واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: احمدینژاد: مردم را تمسخر میکنند و میگویند راننده و کشاورز نباید در امورات دخالت کنند
محمود احمدينژاد: اغلب مشکلات جهان ناشی از تحمیل مدیران و حاکمان غیر مردمی بر ملّتهاست.
آفتابنیوز : احمدينژاد رئيس دولتهاي نهم و دهم دیروز (پنجشنبه) در شهرستان بافق طي سخناني به ويژگي هاي حكومت هاي مردمي و الهي و حكومت هاي غيرمردمي را برشمرد و تاكيد كرد كه اغلب مشکلات جهان ناشی از حضور و تحمیل مدیران و حاکمان غیر مردمی و غیرالهی بر ملّتهاست.
به گزارش آفتابنیوز، گزیزده سخنان احمدينژاد به نقل از سایت مهر مردم به شرح زير است:
* همه امور اعم از سیاستگزاری ، برنامه ریزی و اجرا ، توزیع منابع و فرصت ها و حقّ تصمیم گیری های ریز و درشت متعلق به مردم است و مردم صاحب اختیار آنند.
* نظر و خواست مردم باید در تمام تصمیمات ، تعیین کننده و حاکم باشد و نتایج تمام برنامه ریزی ها باید در زندگی مردم مورد ملاحظۀ جدّی قرار گیرد.
* – در حکومت هاي غيرمردمي ، حاکمان به دنبال سهم خواهی و تامین منافع خود از حکومت اند.
* حكام غيرمردمي دوره حاکمیت را فرصت و غنیمتی برای بهره مندی های شخصی و حزبی و خانوادگیمی شمارند و کمتر جایگاهی برای مردم و حقوق مردم قائل اند.
* در نگاه حاكمان غيرمردمي، مردم در بالاترین حدّ ، عامل رسیدن آنان به قدرت و نهایتاً یک برگ رای هستند که به هر ترتیب و ترفندی باید به نفع آنان به صندوق رای ریخته شود و بعد نقش آنان پایان پذیرد تا انتخابات بعدی.
* پنهان کاری و محروم کردن مردم از آگاهی نسبت به مسائل و جریانات جاری از مهم ترین پایه های استقرار حاکمیت های غیر مردمی است.
* – از دید حاكمان غيرمردمي ، هرچه مردم بی اطلاع تر و دورتر از اخبار واطلاعات اصلی و واقعی باشند ، فرصت برای اداره جوامع مهیا تر و کار مدیریت و حکمرانی آنان آسان تر است.
* متاسفانه امروزه متن اکثرمذاکرات و مطالب و تصمیمات حکومت ها و مدیریت ها حتی در موارد معمولی به بهانه امنیت به صورت سرّی و خیلی محرمانه و دور از دسترس مردم است.
* ترجیع بند برنامه ریزی های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی حاکمان غیر مردمی، تضعیف و تحقیر مردم و ناتوان نشان دادن آنان و تلاش برای از بین بردن خودباوری و عزّت نفس و اعتماد عمومی مردم است.
– آنان مردم را غیر شجاع ، منفعت طلب و منزوی می خواهند. اینان در پاسخ به سوال مردم از امور مهم می گویند سیاست را چه به مردم کوچه و بازار و بعضاً مردم را تمسخر میکنند و می گویند راننده و کارگر و کشاورز و کسبه خرد و کارمند جزء نباید در امورات دخالت کنند.
– به زعم آنان این اقشار توان فهم مسائل مهم را ندارند. در حالیکه عموماً با رای همین مردم بر کرسی صدارت می نشینند.
– ایجاد اختلاف و درگیری بین مردم و دسته دسته کردن مردم لازمه بقاء و تداوم حکومت های غیر مردمی است.
– تضعیف وحدت و توان اقتصادی و سیاسی و فرهنگی مردم زیربنای حکومت های غیر مردمی است.
– مدیران غیر مردمی خود را برتر از مردم و تافته جدا بافته می دانند. غرور و تکبّر آنان را مست می کند و به خود حق می دهند دست به هر کاری ولو بر خلاف نظر مردم بزنند.
– اغلب مشکلات جهان ناشی از حضور و تحمیل مدیران و حاکمان غیر مردمی و غیر الهی بر ملّت ها است.
– حاکمان و مدیران نباید خود فعّال اقتصادی و تاجر باشند. چرا که در چنین صورتی اولاً ؛ فرصت های کشور احتکار می شود، انحصار درست می شود ، رانت خواری توسعه می یابد و بی عدالتی و فقر گسترش پیدا می کند. ثانیاً ؛ توده های مردم له می شوند و فرصتِ فعالیت و خدمت و سازندگی از آنان گرفته می شود. و ثالثاً پایه های اقتصاد سست و آسیب پذیر می شود. و امّا آن اقتصادی که صرفاً بر پایه فکر ، توان مالی و منافع عدهای معدود پایه گذاری شود آسیب پذیر و نا متعادل و لرزان است.
– عده ای نیز اندر فواید حاکمیت سرمایه داران و به خصوص سرمایه دارانِ خیلی بزرگ و متّکی کردن کل اقتصاد به چند نفر ، تئوری پردازی میکنند و سعی میکنند بدون توجه به مضرّات بی شمار سرمایه داری صرفاً معدود فواید ناپایدار آن را تبلیغ نمایند. مگر حاکمیت ایالات متحده آمریکا و یا دولت های اروپایی موفق بوده اند ؟
۱۵ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]