واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: سيد مهدي طباطبايي در گفتگو با روزنامه اعتماد گفت: خيليها از انقلاب تخريب فهميدهاند و فكر ميكنند دولت را تخريب ميكنند اما نميدانند كه تنها دولت مطرح نيست بلكه با اين كار به حكومت ضربه ميزنند. اينكه حكومت ضربه بخورد من خيلي دلم ميسوزد.
يك شعاري كه ما اول داشتيم و براي تخريب و تقابل حكومت شاه به كار ميرفت، روشنگري موضوعات براي فقرا عليه اغنيا بود و استفاده ما از كلمههايي همچون پابرهنهها، زاغه نشينان، مستمندان و مستضعفين بود كه آن زمان به كار ميبرديم اما امروز هم همين كلمات را عدهاي به عنوان انقلاب به كار ميبرند كه اين جاي فكر و انديشه دارد. ما آن روز ميخواستيم قدرت را از بين ببريم و اساسا تحريك كنيم، امروز با اين كارها مگر ميخواهيم حكومت را از بين ببريم؟! هيچ ميدانيد كه نتيجه تحريك فقرا چه خواهد شد؟ دقيقا دستمايه تودهايها همين بود كه متاسفانه الان از سوي عدهاي بيان ميشود.
من نميخواهم جسارت كنم به خيليها اما آنچه را ميشناسم ميگويم. كسي كه يك ريال پول نميتوانست درآمد داشته باشد اما چون در جمهوري اسلامي پستي گرفته است، از آن پست چقدر پول به دست آورده است؟ ما چرا دنبال اين پولها نميرويم؟ برويم دنبال اينها، خيلي از كارها درست ميشود.
باوركنيم كه اين موضوع فيشهاي حقوقي يك نوع فريب بود كه هم مردم به مسوولان بدبين بشوند كه حقوق اضافي گرفتهاند. هم از آنهايي كه بايد پول بگيرند، منحرف و منصرف بشوند.
آنچه مربوط به گذشته است، دولت جديد همان اول روي كار آمدنش بايد اينها را اعلام كند، اعلام نكرده يا خواسته مسامحه كند تا شايد با مهرباني برطرف شود اما اگر همان ابتدا اعلام ميكرد اين مشكلات به وجود نميآمد.
آقاي احمدينژاد دقيقا چرا سازمان برنامه وبودجه را منحل كرد؟ اهل فنش بيايد و بررسي كند. ما در بيمه پولهاي زيادي داشتيم اما چگونه اين پولها گم شد؟ اينها را دولت نگفته حالا اين مشكلات روي هم جمع شده است و از حالا به بعد هر چه دولت ديرتر بگويد، جامعه هم ديگر نميپذيرد، چون امسال سال چهارم است و بايد همان سال اول خيلي از اين خرابيهايي را كه بوده بگويند البته اگر بوده وهر چه بوده است، من نميدانم چون وظيفه ندارم آنچه نميدانم بگويم و آن مقدار كه اطلاع دارم و در جرايد آمده را ميگويم. دولت اول اينها را برملا نكرد، البته شايد مصلحت نظام را هم در مطرح نكردن ميدانستند. خيلي چيزهاي ديگرهم از گذشته بوده است، هر چه بوده را بايد به مردم بگويند.
طرح مساله يك دورهاي شدن دولت روحاني را يك شعار انحرافي ميدانم كه از الان دارند مطرح ميكنند كه ميخواهند به نتيجه ديگري برسند. اولا كه اشكال بزرگ ما در كشور اين است كه ما از زماني كه رييسجمهور شخص مقام معظم رهبري بودند، به اين طرف بايد حساب كنيم كه از تجربه كداميك از روسايي جمهور گذشته استفاده شده است. از آنها در حال حاضر تنها رهبر انقلاب و آقاي هاشمي ماندهاند و بقيه نماندهاند و تحت عناوين مختلف از رده خارج شدهاند و تصويرشان ممنوع شد پس نخواستهاند از آنها استفاده شود.
در حالي كه ما ميگوييم هر رييسجمهوري تجربهاي دارد و حالا ٤ سال بعد بايد تجربهاي كه به دست آورده را به كار بگيرد و اين سخت است كه بگوييم ٤ ساله شود. ضمن اينكه ٨ سال هم براي كسي كه خوب كار كند، كم است. بايد دوباره بتواند كانديدا شود كه البته قانون مواردي در نظر دارداما اين تجربه حيف است كه از بين برود.
