محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826011538
چه کسانی دنبال «عبور از روحانی» هستند؟
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرآنلاین: دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به احتمال زیاد به گفته وزیر کشور 29 اردیبهشت 96 برگزار میشود؛ مطرحترین و رایآورترین گزینه این انتخابات هم کسی نیست جز «حسن روحانی».
همین رییس جمهور فعلی که موفقیتهای وی در عرصه خارجی راه را بر سوءاستفادههای دلالان تحریم بست و برخورد قاطعش با فساد اداری ریشه دار در کشور، بسیاری را بر آشفته و امروز شاهد بسیج اتاقهای فکر افراطیون جریانهای سیاسی هستیم که بی مهابا علیه دولت بویژه نزدیکان رییس جمهور ساماندهی شده و فعالند.
نزدیک شدن به فضای انتخابات اما توپخانه تخریبی علیه دولت را شعله ور تر کرده است و این روزها جریانات سیاسی مخالف دولت از هر بهانه و دستاویزی برای هجمه به دولتمردان بهره می گیرند.
آنچنان که دولتیها لب به گلایه بگشایند و از بحران سازی های هر روزه برای دولت روایت کنند. در همین راستا هم هست که به نظر می رسد افراطیون چپ و راست این روزها در یک نقطه بهم رسیدهاند، «عبور از روحانی». و در ادامه همین اشتراک فکری است که از هر طرف دایره انتقادات به دولت گسترده تر شده و هر دو طیف تندرو در تلاشند در فشار آوردن به دولت و مشکل آفرینی برای انتخابات ریاست جمهوری 96 گوی سبقت را از هم بربایند.
اما چه کسانی خواستار خداحافظی روحانی از پاستور هستند؟ منافع عملیاتی شدن طرح عبور از روحانی به جیب چه طیفی از سیاسیون خواهد رفت؟ و سوالاتی از این نوع که میتوان برای آن سناریویی را نوشت که از تندترین های طیف راست تا افراطیون چپ یا حتی کاسبان تحریم را دربرگیرد.
رقیب تراشی افراطیون چپ برای روحانی در انتخابات سال 96
اصلاحطلبان در همه سه سال گذشته حسن روحانی را رییس جمهوری برآمده از آراء طیف مردمی حامی خود معرفی کردهاند، گرچه در این تحلیل ها نیم نگاهی را هم به آراء طیف اعتدالیون داشته اند اما این سبب نشده است که سایه سهم خواهی خود را از سر دولت بردارند. گرچه رییس دولت یازدهم بارها از وامدار نبودنش به جریانات سیاسی و فراجناحی بودن کابینه اش سخن گفته است اما باز هم به عنوان مثال آخرین تصمیمات روحانی برای تغییر در برخی معاونت های ریاست جمهوری چندان به مذاق برخی اصلاح طلبان خوش نیامده است. همان طیفی که از اصولگراتر شدن کابینه می گویند و برای روحانی خط و نشان می کشند که شاید سال 96 پشت او قرار نگیرند.
هرچند فاز اول طرح عبور از روحانی از سوی این طیف از چپ گراها، توسط احزاب و چهره های اصلی جریان اصلاحات، رد شد و برخی از آنها مانند مجمع روحانیون مبارز حتی از این بحث تبری جستند و بر عزم این تشکل سیاسی بر تداوم حمایت از دولت یازدهم و شخص روحانی تاکید کردند ، اما در روزهایی که دولت عزم خود را مصروف خنثی کردن چالش فیشهای حقوقی غیر متعارف کرده و درست در زمانی که انتظار می رود در سایه تلاش دولت در مبارزه با فساد اداری بغض و توطئه جریان افراطی مقابل دولت به خود آنها بازگردد، برخی اصلاح طلبان بدون نگاه کردن به تقویم و زمان محدودی که دولت یازدهم تا انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در اختیار دارد برای روحانی ضرب العجل تعیین میکنند که شاید عمر دولتش به 4 سال بیشتر نکشد.
در همین راستا هم است که گزینه های رقیب را برابر روحانی در سال 96 رو می کنند. رقیبی از جنس محمدرضا عارف که در تلاشند فضایی از کدورت بین او و رییس جمهور فعلی را ترسیم کنند و از برنامه ریزی مرد اصلاح طلب مجلس برای رسیدن به پاستور سخن بگویند. آنچنان که سکوت عارف دربرابر احتمال حمایت از روحانی در سال 96 را تعبیر به کاندیداتوری اش در سال 96 می کنند. این درحالیست که برخی چهره های اصلاح طلب چون محمدرضا خاتمی یا هادی خامنهای روحانی را گزینه اول و اخر جریان اصلاحات در سال 96 می دانند.
یاران احمدینژاد متاسفند یا...
البته این روزها تنها افراطیون منتسب به جریان اصلاح طلبی نیستند که به برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم در غیبت روحانی به عنوان امری مطلوب می نگرند بلکه اطرافیان رییس جمهور رفته از پاستور هم همچنان در سودای بازگشت احمدی نژاد و 4 ساله بودن دولت روحانی هستند.
آنگونه که علی اکبرجوانفکراز چهره های نزدیک به محمود احمدی نژاد رییس جمهور سابق در عین تلاش برای بی رغبت نشان دادن رییس دولت های نهم و دهم برای بازگشت مجدد به عرصه اجرایی، میل خود و گروه متبوعش برای یک مرحله ای شدن دوران ریاست جمهوری روحانی را با این جملات نشان می دهد «دوست داشتیم آقای روحانی هم یک رئیس جمهور دو دوره ای بود و می توانست با خدمتی موثر و شایسته به ملت ایران ، توجه مردم را به خود جلب کند و برای دور بعد هم رای بیاورد اما متاسفیم که دولت کنونی، به سبب ناکارامدی ذاتی آن ، مقبولیتی نزد مردم ندارد و آقای روحانی هم فاقد ظرفیت رای آوری است.»
گرچه این این روایت جوانفکر و دیگر اظهاراتش درباره عبور کردن از روحانی با کنایه باهنر هم روبرو شد که اساسا جوانفکر هنوز به روحانی نرسیده است که بخواهد عبور هم بکند اما طیف احمدی نژادی های سیاست ایران خیلی پیشتر از این بحث عبور از روحانی را مطرح کرده بودند و تلاش داشتند این دام را پیش پای جریان چپ پهن کنند تا شاید آن اتفاقی که زمانی برای رییس دولت اصلاحات رخ داد باز هم از سوی اصلاح طلبان درباره روحانی هم تکرار شود. امری که در راستای تلاش های محمود احمدی نژاد برای بازگشت دوباره به پاستور و قرار گرفتن رودروی روحانی در سال 96 باید تفسیر و تحلیل کرد.
اتاقهای فکر تندروهای راست در خدمت بحران سازی یک ساله برای دولت
البته در کنار فعل و انفعالات حاکم بر فضای فعالیت افراطیون جناح اصلاح طلب و حامیان محمود احمدی نژاد برای ترسیم آینده قوه مجریه ای بدون حضور روحانی، تندروهای اصولگرا که از قضا در اسفندماه سال گذشته با «نه» بزرگی روبرو شدند در تکاپو هستند که ریاست پاستور را به یک مرد محبوب خودشان برسانند. در همین راستا هم هست که گاها هم صدا با طیف احمدی نژادی حرکت کرده و تلاش دارند که دولت را در یک سال پیش رو با بحران های حاشیه ای و سیاسی روبرو کنند.
این بخش از جریان اصولگرایی این روزها به نظر میرسد با شدت و حدت اتاقهای فکر خود علیه دولت فعال کرده ، اتاقهایی که به گفته نوبخت سخنگوی دولت هر هفته شنبه تشکیل میشود و تصمیم میگیرند بر روی چه موضوعی تا آخر هفته برای سوءاستفاده تمرکز کنند.
کاسبان تحریم؛ در حسرت روزهای گذشته هستند
مذاکرات هسته ای و به سرانجام رسیدن آن را نقطه پررنگ کارنامه دولتداری حسن روحانی دانست، این موفقیت دولت همانقدر که مردم را امیدوارتر کرد در مقابل طیفی را هم عصبانی و ناخشنود کرده است، طیفی که ازقضا در ایام تحریم نه تنها به مثابه مردم در فشار قرار نگرفتند بلکه بر سرمایه آنها افزوده تر شد. دلالان و کاسبان تحریمی که تلاش دارند دستاوردهای برجام را نادیده گرفته و فضا را علیه دولت تحریک کنند تا شاید در سال 96 مردی روی کار آید که با رویکرد تهاجمی در فضای دیپلماتیک بر پاستور ریاست کند.
روحانی همچنان گزینه مطلوب اعتدالیون اصولگرا و اصلاح طلب
البته در شرایطی که طرح عبور از روحانی می رود تا به نقطه اتصال افراطیون جناح های سیاسی کشور تبدیل شود معتدلین دو جناح حاکم بر حمایت از روحانی در انتخابات پیش رو اتفاق نظر دارند گروه های اصیل اصلاح طلب و نه تشکل های نوخاسته و یک شبه تشکیل شده این جریان، شرط تداوم پیروزیهایی که از خرداد 92 برای اصلاح طلبان رقم خورد را در تداوم حمایت از روحانی میدانند، اصولگرایان علاقمند به پیشبرد امور کشور نیز حسن روحانی را با توجه به سابقه اصولگرایی اش مطلوب جریان اصولگرا و کشور برای یک دوره دیگر ریاست جمهور ی برمی شمرند.
در جدیدترین اظهارنظرهای فعالان سیاسی جریان اصولگرا اخیر باهنر از حمایت مشروط اصولگرایان از روحانی سخن گفته است و کمال الدین سجادی سخنگوی جببهه پیروان خط امام و رهبری اعلام کرده است که ما یک لیست ۳۰نفره داریم که از این ۳۰ نفر باید روی یک نفر به اجماع برسیم که ممکن است آقای روحانی باشد.
به نظر میرسد اصولگرایان که در حال حاضر در بین خود به سختی می توانند کاندیدایی برای انتخابات ریاست جمهوری یافته و معرفی کنند، حسن روحانی را گزینه مطلوب خود برای انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم میپندارند، امری که اصلاح طلبان نیز بدان اعتقاد دارند اما ناتوانی آنها در مهار افراطیون منتسب به جریان متبوعشان می تواند اصلاح طلبان سرافراز از پیروزی های اخیر انتخاباتی را بر مسندی بنشاند که قبل از انتخابات سال 92 بر آن تکیه زده بودند، شاید لازم باشد آنها نیز با برداشتن یک قدم بزرگ از این افراطیون فاصله بگیرند، امری که جریان اصولگرا با توجه به نتایج انتخاباتهای اخیر بدان پی برده اذعان دارد و این روزها با اظهار تمایل خود به حمایت از روحانی در انتخابات پیش رو تحقق آن را تمرین میکند.
۰۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]
صفحات پیشنهادی
چه کسانی طرح «عبور از روحانی» را دنبال میکنند؟
چه کسانی طرح عبور از روحانی را دنبال میکنند دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به احتمال زیاد به گفته وزیر کشور 29 اردیبهشت 96 برگزار میشود مطرحترین و رایآورترین گزینه این انتخابات هم کسی نیست جز حسن روحانی به گزارش نامه نیوز همین رییس جمهور فعلی که موفقیتهای وی دچه کسانی «عبور از روحانی» را دنبال میکنند؟ /همگامی تندروهای چپ و راست در بحرانسازی علیه دولت
چه کسانی عبور از روحانی را دنبال میکنند همگامی تندروهای چپ و راست در بحرانسازی علیه دولت سیاست > احزاب و شخصیتها - دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به احتمال زیاد به گفته وزیر کشور 29 اردیبهشت 96 برگزار میشود مطرحترین و رایآورترین گزینه این انتخابات هعرب در گفتوگو با فارس: عملکرد ضعیف دولت باعث کلیدخوردن طرح عبور از روحانی شده است/ پدرخواندهها به دنبال گزین
