تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع): مؤمن نه بدى مى كند و نه معذرت مى خواهد و منافق هر روز بدى مى كند و معذرت مى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820900625




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
طرز کار این برنامه‌ها به این صورت است: زمانی که از گوشی یا تبلت خود استفاده نمی‌کنید (مثلاً آن را به شارژ زده‌اید)، دستگاه می‌تواند با دستگاه‌های دیگری که این برنامه را بر خود نصب دارند تشکیل یک شبکه را بدهد و این دستگاه‌ها یک ابرکامپیوتر چندملیتی را بسازند که توان محاسباتی آن توسط دانشمندانی که توانایی به جلو راندن بشر را دارند، به کار گرفته می‌شود.
آیا می‌دانستید که شما هم می‌توانید با استفاده از یک فناوری به نام محاسبات کندویی یا محاسبات کلاستری (خوشه‌ای)، وقت بیکاری گوشی خود را به پیشبرد اهداف علمی بشر اختصاص دهید؟ برنامه‌های اندرویدی متعددی وجود دارند که به شما امکان می‌دهند توان پردازشی دستگاه خود را در اختیار محققان دانشگاهی در رشته‌های مختلف قرار دهید.
با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
طرز کار این برنامه‌ها به این صورت است: زمانی که از گوشی یا تبلت خود استفاده نمی‌کنید (مثلاً آن را به شارژ زده‌اید)، دستگاه می‌تواند با دستگاه‌های دیگری که این برنامه را بر خود نصب دارند تشکیل یک شبکه را بدهد و این دستگاه‌ها یک ابرکامپیوتر چندملیتی را بسازند که توان محاسباتی آن توسط دانشمندانی که توانایی به جلو راندن بشر را دارند، به کار گرفته می‌شود. اگر فکر می‌کنید این کار کمک چندان بزرگی نیست، به خاطر داشته باشید که موسسه‌های علمی به‌شدت با کمبود بودجه مواجه هستند و حتی به کمک‌های کوچک هم نیاز خواهند داشت. پنج برنامه‌ای که در ادامه به شما معرفی می‌کنیم، از سخت‌افزار دستگاه اندرویدی شما برای کمک به محاسبات حوزه‌های پزشکی، فیزیک، شیمی، نجوم، جغرافیا و دیگر بخش‌ها بهره می‌گیرد. زمانی که شما مشغول انجام کارهای دیگرتان هستید، دستگاه شما مشغول انجام محاسبات در جهت پیشرفت بشر است. عالی به نظر می‌رسد نه؟ قبل از نصب این برنامه‌ها، به خاطر داشته باشید استفاده از آن‌ها به معنی به‌کارگیری سخت‌افزار دستگاه و کاهش عمر مفیدشان است. چراکه تمام مدتی که برای استراحت گوشی در نظر گرفته‌شده، باتری و پردازنده آن پیوسته در حال کار کردن خواهند بود. بااین‌وجود حتی در بدترین شرایط هم می‌توان از بهای اندکی که برای پیشرفت بشر پرداخت می‌شود، چشم‌پوشی کرد زیرا تأثیر کمکی که به‌این‌ترتیب انجام می‌دهید بسیار بیشتر از مضرات آن است. MyShake
با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
اگر درجایی نزدیک به حلقه آتش در حوضه اقیانوس آرام زندگی می‌کنید، بهتر است از برنامه MyShake استفاده کنید. این برنامه که توسط محققان دانشگاه برکلی کالیفرنیا تولیدشده، به شما امکان دنبال کردن زلزله‌های اخیر را می‌دهد و درعین‌حال اطلاعات باارزشی را در اختیار زلزله شناسان قرار می‌دهد. این برنامه از حسگرهای متعدد دستگاه شما برای بررسی فعالیت‌های زمین‌لرزه‌ای بهره می‌گیرد. با ترکیب اطلاعات دریافتی از دستگاه شما و دستگاه سایر کاربرانی که این برنامه را نصب‌کرده‌اند، زمین شناسان به نقشه‌ای دقیق از زلزله‌های سرتاسر حوضه اقیانوس آرام دسترسی پیدا می‌کنند. همچنین می‌توانند از این اطلاعات برای دادن هشدارهای پیشرفته و به‌موقع استفاده کنند. می‌توانید اطلاعاتی که جمع‌آوری می‌شود را هم ببینید. به‌طورکلی این یکی از دقیق‌ترین برنامه‌های مربوط به دنبال کردن زلزله است.
appnet-google-play

