تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حقّ فرزند بر پدر ، آن است كه نام خوب بر او بگذارد و او را خوب تربيت كند و قرآن به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868583842




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ارسال پیامک و اخطار کتبی به مشمولان غایب


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، جزئیات طرح تعیین تکلیف مشمولان غایب و نحوه برخورد با آنان را تشریح کرد.

 به گزارش مهر، سردار ابراهیم کریمی در خصوص طرح جریمه مشمولان غایب گفت: در مرحله اول ثبت نام در سال ۱۳۹۵، حدود ۶۱ هزار نفر ثبت نام کردند و راستی آزمایی این افراد درحال انجام است.

وی افزود: اطلاعات اعلامی از سوی متقاضی در مراحل اولیه ثبت نام بررسی شده و به بیش از ۹۹.۵ درصد این افراد کارت تعلق می گیرد.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا، با بیان اینکه برای کلیه مشمولان غایب متولد سال ۱۳۵۴ تا متولدین سال ۱۳۷۶ که دارای غیبت هستند پیامک ارسال شده است گفت: بر اساس این پیامک ۱۰ روز به مشمولان غایب فرصت داده شده تا با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) نسبت به تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اقدام کنند.

سردار کریمی با اشاره به اینکه مشمولان غایب برای تعیین تکلیف خود راه های مختلفی را پیش رو دارند، افزود: اگر بیش از ۸ سال غیبت داشته باشند می توانند از طرح جریمه مشمولان غایب استفاده کنند و اگر کمتر از هشت سال غیبت دارند می توانند به خدمت اعزام شده یا از معافیت های کفالت یا پزشکی استفاده کنند.

وی با تاکید بر اینکه غیبت مانع رسیدگی به درخواست معافیت کفالت می شود تصریح کرد: ممکن است فردی قبل از ورود به سن مشمولیت پدر خود را از دست بدهد اما برای دریافت کارت معافیت اقدام نکرده است که در این صورت می تواند با وجود داشتن غیبت برای دریافت معافیت کفالت اقدام کند به عبارت دیگر شخص قبل از ورود به غیبت شرایط دریافت معافیت کفالت را داشته اما به هر دلیلی اقدام نکرده است.

این مقام انتظامی  یادآور شد: عده ای نیز ممکن است که دارای نقص عضو یا بیماری خاصی باشند که می توانند با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس +۱۰) نسبت به ثبت درخواست معافیت پزشکی خود اقدام کنند.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا بیان کرد: پیامک های این سازمان برای همه مشمولان غایب ارسال می شود و متقاضیان طرح مشمولان غایب عملا تا پایان مرداد فرصت دارند که در این طرح ثبت نام کنند.

وی ادامه داد: همه مشمولان غایب شناسایی شده و با ارسال این پیامک ها جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود احضار می شوند.

وی با بیان این که در مرحله بعدی در صورت عدم مراجعه مشمول غایب جهت تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود اخطاریه های کتبی به درب منازل آنان ارسال می شود گفت: برخی از اخطاریه ها از طریق پست و برخی دیگر نیز از طریق کلانتری ها ابلاغ می شود و این ابلاغیه قانونی است و فرصت کوتاهی جهت ثبت نام به آنان داده می شود.

این مقام انتظامی خاطر نشان کرد: در صورت عدم مراجعه مشمول غایب برای تعیین تکلیف وضعیت خدمت سربازی خود، مطابق ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی با آنها برخورد می شود.

سردار کریمی ضمن تشریح ماده ۵۸ قانون خدمت وظیفه عمومی گفت: بر اساس این ماده قانونی مشمولان غایب پس از شناسایی مورد تعقیب قرار گرفته و در نهایت دستگیر می شوند.

وی با هشدار به سازمان ها و صنوف به کارگیرنده مشمولان غایب افزود: بر اساس ماده ۶۳ مکرر قانون خدمت وظیفه عمومی به کارگیری مشمولان غایب در کارهای خصوصی و دولتی ممنوع شده است و با به کارگیرندگان آنان نیز برخوردهای قانونی انجام می شود.

جانشین سازمان وظیفه عمومی ناجا مطرح کرد: صنوف متخلف ضمن معرفی به دادسرا برای بار اول باید هزینه یک سرباز معادل ۴۲ میلیون ریال را پرداخت کنند و صاحب واحد صنفی نیز جریمه می شود.

وی با اشاره به اینکه محدودیت های اجتماعی برای مشمولان غایب کاهش نمی یابد ، بیان کرد: به منظور هماهنگی با سایر بخش های کشور، سامانه های وظیفه عمومی به سامانه سایر سازمان ها و ارگان ها متصل می شود تا از ارائه خدمات به مشمولان غایب جلوگیری شود.

سردار کریمی گفت: اشراف اطلاعاتی ما بر مشمولان غایب افزایش یافته است و همین موضوع باعث شده که محدودیت ها و محرومیت ها کامل تر اجرا شود و طبعا رغبت به غیبت نیز در جامعه کاهش یابد.



۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن