واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: استانها > چهارمحال و بختیاری - ایرنا نوشت ، استاندار چهارمحال و بختیاری، هزینه اجرای طرح های مورد بهره برداری این استان در هفته دولت را 12 هزار میلیارد عنوان کرد.
قاسم سلیمانی دشتکی در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با حضور معاون و قائم مقام وزیر کشور در امور سیاسی، هزینه طرح های مورد بهره برداری سال گذشته استان در هفته دولت را 10 هزار و 500 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی به خدمات دولت یازدهم در نقاط مختلف کشور و به تبع آن چهارمحال و بختیاری اشاره و تاکید کرد: در این مدت اقدام های زیادی در حوزه های راه سازی، بهداشت، درمان، اقتصاد و امور سیاسی، فرهنگی و اجتماعی استان صورت گرفته است.
سلیمانی دشتکی همچنین طول بزرگراه های استان را قبل از فعالیت دولت یازهم 110 کبلومتر دانست و افزود: این میزان اکنون به 250 کیلومتر افزایش یافته و تا پایان سال جاری نیز به 310 کیلومتر می رسد.
وی به آبرسانی سیار به 220 روستا، شهر و شهرک صنعتی در چهارمحال و بختیاری همزمان با آغاز فعالیت دولت یازدهم اشاره و تصریح کرد: تا پایان سال آینده تمامی روستاهای استان از آب آشامیدنی سالم و پایدار بهره مند می شوند.
رئیس شورای اداری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: در سه سال گذشته مدیریت و بهره برداری از خدمات آب و فاضلاب در هشت شهر استان به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی اضافه کرد: در این مدت 500 میلیارد ریال کمک مردمی برای بهسازی روستاها و هشت تا 12 میلیون ریال به ازای هر خانوار به منظور اجرای شبکه های جمع آوری فاضلاب هزینه شده است.
سلیمانی دشتکی عنوان کرد: سال گذشته از محل کمک های دولتی و اعتبارهای ملی برابر 700 میلیارد ریال برای خرید لوله ویژه طرح انتقال آب شهرستان های بن به بروجن به منظور تامین آب آشامیدنی و صنعتی خریداری شده است.
وی اظهار کرد: در سه سال گذشته گازرسانی به 57 روستای سخت گذر چهارمحال و بختیاری انجام شده و در سال جاری نیز گازرسانی به 37 روستا و همین تعداد در سال آینده انجام می شود.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: یک هزار و 400 طرح نیمه تمام با 110 هزار میلیارد ریال در این استان وجود دارد.
سلیمانی دشتکی یادآور شد: برنامه ریزی برای توسعه هفت هزار و 100 هکتار باغ دیم و کشت گیاهان دارویی در زمین های شیبدار، اجرای سیستم آبیاری نوین در 6 هزار هکتار زمین کشاورزی و توسعه کشت محصولات کم آب بر از جمله فعالیت های مسئولان استان در سال گذشته است.
وی با اشاره به تلاش مسئولان چهارمحال و بختیاری برای جذب اعتبارهای ملی و استفاده از مشارکت های مردمی در اجرای طرح های مختلف توسعه ای افزود: رعایت توازن منطقه ای و تاکید بر محرومیت زدایی در مدت فعالیت دولت یازدهم مورد توجه مسئولان استان بوده است.
********
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری گفت:از ابتدای فعالیت ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تاکنون 335 طرح برای دریافت تسهیلات به بانک های عامل استان معرفی شده است.
به گزارش ایرنا،حبیب الله وفایی نیز افزود: برای تکمیل و بهره برداری از این تعداد طرح پرداخت سه هزار و 700 میلیارد ریال تسهیلات بانکی تصویب شده است.
وی تاکید کرد: البته سهم چهارمحال و بختیاری از تسهیلات بانکی در بخش ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی سه هزار و 600 میلیارد ریال بوده که اکنون 100 میلیارد ریال هم بیشتر شده است.
وفایی افزود:از مجموع طرح های معرفی شده به بانک های عامل چهارمحال و بختیاری تاکنون 39 طرح با 540 میلیارد ریال عقد قرارداد شده است.
وی تصریح کرد:البته اعمال کاهش سود تسهیلات بانکی در پائین بودن میزان مراجعه متقاضیان به بانک های عامل مؤثر بوده و این مراجعات در روزهای اینده افزایش می یابد.
دببر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به برنامه ریزی دولت یازدهم به منظور رفع مشکل هفت هزار و 500 واحد تولیدی صنعتی در کشور بیان داشت: از این تعداد واحد تولیدی صنعتی مشکل دار، 295 واحد نیمه فعال، تعطیل و یا با کمتر از 50 درصد ظرفیت تولید در این استان قرار دارد.
وی اضافه کرد:از این تعداد تاکنون 247 طرح با نیاز اعتباری دو هزار و 930 میلیارد ریال به بانک های عامل استان معرفی شد و علاوه بر این طرح ها 50 پروژه کشاورزی با 540 میلیارد ریال نیاز اعتباری به بانک های عامل چهارمحال و بختیاری معرفی شده است.
وی اظهار کرد: ارائه تسهیلات به 50 طرح دارای 60 درصد پیشرفت فیزیکی و بالاتر در چهارمحال و بختیاری نیز در دستور کار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان قرار دارد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی تکمیل و بهره برداری از هفت طرح مهم صنعتی تا پایان امسال را جزو برنامه های اولویت دار خود قرار داده است.
وی بیان کرد: تامین 450 تن نهاده و افزایش هفت هزار و 100 هکتار باغ دیم در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در دستور کار این ستاد قرار دارد و از این سطح تاکنون کشت دو هزار هکتار گیاهان دارویی و گل محمدی انجام شده است.
وی عنوان کرد: ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری خرید تولیدات داخل کشور و استان از سوی دستگاه های اجرایی را مورد تاکید قرار داد.
دبیر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی چهارمحال و بختیاری گفت: مردمی کردن اقتصاد تنها راه برون رفت از مشکل اقتصاد کشور به شمار می رود.
*******
هزینه های بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری به 1700 میلیارد ریال رسید
مدیرکل بیمه سلامت چهارمحال و بختیاری گفت: هزینه های بیمه سلامت این استان در سال گذشته یک هزار و 700 میلیارد ریال بود و این میزان هزینه در سال 1392 و قبل از اجرای طرح بیمه سلامت تنها 520 میلیارد ریال بود.
به گزارش ایرنا، صفر فرامرزی نیز افزود: این در حالیست که درامد بیمه سلامت این استان در سال قبل 240 میلیارد ریال بوده است و در طرح بیمه سلامت سهم پرداختی از جیب بیمار از 57درصد به 10 درصد کاهش داشته است.
در این نشست نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی نیز مطالبات حوزه های انتخابی خود را تشریح کردند. ۴۶
پنجشنبه 14 مرداد 1395 - 09:15:47
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]