Folding@Home
با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
Folding@Home حاصل تلاش مشترک سونی و دانشمندان دانشگاه استنفورد که تلاش بر درک بیماری‌های وحشتناک دارند است. این برنامه در زمان بیکاری دستگاه شما از توان پردازشی آن برای پیشبرد تحقیقات مربوط به تاشدگی پروتئین استفاده می‌کند؛ فرآیندی که بسیاری از سلول‌های بدن ما از آن برای رسیدن به شکل نهایی خود استفاده می‌کنند. بیشتر اوقات این شکل‌ها ازلحاظ بیولوژیکی کاربری هستند، اما بعضی‌اوقات تاخوردگی که اشتباه انجام شده باشد می‌تواند باعث ابتلا به بیماری‌هایی نظیر آلزایمر ابولا و حتی سرطان بشود. اگر برنامه Folding@Home را بر دستگاه خود نصب کنید، اوقات بیکاری آن صرف پردازش، تجزیه‌وتحلیل الگوهای تاخوردگی پروتئین می‌شود. نصب این برنامه تقریباً هیچ هزینه یا پیامدی برای شما نخواهد داشت، چراکه این برنامه برای آغاز کار خود تا پر شدن باتری و متصل شدن آن به اینترنت منتظر می‌ماند و بعد کار خود را در پس‌زمینه آغاز می‌کند.
appnet-google-play
DreamLab
با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
DreamLab محصول همکاری بین وودافون و محققان در مرکز تحقیقات پزشکی Garvan در استرالیا است. این برنامه با هدف مداوای انواع مختلفی از سرطان ساخته‌شده است. بعدازاینکه برنامه را نصب کردید، می‌توانید زمینه‌هایی از سرطان که مایل به پیشبرد تحقیقات آن هستید را انتخاب کنید. بعدازآن برنامه از توان محاسباتی اضافی دستگاه شما، برای پیدا کردن داروی زمینه انتخابی شما بهره می‌برد. برای کاربران شرکت مخابراتی وودافون، هزینه‌ای بابت مصرف اینترنت این برنامه منظور نمی‌شود.
appnet-google-play
BOINC
با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
BOINC پروژه‌ای دیگر از سازندگان برنامه MyShake یعنی دانشگاه برکلی کالیفرنیا است. این برنامه به‌جای اینکه از دستگاه برای یک هدف خاص استفاده کند، به شما اجازه انتخاب زمینه‌های تحقیقاتی که دوست دارید به پیشرفتشان کمک کنید را می‌دهد. پردازنده دستگاه شما به همراه پردازنده دستگاه‌های دیگر در اطراف جهان تشکیل یک ابرکامپیوتر را می‌دهد که اطلاعات مهم علمی را تجزیه‌وتحلیل می‌کند. بعدازاینکه زمینه‌های علمی موردنظر خود را انتخاب کنید، برنامه BOINC قبل از شروع به پردازش اطلاعات تا زمانی که دستگاه را به شارژر متصل کنید صبر می‌کند. پس لازم نیست نگران سرعت مصرف باتری باشید.
appnet-google-play
Reverse the Odds
با این 5 اپلیکیشن در پیشبرد علم سهیم باشید!
Reverse the Odds تنها یک پردازشگر اطلاعات با ظاهری فریبنده نبوده و در حقیقت یک بازی است که درعین‌حال به پیشبرد تحقیقات نیز کمک می‌کند. در این بازی باید عکس‌های مختلفی را که به شناسایی سلول‌های سرطانی کمک می‌کنند، بررسی کنید. شاید پیچیده به نظر برسد، اما در عمل برای استفاده از این برنامه به تجربه و دانش پزشکی خاصی نیاز ندارید. این برنامه به‌سادگی به شما نحوه تشخیص سلول‌های سرطانی را آموزش می‌دهد و بعدازاینکه یاد گرفتید، عکس‌های واقعی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا آن‌ها را برای پیدا کردن سلول‌های سرطانی بررسی کنید. به‌این‌ترتیب هم‌زمان به پیشرفت علم کمک می‌کنید و اعتباری برای استفاده در بازی به دست می‌آورید.
appnet-google-play
منبع: فارنت

تاریخ انتشار: ۱۵:۰۷ - ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - 01 August 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن