تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 23 دی 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):روزه‏دارى كه زبان و گوش و چشم و جوارح خود را حفظ نكرده روزه‏اش به چه كارش خواهد آمد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1852613393




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت، نيازمند مشاركت مردم است/ اقتصاد مقاومتی بايد گفتمان عمومی جامعه شود


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: دولت، نيازمند مشاركت مردم است/ اقتصاد مقاومتی بايد گفتمان عمومی جامعه شود
معاون اول رییس جمهور، در جلسه کارگروه ملی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی شرکت کرد.

دولت برای اجرای برنامه‌های اقتصاد مقاومتی، نيازمند مشاركت مردم است/ اقتصاد مقاومتي بايد گفتمان عمومی جامعه شود
به گزارش حوزه دولت   گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلسه کارگروه ملی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی، با حضور "اسحاق جهانگیری" معاون اول رییس جمهور برگزار شد.


وی در اين جلسه با تأكيد بر اينكه برای اجرای برنامه‌های مهم نيازمند مشاركت جدی مردم هستيم، گفت: در سياست‌های كلی اقتصاد مقاومتی، موضوعات و محورهایی وجود دارد كه برای اجرای برنامه‌های متناسب با آن‌ها نيازمند مشاركت جدی مردم هستيم و در غير اينصورت، به اهداف مورد نظر دست نخواهيم يافت.

معاون اول رييس جمهور افزود: اقتصاد مقاومتی بايد به عنوان يك گفتمان عمومی در جامعه حاكم شود تا شاهد همراهی و مشاركت مردم در اجرای اين برنامه مهم و تأثيرگذار باشيم.

وی افزود: اگرچه برخی از كارها و برنامه‌ها بيش از آنكه با مردم مرتبط باشد، موضوعاتی اجرايی و مرتبط با وظايف سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرايی است اما با اين وجود نمی‌توان از نقش مردم در اجراي مناسب اين برنامه‌ها غافل شد. ضمن آنكه نقش مردم در برخی از  برنامه‌ها همانند افزايش بهره‌وری بسيار پررنگ‌تر است و از درون يك خانواده گرفته تا سطح جامعه، نقش و سهم مردم در رسيدن به اهداف مورد نظر، تعيين كننده و پراهميت است؛ از اين‌رو جلب مشاركت مردم در تحقق برنامه‌های مهم نظير اقتصاد مقاومتی، اهميت دو چندان دارد.

جهانگيري با بيان اينكه متأسفانه هنوز برخی منتقدين دولت حتی يك بار هم سياست‌های 24 گانه اقتصاد مقاومتی را مطالعه هم نكرده‌اند، خاطرنشان كرد: اين افراد بر اساس ديدگاه خود در خصوص اقتصاد مقاومتی اظهارنظر می‌كنند و دولت را به عدم پيگيری اقتصاد مقاومتی متهم می‌سازند. 

وی اضافه كرد: به رغم انتقاد برخی از افراد اما خوشبختانه سياست های اقتصاد مقاومتی به گونه‌ای تنظيم شده است كه اغلب اقتصاددانان كشور با گرايش‌های مختلف درباره اين سياست‌ها اتفاق نظر دارند.

معاون اول رييس جمهور با تأكيد بر لزوم برگزاری مرتب و مستمر جلسات كارگروه ملی گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی تصريح كرد: انتظار ما از سازمان صدا و سيما به عنوان رييس اين كارگروه ملی اين است كه برای گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی با مشاركت نخبگان و محققان كشور، كارهای تحقيقاتی و پژوهشی انجام دهد تا بتواند اين موضوع را به عنوان يك گفتمان در ميان آحاد جامعه حاكم كند.

وی همچنين با تأكيد بر لزوم راه‌اندازی توليد و حمايت از توليدكنندگان داخلی افزود: از مردم انتظار نداريم كه اگر كالايی در داخل كشور توليد می‌شود و از كيفيت مناسب برخوردار نيست، حتماً از آن استفاده كنند بلكه انتظار ما اين است كه توجه به توليدات با كيفيت داخلی به يك فرهنگ در ميان مردم تبديل شود و اين گونه نباشد كه برخی از  خانواده‌ها خريد كالاهای خارجی را به عنوان افتخار و برتری اجتماعی تلقی كنند.

جهانگيري در ادامه با تأكيد بر اينكه اقتصاد مقاومتی برنامه‌ای بلندمدت است، گفت: نبايد انتظار داشت كه اقتصاد مقاومتی در كوتاه‌مدت و به طور كامل اجرا شود چراكه اجرای بندهای مختلف آن نيازمند بسترسازی و فراهم شدن مقدمات است كه يكی از اين مقدمات اين است كه اقتصاد مقاومتی به يك باور و گفتمان عمومی تبديل شود.

معاون اول رييس جمهور ادامه داد: اقتصاد مقاومتی، سياست‌هايی است كه نه تنها در مقطع فعلی می‌تواند اقتصاد كشور را نجات دهد بلكه در سال‌های آينده نيز فارغ از آنكه نامگذاری برای هر سال چگونه باشد، اقتصاد مقاومتی بايد همچنان اولويت اول كشور باشد.