عرب در گفتوگو با فارس عملکرد ضعیف دولت باعث کلیدخوردن طرح عبور از روحانی شده است پدرخواندهها به دنبال گزینه جدید برای انتخابات دبیر تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه عملکرد نامناسب دولت باعث کلیدخوردن طرح عبور از روحانی شده است گفت هاشمی و اطرافیانش برای امنتجب نیا: اصلاح طلبان قصد عبور از روحانی را ندارند/ او گزینه قطعی ما در انتخابات 96 است
منتجب نیا اصلاح طلبان قصد عبور از روحانی را ندارند او گزینه قطعی ما در انتخابات 96 است ما هنوز تا انتخابات 96 فاصله ی زیادی داریم و هنوز استارت انتخابات زده نشده است اظهار کرد پس چگونه است که از همین حالا این مسئله مطرح می شود که گزینه اصلاح طلب ها و گروه های دیگر چه کسانی بااحزاب در هفتهای که گذشت از مردی برای تمام فصول تا عبور اصلاح طلبان از روحانی
احزاب در هفتهای که گذشتاز مردی برای تمام فصول تا عبور اصلاح طلبان از روحانی درحالی که طی هفتههای گذشته اصلاحطلبان درحال پرورش ادعای پیروزی قطعی عارف در انتخابات ریاست مجلس آتی بودند برخی از آنها با بیان اینکه الههراستگوهای بسیاری را راهی خانه ملتکردند تصمیم به ورود به دوربرروحانی از لاك برجام بيرون بيايد / اصلاحطلبان به دنبال تسويهحساب سياسي نيستند
روحانی از لاك برجام بيرون بيايد اصلاحطلبان به دنبال تسويهحساب سياسي نيستند آرمان در گفتوگویی با سیدفاضل موسوي فعال سياسي به نقاط ضعف و قوت دولت تدبير و اميد پرداخته است كه در ادامه ميخوانيد به گزارش نامهنیوز مردم منتظر هستند تا نتايج برجام را در زندگي روزمره خود مشاهدهسناریوی عبور از روحانی جدیتر شد
سناریوی عبور از روحانی جدیتر شدتاریخ انتشار شنبه ۲ مرداد ۱۳۹۵ ساعت ۲۱ ۵۴ یک روزنامه اصلاحطلب در یاداشت امروز خود تلویحا از عبور از روحانی خبر داد و نوشت اصلاحطلبان در انتخابات ۹۶ ریاست جمهوری به حسن روحانی چک سفید نمیدهند به گزارش تسنیم مروری بر مطالب منتشرهمیخواستند روحانی و عارف را هم رد صلاحیت کنند؟/ «بازگشت» به تفکر آیتالله هاشمی/ احمدينژاد به دنبال شنل روحان
میخواستند روحانی و عارف را هم رد صلاحیت کنند بازگشت به تفکر آیتالله هاشمی احمدينژاد به دنبال شنل روحاني و هاشمي است روزنامه آرمان در گزارشی به حواشی حضور احتمالی احمدی نژاد در انتخابات سال 96 پرداخته است به گزارش نامه نیوز روزنامههای کشور مدتی است رنگ و بوی انتخاباتی گسعید لیلاز: عبور از روحانی عبور از نظام است
سعید لیلاز عبور از روحانی عبور از نظام است سعید لیلاز کارشناس اقتصادی معتقد است آنچه اقتصاد کشور را به شرایط کنونی رسانده نه تاثیر گذاری تحریمها بلکه سوء مدیریت اقتصادی در دوره هشت ساله دولت های نهم و دهم است عصر ایران نوشت سعید لیلاز در نشست هفتگی حزب جوانان ایران اسلامی کهحقوق آیت الله هاشمی اعلام شد/ اصلاح طلبان پروژه ای برای عبور از روحانی ندارند/ تغییر در کابینه را مضر می دانم/
محمد هاشمی بردار کوچک تر رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام است که سال های سال از مبارزات علیه رژیم طاغوت تا حزب جمهوری دولت سازندگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام بردار خود را همراهی کرده است البته با این تفاوت که او در دانشگاه برکلی کالیفرنیا تحصیل کرده و مدرک فوق لیسانس مدیریت خود را از ا-
سیاسی
پربازدیدترینها