واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: پیمان مقدم در روزنامه ایران نوشت:
جناب شریعتمداری مدیر مسئول محترم کیهان فرمودهاند که عاملان فساد 3 هزار میلیاردی دزد بودند نه مسئول! چرا به ما اینطور نگاه میکنید؟ خب راست میگویند. اشتباه از ما و شماست که در جهل مرکب به سر میبریم و معنی واقعی کلمات را نمیدانیم. در همین راستا توجه به نکات زیر ضروری است:
مدیرعاملی بانک ملی به هیچ عنوان مسئولیت محسوب نمیشود؛ یک سمت تفننی و تشریفاتی است. واقعاً مدیر عاملی بانک غیر از دردسر و زحمت هیچ نکته قابل عرضی ندارد. آنقدر این پست کم اهمیت و غیر مسئولانه است که چند تا چند تا توی سینی به جوانان جویای کار پیشنهاد میشود ولی بچهها رد میکنند چرا که دنبال یک شغل و مسئولیت درست و حسابی هستند. مدیریت بانک ملی که شغل محسوب نمیشود. جناب خاوری متهم اصلی اختلاس 3 هزار میلیاردی که مدیرعامل وقت بانک ملی ایران بودند هم در راه رضای خدا این مدیریت را قبول کردند.
اگر یک درصد احتمال میدادند مدیر بانک ملی مسئول است، فی الفور استعفا میدادند تا خلاف عرف رفتار نکرده باشند. خودتان بهتر میدانید که هیچ مسئولی در دولت هاله نور زبانمان لال دزد نبوده و نیست. یعنی حاشا و کلا.. وقتی کسی دزد است باید خاستگاه سیاسی او بررسی شود. اگر مسئول باشد بیشک عنصری نزدیک به جریان حامی دولت فعلی، اصلاحطلبان و عضو فهرست امید است که در دوره جناب هاشمی به او پر و بال دادهاند. کلاً هر چی بدبختی در این کشور هست از دوره ایشان شروع شده و تا سال 84 تداوم داشته. بعد از یک دوره طلایی 8 ساله که هر چی فساد و هاپولی گری بوده قلوه کن شده، دوباره با شروع دولت جدید مراتب به روال قبل از دولت هاله نور برگشته!
دزد که حتماً نباید جیب من و شما را بزند. دزد واقعی میخواهید؟ مثلاً همین برجام. برجام بزرگترین سرقت تاریخ است. چرا؟ چون جناب شریعتمداری و دوستان دلواپسشان معتقدند و لابد همینطور است. وکیل سازمان تأمین اجتماعی گفته: «در پرونده واگذاری شرکتهای زیر مجموعه تأمین اجتماعی به زنجانی چکهایی به ارزش ٨٢ میلیارد ین ژاپن از سوی سازمان برای سورینت قشم صادر شده و به عنوان ضمانت قرارداد در اختیار این شرکت قرار گرفته است و بابک زنجانی چکها را در بازار خرج میکند. نکته جالب در اینجاست که رقم این چکها با رقم نوشته شده در متن قرارداد یکسان نیست. در قرارداد عدد ٨٠ میلیارد ین ژاپن تعیین شده اما رقم چکهای صادرشده ٨٢ میلیارد ین است.
سعید مرتضوی مدعی است شرکتهای زیان ده شستا را در یک سبد واگذار کرده است. سازمان تأمین اجتماعی اما، میگوید اکثر شرکتهایی که در این سبد برای فروش عرضه شدهاند، سود ده بوده و بازدهی مناسبی داشتهاند.» خب حالا با این تفاسیر به نظرتان رؤسای سابق سازمان تأمین اجتماعی مسئول بودهاند یا نبوده اند؟! اگر از این به بعد جیبتان را در روز روشن زدند بیخود هوار نکشید آی دزد آی دزد. اول ببینید آنکه جیبتان را زده به کدام جناح سیاسی تعلق دارد...
۰۳ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]