وی با تأكيد بر اينكه گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی موضوعی بسيار پر اهميت است كه بخش اعظم آن به عهده سازمان صدا و سيما و نهادهای فرهنگی كشور گذاشته شده است، گفت: صدا و سيما به عنوان رييس كارگروه ملی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی بايد با استفاده از نظرات و ديدگاه‌های مشاورين و صاحبنظران، زمينه را براي تبديل اقتصاد مقاومتی به يك باور و گفتمان عمومی فراهم كند تا شاهد نتايج مثبت آن باشيم.

گفتنی است در اين جلسه، رييس سازمان صدا و سيما نيز با تأكيد بر اينكه صدا و سيما بايد تبديل به يك رسانه توسعه محور شود، گفت: صدا و سيما برای كمك به راه‌اندازی بخش توليد و اقتصاد كشور برنامه‌ريزی دقيقی انجام داده است و قرار است رسانه ملی به معرفی واحدهای توليدی كوچك و متوسط بپردازد تا از اين طريق اين واحدها به مردم معرفی و برای توليدكنندگان كالاهای ايرانی بازارهای جديد پيدا شود.

وی همچنين با تأكيد بر اهميت برنامه گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی و نقش رسانه ملی در اجرای اين برنامه گفت: صدا و سيما برای اجرای اقتصاد مقاومتی انگيزه كافی دارد و معتقد هستيم اقتصاد مقاومتی از جنس دفاع مقدس است كه بايد همه برای آن بسيج شويم تا بتوانيم اقتصاد كشور را در برابر فشارهای دشمنان مقاوم كنيم. 

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي هم در اين نشست، گزارشی از اقدامات اين وزارتخانه در حوزه كتاب و ساير توليدات فرهنگي ارائه كرد و گفت: اين وزارتخانه بر موضوعاتی نظير توليد ملی، بهره‌وری، برانگيختن وجدان كاری در جامعه، مقابله با تجمل‌گرايی، بهره‎گيری از آيات قرآنی و معارف اسلامی و ارائه الگوی صحيح مصرف تمركز دارد. 

جنتی افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در حوزه سينمايی نيز از كارهايی كه بر اساس اين محورها توليد شود، حمايت می‌كند و در هنرهای نمايشی، تجسمی، نقاشی و خوشنويسی هم بايد اينگونه جهت‌گيری‌ها وجود داشته باشد. 

وی با تأكيد بر اينكه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، موضوع چابك‌سازی و كاهش فرآيندها را دنبال می‌كند، گفت: اين وزارتخانه، مسئول شورای فرهنگ عمومی كشور است و در جلسات اين شورا همواره موضوع اقتصاد مقاومتی مورد تأكيد بوده است.

وزير فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنين بر لزوم داشتن تعريف و درك مشترك از اقتصاد مقاومتی تأكيد كرد و گفت: در اين وزارتخانه به دنبال بررسی شيوه‌ها و راهكارهايی هستيم تا بتوانيم اقتصاد مقاومتی را به يك گفتمان غالب در سطح جامعه تبديل كنيم.

وی افزود: خوشبختانه تقسيم كار مناسبی در ميان دستگاه‌های مرتبط صورت گرفته و تا كنون دانشگاه آزاد اسلامی، بسيج و آموزش و پرورش گزارشی از عملكرد خود در اين زمينه ارائه كردند.

جنتی بر اهميت نقش صدا و سيما در تبديل اقتصاد مقاومتی به يك گفتمان عمومی تأكيد كرد و گفت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی آمادگی دارد همكاری لازم را با سازمان صدا و سيما برای هرچه فعال‌تر شدن كارگروه ملی گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی اقتصاد مقاومتی انجام دهد.

رييس سازمان اسناد و كتابخانه ملی نيز در اين جلسه با تأكيد بر اينكه اقتصاد مقاومتی نبايد فقط به شكل شعار دنبال شود، گفت: شعار در ميان افراد انگيزه ايجاد می‌كند اما نمی‌تواند باور لازم را در ميان مردم به وجود آورد. عمر شعار كوتاه است اما اگر اقتصاد مقاومتی به گفتمان و باور تبديل شود، آثار و پيامدهای مثبت آن در درازمدت بيشتر روشن خواهد شد. 

در اين جلسه كه رييس سازمان تبليغات اسلامی نيز حضور داشت، نماينده سازمان صدا و سيما گزارشی از جلسات گذشته كارگروه ملی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی ارائه كرد. 

وی در اين گزارش به تشريح برنامه‌های چهارگانه برنامه ملی گفتمان‌سازی پرداخت و گفت: رسانه ملی در سال جاری در حوزه اقدام و عمل، سه محور اصلی را به طور ويژه دنبال می‌كند كه عبارتند از: سياست‌های كلی 24 گانه اقتصاد مقاومتی، اقدامات اساسی ده‌گانه مورد تأكيد رهبر معظم انقلاب در نوروز سال 95 و پروژه‌های مصوب ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی. 

در اين جلسه همچنين مقرر شد كه از اين پس، جلسات كارگروه ملی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی به رياست رييس سازمان صدا و سيما و مشاركت جدی وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط به طور مستمر تشكيل و گزارش پيشرفت برنامه‌های چهارگانه برنامه ملی گفتمان‌سازی اقتصاد مقاومتی به دبيرخانه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی جهت طرح در ستاد ارائه شود.




۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 85]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن