تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):درهاى گناهان را با استعاذه (پناه بردن به خدا) ببنديد و درهاى طاعت را با بسم اللّه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868060443




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

جنتی: فیش‌های حقوقی، ابزار سیاسی شده


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اصلاح قانون استفاده از ماهواره گفت: بخش قابل توجهی از مردم از ماهواره استفاده می‌کنند و بر اساس قانون، متخلف به شمار می‌آیند. بهترین کار در این زمینه، اصلاح قانون استفاده از ماهواره است.

علی جنتی مراسم رونمایی از نخستین گالری مجازی ایران با بیان اینکه "تعداد قابل توجهی از مردم در حال حاضر از ماهواره استفاده می‌کنند"، گفت: از سال ۷۳ با قانونی که تصویب شد در این زمینه معذوریت قانونی وجود دارد و باید با متخلفان برخورد شود. بنابراین بخش قابل توجهی از مردم در این زمینه متخلف از قانون به حساب می‌آیند. بهترین کار، اصلاح قانون است. ماهواره هم مثل دیگر پدیده‌های نوین جهان که در ابتدا برای ما عادی نبود و کم‌کم عادی شد، باید پذیرفته شود.

وی افزود: باید بپذیریم که این وسیله هم نکات مثبت و هم نکات منفی دارد و می‌توان از آن استفاده صحیح یا نادرست کرد. باید به سمتی برویم که فرزندانمان در خانواده و مدارس از همان کودکی در این زمینه تربیت شوند و فرهنگ‌سازی برای استفاده از ماهواره صورت بگیرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تصریح کرد: صحبت‌های من در این‌باره یک نظر شخصی بوده است، اما کمیسیون فرهنگی مجلس ابراز علاقه کرده تا برای اصلاح قانون کارهایی انجام شود تا مردم نیز از عنوان متخلف از قانون بیرون بیایند.

جنتی همچنین درباره ارتباط موزه هنرهای معاصر و نمایش آثار این موزه در کشورهای دیگر گفت: ما به دنبال راهی بودیم که موزه از درآمدهای خود استفاده کند؛ یک زمانی این بحث مطرح شد که موزه از یک راه قانونی به بنیاد رودکی که یک نهاد عمومی و غیردولتی است ملحق شود اما دیدیم که سوءتفاهم پیش می‌آید و عده‌ای فکر می‌کنند ما می‌خواهیم موزه را به بنیاد رودکی واگذار کنیم. در حال حاضر به دنبال این هستیم که با یک راه قانونی درآمدهای موزه را به خودش برگردانیم.

وی همچنین اظهار کرد: مقامات فرهنگی و هنری کشورهای آلمان و ایتالیا خیلی اصرار داشتند که حتماً آثار هنری ایران با رعایت اصول بیمه‌ای در این کشورها به نمایش گذاشته شود. ما از این حرکت حمایت می‌کنیم.

وزیر ارشاد درباره سرانه پایین مطالعه در ایران نیز گفت: آمار در این زمینه، شناور است اما وضعیت ما مطلوب نیست. با وجود کارهایی که در نهاد کتابخانه‌های عمومی در زمینه برگزاری جلسات و نشست‌ها برای معرفی کتاب‌ها و آثار خوب تألیفی انجام شده و سایر نهادها هم در این زمینه فعالیت کرده‌اند اما مطالعه هنوز به صورت ملکه در ذهن افراد جای نگرفته است. باید کاری کنیم که افراد به صورت طبیعی به سمت کتاب بروند.

او افزود: در حال حاضر می‌بینیم که هرکس با تبلت و تلفن همراهش دائماً در حال خواندن چیزی است و ممکن است با همین روش کتاب‌هایی هم خوانده شود اما این جای آثار مکتوب را نمی‌گیرد. ناشران در این سال‌ها سعی کرده‌اند کتاب‌ها را به‌گونه‌ای همراه با مخاطب ارائه کنند. باید این فرهنگ را تقویت کنیم. البته صدا و سیما هم خیلی می‌تواند در این زمینه نقش داشته باشد.

وزیر ارشاد در بخش دیگری از سخنانش، در برابر پرسشی که بر اساس آن، به عقیده سؤال‌کننده، در محتوای برخی تئاترها بی‌اخلاقی‌هایی وجود دارد، گفت: ممکن است برخی از تئاترها این حالت را داشته باشند. البته نمایش‌نامه‌ها به تأیید و تصویب ارشاد می‌رسد اما متأسفانه گاهی در عمل تخلف می‌شود و ما می‌بینیم که هنگام نمایش برخی دیالوگ‌ها تغییر می‌کنند. هر شب تعداد زیادی تئاتر اجرا می‌شود و نظارت بر آن‌ها کار مشکلی است، با این حال در نظارتی که داشته‌ایم و گاه با تذکر خود تماشاگرها اشکالاتی به محتوای تئاترها وارد بوده و ما مجبور بودیم که آن‌ها را اصلاح کنیم و اگر اصلاح نشده متوقف کرده‌ایم.

جنتی در ادامه درباره روند افشای فیش‌های حقوقی اظهار کرد: گمان نمی‌کنم سازمان سینمایی فیش کسی را منتشر کرده باشد. آقای ایوبی به خاطر اینکه این اتهام به او وارد شده بود که حقوق کلانی می‌گیرد، از خودش دفاع کرد و در مطالبی برخی حرف‌ها زده شد که در گذشته رقم‌هایی بالا از دست ما خارج شده و حیف و میل‌هایی انجام شده است.

او افزود: متأسفانه افشای فیش‌های حقوقی در حال حاضر به عنوان یک ابزار سیاسی برای برخورد با رقبا به کار برده می‌شود. یک وقتی و یک جایی مطرح شد که افرادی حقوق بالا می‌گیرند و باعث شد دولت تصمیمات جدی در این زمینه بگیرد مثل اینکه لایحه‌ای به مجلس بدهد و قانون استخدام کشوری اصلاح شود و سقفی برای بالاترین حقوقی که یک نفر می‌تواند در کشور داشته باشد تعیین شود. دولت متوجه این وضعیت شده است و مقابله می‌کند.





۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن