تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 30 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سزاوار است كه عاقل ، از مستى ثروت، قدرت ، دانش ، ستايش و مستى جوانى بپرهيزد، چرا ك...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817160143




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حرکت لاک پشتی اینترنت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه فرهیختگان: دولت یازدهم از همان ابتدا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات اولویت‌هایی را برای خود ترسیم کرد؛ توجه و بهبود به زیرساخت‌‌های فنی و ارتباطی، ایجاد انسجام در سیاست‌ها و راهبردهای توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات، اجتناب از نگاه سیاسی و امنیتی به این حوزه و آموزش و فرهنگ‌سازی بخشی از این اولویت‌هاست. برنامه‌ای که اگرچه بخش کوچکی از آن محقق شده است، هفت‌و‌نیم برابر شدن پهنای باند اینترنت و جلوگیری از فیلترینگ برخی پیام‌رسان‌های موبایلی ازجمله تلگرام می‌تواند نقطه‌قوتی برایش به حساب بیاید تا امیدی به بهترشدن وضعیت اینترنت و فناوری اطلاعات در آینده وجود داشته باشد.

 نقطه‌قوتی که حضور مداوم و آنلاین هیات‌دولت در فضای مجازی و اظهارنظر‌ آنها درباره اتفاقات روز برای حمایت از این فضا آن را پررنگ‌تر می‌کند. با این حال به علت نبود قوانین مشخص به‌ویژه در حوزه اینترنت موبایلی، این حوزه همچنان با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

بنا بر آمار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعداد دارندگان اینترنت از بیش از 3 میلیون نفر به بیش از 8 میلیون نفر رسیده است. حالا محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که به همراه هیات دولت به استان کرمانشاه سفر کرده، ضمن افتتاح اینترنت پرسرعت 357 روستای این استان گفته ‌است: «در راستای هدف دولت برای کاهش شکاف دیجیتالی، برنامه تجهیز روستاهای بالای 20 خانوار در دستور است که تاکنون 18‌هزار روستا در کشور تحت‌پوشش قرار گرفته‌اند. دسترسی به اینترنت و استفاده از ظرفیت‌های آن در جهان امروز یکی از پایه‌های توسعه پایدار کشورهاست، بنابراین می‌‌توان امیدوار بود با دسترسی روستاییان به اینترنت پرسرعت برای استفاده در مواردی همچون آموزش، تجارت و دولت الکترونیک مسیر رسیدن به توسعه پایدار هموار شود.»

 کارنامه موفق دولت

علیرضا آل‌‌قیس، استاد ارتباطات با اشاره به اینکه حوزه فناوری و اطلاعات در کشور همچنان نیازمند تلاش بیشتر است تا به استانداردهای جهانی نزدیک شود، در گفت‌وگو با «فرهیختگان» می‌‌گوید‌: «مدیران حوزه فناوری ارتباطات دولت فعلی علی‌رغم مشکلات بسیار کارنامه خوبی داشته‌اند.» آل‌قیس اقدامات دولت در زمینه فناوری اطلاعات را در سه حوزه موبایل، زیرساخت و شبکه‌های اجتماعی دسته‌بندی می‌کند.

 او با اشاره به اینکه درحال حاضر اینترنت به ابزاری برای قدرت ملی تبدیل شده است، گفت: ‌«نمود جریان سیال اطلاعات و گسترش آن در زمان انتخابات مجلس دهم نشان این مدعاست.» او افزود:‌ «در ابتدای دولت یازدهم پهنای باند 600 گیگا‌بیت برثانیه بود که این رقم به 12هزار گیگابایت بر ثانیه رسیده که این افزایش رقم فوق‌العاده‌ای است.» او تفاهمنامه دولت با هیات چینی در حوزه زیرساخت‌های فناوری را نیز مثبت ارزیابی می‌کند. اما به اعتقاد او حوزه زیرساخت ICT همچنان چالش‌های جدی دارد. این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه سر و سامان دادن به قوانین این حوزه یکی از اولویت‌های دولت یازدهم بود، می‌گوید‌: «دولت برای رسیدن به وحدت‌نظر در رابطه با حوزه‌های مختلف تصمیم‌گیری تلاش زیادی کرد.»
به نظر می‌رسد با توجه به اینکه حوزه‌های مختلفی از قوه قضائیه گرفته تا نهادهای امنیتی و دولت تصمیم‌گیرنده بخش فناوری اطلاعات در کشور هستند، سر و سامان دادن به این وضعیت و جلوگیری از موازی‌کاری در چند سال اخیر یکی از اقدامات مثبت دولت در این سال‌ها به‌شمار می‌رود.

 تغییر‌نظر درباره فیلترینگ

او با اشاره به تغییر سیاست‌های دستگاه‌های مختلف به‌ویژه بعد از انتخابات مجلس می‌گوید‌: «بعد از انتخابات دستگاه‌ها به این نتیجه رسیدند که به جای فیلترینگ می‌توان از این فضا به‌عنوان ابزاری سودمند استفاده کرد.» ‌به اعتقاد او پس از حمله هکرها به برخی سایت‌های ایرانی و سرورهای اطلاعات سازمان‌های مختلف این نظام به این نتیجه رسید که باید در حوزه اینترنت قوانین مدونی را تدوین کند که همین امر باعث می‌شود حتی حریم خصوصی افراد نیز مقتدرانه حفظ شود.

با این حال به اعتقاد آل‌قیس، نبود متولی برای آموزش و فرهنگ‌سازی استفاده از فضای مجازی و اینترنت همچنان مغفول است و باید هر چه سریع‌تر فکری به حال ‌آن کرد. او با اشاره به اینکه فضای مجازی ظرفیت‌های فراوانی برای استفاده از سرمایه‌های اجتماعی و حرکت خودجوش مردم در زمینه‌های مختلف دارد، گفت:‌ «اطلاع‌رسانی آنلاین و لحظه به لحظه باعث شده است مردم نسبت به حقوق خود و جامعه آگاه و حساس شود.» این موضوعی است که باعث می‌شود مردم نگاه عاقلانه‌تری به اتفاقات پیرامون خود داشته باشند که این یکی از مظاهر توسعه پایدار است.




۲۹ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن