واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: محمد اسماعیل سعیدی در نشست علنی امروز یکشنبه (17 مرداد) در نطق میان دستور خود، ضمن تبریک به مناسب دهه کرامت و روز خبرنگار، گفت: خبررسانی و حرفه خبرنگاری یکی از موضوعات بسیار مهم است.
به گزارش خانه ملت، نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امروز و در این شرایط پیچیده سیاسی نیاز است امنیت شغلی این خبرنگاران به جد مورد توجه مسئولان امر قرار گرفته و مشکل بیمه و دریافتی های ناچیز و نامتعارف آن ها در مقابل حقوق های نجومی اصلاح شود.
وی تصریح کرد: معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید مسئولیت ساماندهی خبرنگاران، پیگیری مطالبات به حق آنان در زمینه های مختلف را رسیدگی و به شکایت بر علیه خبرنگاران با حضور هیات منصفه مطبوعات و همچنین توزیع عادلانه یارانه مطبوعات را در دستور کار جدی قرار دهد.
سعیدی با بیان اینکه رسانهها و مطبوعات از عدم توزیع عادلانه یارانه گلهمند هستند، گفت: شفاف سازی در این زمینه نیاز ضروری است.
وی در ادامه گفت: چرا آذربایجان به ویژه تبریز که مهد مطبوعات کشور است، یک روزنامه در گسترهی کشوری و ملی نباید داشته باشد؟ اگر استانی مطبوعاتش به بیتالمال و یا درآمدهای عمومی دسترسی نداشته باشد باید عقب بماند.
این نماینده مردم در مجلس دهم در ادامه با اشاره به رکود بی سابقه اقتصادی، قاچاق کالاهای خارجی و واردات بی رویه، گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا باید در ساختارش تجدید نظر اساسی کند.
وی ادامه داد: این امامزاده معجزه نداشته و ندارد، اگر این ستاد کارآیی داشت ما اکنون شاهد این ولنگاری و نابسامانی نبودیم.
سعیدی افزود: میلیاردها دلار واردات قاچاق دیگر انگیزه و رغبتی در تولید کننده داخلی نگذاشته است، آقایان فقط گزارش کار میدهند، امروز قاچاق صنایع دستی نقره کاری در تبریز رو به نابودی است.
وی با بیان اینکه تبریز مرکز تولید نقره جات بوده و قطب صنعت نقره کشور است، گفت: اما بیایید ببینید در اثر همین قاچاق چه اتفاقاتی در حال رخ دادن است.
سعیدی تصریح کرد: صنعت فرش کشور، کیف و کفش و چرم در اثر قاچاق نابود شده است و هیچ حمایت جدی از برندهای ایرانی نمیشود.
وی با بیان اینکه روزگاری تبریز قطب فرش و تولید کیف و کفش و چرم کشور بوده و شهرتی بینالمللی داشته است، افزود: متاسفانه این صنعت در اثر سوء سیاست دولتها نفسهای آخر را میکشد و هزاران نفر بیکار شدند اما کسی نیست از مسئولان بپرسد نتیجه حمایت از تولید داخلی چیست؟
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس دهمبا انتقاد از این که مشوقهای صادراتی حذف شدهاند، گفت: بازارهای منطقهای را به این شکل از دست داده و میدهیم، بازار اربیل و عراق را از دست دادهایم، به کجا میرویم؟
وی با انتقاد از عدم حمایت از تولید ملی، تصریح کرد: صنعتگران و تولید کنندگان باید مالیات بپردازند اگر امروز دلتان به حال تولید میسوزد شما به این افراد مالیات دهید تا این صنایع احیاء شوند.
نماینده مردم تبریز در مجلس دهم ادامه داد: آیا مردم و تولید کنندگان در اینجا مقصر هستند یا دولت مقصراست. اگر دولت مقصر است، تکلیف روشن است، به جای این که وام 18 یا 15 درصدی را به عنوان سرمایه در گردش در اختیار تولید کننده قرار دهید و شبکه بانکی را بر این افراد مسلط کنید، هر چه قدر مالیات گرفتهاید را به اینها برگردانید.
سعیدی در بخش دیگری از نطق خود خواستار اجرای کامل اصل 49 قانون اساسی شد و گفت: این فیشها و حقوقهای نجومی ضربه بزرگی به اعتماد مردم بود و این جبران نخواهد شد مگر با برخورد قاطع و بدون مسامحه با متجاوزان به حقوق بیتالمال و مردم.
وی افزود: کسانی دیروز وقتی سوار قطار انقلاب شدند پول کرایه تاکسی نداشتند بپردازند اما امروز وقتی از قطار انقلاب پیاده شده یا میشوند میلیاردها تومان سرمایه دارند. مردم میپرسند آیا این با حقوقهای کارمندی بوده یا با رانت و زد و بند به دست آمده است.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: امروز نیازمند انقلاب اقتصادی هستیم انقلابی که بتواند مشکلات مورداشاره را سامان دهد، متجاوزان به حقوق مردم و بیتالمال را مجازات و دستشان را قطع کند. تولید داخلی را احیاء و مشارکت مردم را در عرصهی اقتصادی تضمین و نهادینه کند.
۱۷ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]