی و اجرای طرح اشتغال و نظارت بر حسن اجرای طرح اشتغال کرده است.
وی به اجراي طرحهاي خوداشتغالي و ايجاد فرصتهاي شغلي مناسب براي خانوادههاي نيازمند اشاره و افزود: هدف کمیته امداد به کارگیری روشهای مؤثر و كارآمد با حفظ کرامت ، تأمين عزت و استقلال اقتصادي مددجویان است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان با اشاره به اجرای بیش ازیکهزار و یکصد طرح اشتغال و خودکفایی در این نهاد تصریح کرد: در 4 ماهه نخست سالجاری بیش از 140 میلیارد ریال اعتبار در این زمینه هزینه شده است که 29 مورد آن طرح تبدیلی توانفزایی به خودکفایی ،210 طرح توانافزایی (مشاغل خانگی) ، 853 طرح در بخش خودکفایی ( خوداشتغالی) و47 طرح در بخش کارانگیزی صورت گرفته است .
ملکوتیخواه با اشاره به سرفصلهای طرحهای اشتغال از جمله کشاورزی،شیلات،صنایع دستی،فعالیتهای صنعتی، معدنی و خدماتی گفت : همچنین در سال گذشته 32 طرح کشاورزی و باغداری،323طرح دامپروری،5طرح شیلات،182 طرح صنایع دستی،306طرح صنعتی و معدنی و بیش از200 طرح خدماتی ایجاد شده است.
وی همچنین با تأکید بر اهمیت موضوع نظارت بر طرح های اجرا شده اضافه کرد: در سال جاری 19 هزار و 457 طرح توسط ناظرین این حوزه مورد بازدید قرار گرفته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان اصفهان ، محل تأمین اعتبار طرحهای اشتغال را منابع قرضالحسنه بانکها،صندوق اشتغال نیازمندان امداد و صندوق توسعه ملی عنوان کرد و افزود: تامین اعتبارات اشتغال از محل قرضالحسنه بانکها بیش از سایر منابع بوده و امید است با همکاری بانک های عامل ، عملکرد این نهاد در سالجاری افزایش یابد. ملکوتی خواه تصریح کرد: سیاست جدید کمیته امداد بر این است که این کمیته از یک نهاد حمایتی به یک نهاد کارآفرین تبدیل شود. وی افزود: برنامه ریزی 5 مرحله ای کمیته امداد برای اشتغال مددجویان شامل: استعداد سنجی ، مشاوره شغلی ، آموزش و مهارت ، پرداخت تسهیلات و بازاریابی برای فروش محصولات ، گام هایی هستند که برای توانمند سازی و اشتغال پایدار خانواده های تحت پوشش به اجرا در می آیند.
منبع : جوان آنلاين
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۳۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]