به نظر بنده دولت يازدهم تا به امروز خوب كار كرده و اقداماتش زيربنايي بوده و احساسي كار نشده است. هرچند ممكن است خيليها نپسندند. چون يك مشكلي كه داريم هوچيگران جامعه هستند، يعني كساني كه احساساتشان بر عقلشان غالب است و ممكن است به ايشان راي ندهند و اين از شعارهايي كه ميدهند مشخص ميشود، چون هوچيگران نميتوانند اين نكته را بفهمند كه زيربنا چيست. آنها ميگويند دولت بايد پول بدهد تا ما بخوريم! اما نخبگان اين گونه نيستند و نخبگان جامعه قطعا به آقاي روحاني راي خواهند داد و من شكي در اين مساله ندارم و اميدوارم كه مردم هوشيارانه و متفكرانه و بدون توجه به هياهوهاي تند كارخود را با پختگي و درستي انجام بدهند.
آقاي روحاني خودش جزو اصولگراهاست. ايشان را به اصلاحطلبان نسبت ميدهند. اما اصولگراها چه كساني هستند؟ اگر بخواهيم فقط دو نفر را كه در جريان اصولگرايي مشهور هستند اصولگرا بدانيم كه هيچ يك از آنها در انتخابات دوره قبل راي نياوردند. پس فقط آنها نيستند. ديگران هم هستند. اما اصولگرا كساني هستند كه معني انقلاب را بفهمند و خوب درك كنند. به اين فرد مردم راي ميدهند. حالا ميخواهد اسم آن هر چه باشد، اصولگرا يا اصلاحطلب، فرقي نميكند. روحاني خوب عمل كرده ولي مخالفين اجازه ندادند كه افكار عمومي و مردم احساس درستي از عملكرد دولت داشته باشند. اين كار را نكردند. به نظر من يك عدهاي هستند كه ميخواهند مردم را ناراضي نگه دارند تا روحاني راي نياورد.
در همان دوره (رياستجمهوري احمدينژاد) از قمصر كاشان به من پيام داده بودند كه ١٥ ميليون از مردم پول گرفتهاند كه جايگاه بسازند كه رييسجمهور بيايد صحبت كند! من تذكر دادم كه اين كار را نكنيد. اينها حرام است. چرا مردم را براي يك سخنراني در يك شهرستان از صبح تا ظهر سرپا نگه ميداريد؟ اين هنر نيست، از كار انداختن مردم است.
ديگر اصولگرايي نمانده است. اصولگراياني كه احمدينژاد به آنها بياحترامي كرد، ميخواهند به او راي دهند؟! اگر اصولگرايي لغتي بخواهيم بگوييم، ممكن است اما اصولگرا به عنوان كسي كه پايبند به اصل انقلاب است، چنين كاري نخواهد كرد.
بعيد ميدانم هيچ كدام شان احمدينژاد را بپذيرند. آنچه ما در اصولگراهاي اصيل و داراي پيشينه داشتيم، از آنها يك نفر هم حاضر نيستند كه احمدينژاد را بپذيرند، روز اول هم نميپذيرفتند، چگونه اين طورشد، من واقعا متحيرم.
به نظر من برجام دستاورد داشته است و من به آنهايي كه ميگويند دستاورد نداشته ميگويم كه چه چيزي نداشته و شما چه ميخواستيد؟ آنها كه ميگويند دستاورد داشته و آنها را ارايه دادهايم و الان مرتب از دستاوردهاي برجام ميگويند. هرچيزي غير از اين دارد، شما بگوييد، من تقاضا دارم از مخالفين برجام چيزي كه آنها از برجام توقع داشتهاند و شدني بوده را بنويسند و بگويند تا ما در روزنامهها بخوانيم.
مگر قرار بود همه تحريمها برداشته شود؟ بايد ديد در مذاكره چه چيزي آمده است، موضوع چه بوده است. اگر ميخواستند رواديد برداشته شود كه بعضي از آقايان بدون ويزا بروند امريكا خوش بگذرانند، بله اين نشده است!
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]