تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان مؤمن، در پشت دل اوست و دل منافق، در پشت زبان او، زيرا مؤمن هرگاه بخواهد سخنى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827837115




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

افزایش مصرف ماده مخدر «گل» در مدارس


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه فرهیختگان: شاید باورش کمی سخت باشد؛ گذاشتن عکس از مصرف مخدر «گل» در صفحه‌های اینستاگرام و برخی گروه‌های تلگرامی دانش‌آموزان. گرچه تعداد، زیاد نیست، اما به اشتراک گذاشتن تصاویر و فیلم‌های کوتاه از مصرف مخدر «گل» از سوی دانش‌آموزان پسر و دختر، خانواده‌ها را بیشتر از مسئولان مدارس نگران کرده است.

سال گذشته بود که یکی از دانش‌آموزان شهریار به دلیل مصرف «گل» از مدرسه به کمپ ترک اعتیاد فرستاده شد و بعد از بیرون آمدن از کمپ از مدرسه اخراج شد.

البته مصرف مخدر گل و حشیش بین دانش‌آموزان بیشتر جنبه تفننی دارد که علاوه‌بر اینکه برخلاف تصور، خودش اعتیاد ذهنی دارد، مقدمه اعتیاد به مخدرهای دیگر را- به‌ویژه مخدر خطرناک شیشه که آن هم مانند گل، اعتیاد ذهنی دارد نه جسمی- افزایش می‌دهد. با این وجود محمدرضا آذرنیا، دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران در مورد مصرف گل در مدارس تهران به «فرهیختگان» می‌گوید: «خبر یا آمار موثقی از مصرف گل و شیوع این مصرف بین دانش‌آموزان به دست ما نرسیده است. با این حال در جلسه شنبه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان تهران این موضوع را حتما مطرح خواهیم کرد.»

او در مورد اینکه با دانش‌آموزی که گل مصرف می‌کند چه برخوردی صورت می‌گیرد، می‌افزاید: «فرقی نمی‌کند که دانش‌آموز چه موادی مصرف کند. همان قانونی که برای دیگر افراد وجود دارد برای دانش‌آموزان هم وجود دارد.» براساس تماس‌های «فرهیختگان» با مسئولان آموزش و پرورش تهران و وزارت آموزش و پرورش، این نهاد آمار دقیقی در دست نداشت و اعلام شد این آمار در آینده اعلام می‌شود. اما علی هاشمی، دبیر کمیته مستقل مبارزه با مواد مخدر مجمع تشخیص مصلحت نظام به «فرهیختگان» می‌گوید: «گزارشی از وضعیت مصرف مخدر گل و حشیش در مدارس به این کمیته رسیده و در حال بررسی آن هستیم.»

 مصرف گل سال‌هاست که وجود دارد

جعفر ابراهیمی‌معلمی که در یکی از مناطق آسیب‌دیده درس می‌دهد به «فرهیختگان» می‌گوید: «مصرف مواد مخدر به صورت عام اتفاق جدیدی نیست، اما مصرف گل چندسالی است که در مدارس باب شده است. شاید دسترسی آسان به این مواد و اینکه راحت‌تر می‌توانند آن را استفاده کنند، دلایل اصلی رواج این مواد باشد.»

او می‌افزاید: «البته مصرف گل در بالای شهر و پایین شهر خیلی فرق دارد. دانش‌آموزان بالای شهر در پارتی‌های شبانه یا از سر تفنن این مواد را استفاده می‌کنند اما استفاده دانش‌آموزان پایین شهر یا مناطق آسیب، به گونه‌ای دیگر است و با هم فرق دارد. برخی از دانش‌آموزان این مناطق بیشتر به دلیل اینکه در خانواده‌های معتاد زندگی می‌کنند یا اینکه با باندهای خرید و فروش آشنا شده‌اند، درگیر مصرف مخدر گل می‌شوند.»

ابراهیمی تاکید می‌کند: «روش برخورد با دانش‌آموزان در تمام نقاط و مدارس فرق دارد. نباید این‌طور باشد که آموزش و پرورش با تمام دانش‌آموزان به یک شیوه برخورد کند، زیرا همین شیوه آموزش و پرورش باعث شده دانش‌آموزانی که گل مصرف می‌کنند به راهی کشیده می‌شوند که سرنوشت‌شان خراب ‌شود.»

او با بیان اینکه در مناطق حاشیه‌ای موضوع مصرف گل بین دانش‌آموزان چهره‌ای دیگر دارد، می‌گوید: «در مناطق حاشیه‌ای و آسیب، امکانات تفریحی برای دانش‌آموزان وجود ندارد. بنابراین زمانی که فروشندگان گل پشت در مدراس نشسته‌اند چطور می‌توان توقع داشت که دانش‌آموزان این مناطق به سمت آنها کشیده نشوند.» ابراهیمی بر حضور کادر مجرب برای مشاوره روانشناسی در مدارس تاکید کرد. او می‌گوید: «اینکه اعلام می‌کنند وضعیت مصرف گل در مدارس رو به افزایش است، به این معنی نیست که نصف دانش‌آموزان یک مدرسه مصرف‌کننده هستند؛ همین که از جمعیت 35 نفره یک کلاس دو نفرشان گل مصرف کنند آمار زیادی است.»

ابراهیمی با اشاره به اینکه در حال حاضر مصرف ماده مخدر «گل» بین دانش‌آموزان زیاد شده است، تاکید می‌کند: «چون مصرف این مواد بازتاب بیرونی چشمگیری ندارد، آنها به راحتی به این کار ادامه می‌دهند. برخی از دانش‌آموزان وقتی به مصرف چنین موادی آلوده می‌شوند ممکن است به معلم‌هایشان اعتماد کنند و با آنها در مورد آن صحبت کنند، اما اگر چنین اتفاقی رخ ندهد همین موضوع می‌تواند دروازه ورود به دنیای اعتیاد باشد.»

او می‌گوید: «مسئولان آموزش و پرورش باید قبول کنند چنین معضلی در مدارس وجود دارد و با این موضوع منطقی برخورد کنند؛ نه اینکه با عکس‌العمل‌های نادرست، تاثیرات منفی روی این دانش‌آموزان بگذارند و به جای آنکه آنها را از چاله درآورند برعکس در چاه مواد مخدر بیندازند.»




۲۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن