واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: میخواستند روحانی و عارف را هم رد صلاحیت کنند؟/ «بازگشت» به تفکر آیتالله هاشمی/ احمدينژاد به دنبال شنل روحاني و هاشمي است
روزنامه آرمان در گزارشی به حواشی حضور احتمالی احمدی نژاد در انتخابات سال 96 پرداخته است.
به گزارش نامه نیوز، روزنامههای کشور مدتی است رنگ و بوی انتخاباتی گرفتهاند و به حواشی متفاوت انتخابات سال 96 میپردازند.
روزنامه وطن امروز در یادداشتی تحت عنوان جرمش آن بود که اسرار هویدا میکرد! نوشت: اسباب و اثاثیه به خیابان ریختن همیشه مهلکترین تهدید برای یک مستاجر است و در داستانها، فیلمها و سریالها همیشه آن مالکان بیانصاف اینگونه تهدید میکنند و گاهی هم برای به تصویر کشیدن اوج بدبختی و بیکسی این تهدید عملی میشود تا تحقیر مستاجر به نمایش گذاشته شود. روزنامه «وطنامروز» هم چند روز پیش شاهد به خیابان ریخته شدن اثاث خود بود، به گناه نکرده و جرم نداشته! مسالهای نه برای رفع و رجوع کردن اختلاف حساب که این به سادگی قابل انجام بود و شواهد و قرائن از عزم وطنیها برای حل آن حکایت دارد، بلکه بیشتر برای گوشمالی دادن یک عده جوان که زبانشان بیش از حد تیز و گزنده است و به قول معروف «جرمش آن بود که اسرار هویدا میکرد»! روزنامهای که این چند وقت اخیر بیشترین کار خبری و تحلیلی را روی مباحث مربوط به ساخت الیگارشی قدرت و ثروت و نتایج عینی آن چون «فیشهای نجومی» در میان فضای رسانهای کشور کرده است، صد البته باید منتظر اینگونه ناز و نوازشها نیز باشد.
روزنامه اعتماد در مصاحبهای با شکوری راد به حواشی انتخابات و رد صلاحیتهای انتخابات سال 92 پرداختند و با تیتر میخواستند روحانی و عارف را هم رد صلاحیت کنند؟ نوشت: - صبر کردیم و در لحظه آخر آقای هاشمی ثبتنام کرد و یک موج امیدی ایجاد کرد. گفتیم آقای هاشمی تایید میشود و ما یک کاندیدا خواهیم داشت. آقای هاشمی رد صلاحیت شد. البته نه فقط آقای هاشمی، بعدها شنیده شد که ابتدائا قصد رد صلاحیت عارف و روحانی را داشتهاند اما بعدا برای آن که خیلی بار سیاسی منفی ردصلاحیت آقای هاشمی زیاد نشود، صلاحیت این دو نفر تایید شد.
آرمان در گزارشی تحت عنوان «بازگشت» به تفکر آیتالله هاشمی مینویسد: سلیمینمین آنچه این روزها توسط اصولگرایانی که با نام طیفهای مختلف این جناح سخن میگویند را تعیینکننده و البته تأثیرگذار نمیداند! او ظرفیت بالایی برای جبهه پیروان امام و رهبری یا جبهه یکتا قائل نیست؛ اما در باب احتمال دستیابی اصولگرایان به وحدت گفت: «هرگز وحدت نظر به صورت جامع ممکن نیست. حتی اگر عقول و عناصر وزین اصولگرا به جمعبندی برسند، برخی معلوم نیست آن جمعبندی را بپذیرند، طبیعی است برخی نیروهایی که نمیدانم چقدر وزن میتوان برای آنها قائل بود، شاید روی نقطه نظرات خودشان ایستادگی کنند اما آنچه مهم است جریاناتی که دارای وزن تعیینکنندگی در اصولگرایی هستند، آنها با توجه به تجربیات گذشته آمادگی بیشتری را برای رسیدن به یک تفاهم دارند.»
روزنامه آرمان در مصاحبهای با صادق زیباکلام به حواشی انتخاباتی پرداختند و با تیتر احمدينژاد به دنبال شنل روحاني و هاشمي است / ادعاي اخير احمدينژاد درباره آمريكا صحت ندارد نوشت: رئيس دولت اصلاحات تلاش زيادي را انجام داد تا سياست خارجي كشور به سمت تنشزدايي هدايت شود. او در آن زمان مساله گفتوگوي تمدنها را مطرح كرده بود كه مورد پذيرش جهانيان قرار گرفت. به كشورهاي مختلفي سفر ميكرد، از جمله كشورهاي اروپايي، و هر جا كه هيات دولت به آنجا سفر ميكرد، استقبال ويژه و شاياني از سوي كشور ميزبان تدارك ديده ميشد. بنابراين اينكه احمدي نژاد ادعا ميكند مايل بوده كه كشور را به سمت تنشزدايي سوق دهد، چندان قديمي نبوده كه ما آن را فراموش كرده باشيم. حتي به عكس، آن زماني كه آقاي احمدينژاد دولت را در سال ۸۴ تحويل گرفتند، بسيار سعي ميكرد با جريانهاي اصولگرايي همسو و همپيمان شود.
این روزنامه همچنین در گزارشی دیگر با تیتر روحاني را ميشكنند تا هم قواره آنها شود!مینویسد: براي نمره دادن به عملكرد و كارنامه هر كسي نخست بايد حوزه وظايف و اختيارات آن فرد و جايگاه او را تبيين كرد. روحاني در بعد سياست خارجي، از آنجا كه توانسته است بحران بزرگي كه ميتوانست منجر به تهديد تماميت ارضي كشور شود را حل كند، بسيار موفق عمل كرده است و با اتخاذ روشهاي مبتني بر گفتوگو و مصالحه با جهان در جهت بالا بردن قدرت تعامل و رايزني با سازمان ملل، شوراي امنيت وكشورهاي قدرتمند غربي، همچنين انتخاب همكاراني كه در عرصه بينالمللي توانايي عرض اندام دارند، موفق عمل كرده است. علاوه بر اين از حيث كنترل تورم افسارگسيختهاي كه در مسير بيارزش كردن پول كشور بود و همچنين مبارزه با فساد مالي و اداري نسبت به دولت گذشته كه هر چند روز يك پرونده از فساد مالي آن كشف ميشد، ميتوان به دولت روحاني نمره مثبت داد.
روزنامه اعتماد در مطلبی دیگر با تیتر در جستوجوي كانديدا نيستيم / اصلاحطلبان در انتظار ترميم كابينه هستند مینویسد: نحوه مواجهه جريان اصلاحات با انتخابات رياستجمهوري سال ٩٦ بايد چگونه باشد؟ اصلاحطلبان در يك تصميم تاريخي در سال ٩٢ به اين نتيجه رسيدند كه بايد از آقاي دكتر روحاني حمايت كنند اما هنوز روشن نيست كه مواجهه جبهه اصلاحات با انتخابات رياستجمهوري سال آينده چگونه است. شما به عنوان دبيركل حزب اتحاد ملت ايران فكر ميكنيد بهترين راهبرد اصلاحطلبان براي انتخابات خرداد ٩٦ چيست؟
۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]