تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 دی 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1844417357




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت ترس را كنار بگذارد / دولت از اطلاعات خود عليه تخريب‌گران استفاده كند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: دولت ترس را كنار بگذارد / دولت از اطلاعات خود عليه تخريب‌گران استفاده كند
آرمان در گفت‌وگویی با علیرضا علوی‌تبار از تئوريسين‌هاي جريان اصلاح‌طلب آورده است؛
به گزارش نامه‌نیوز، «دولت ترس را كنار بگذارد» اين توصيه‌اي بود كه از سوي دلسوزان به دكتر حسن روحاني كه در جايگاه رئيس‌جمهور قرار دارد، شده و مي‌شود. اين روزها برنامه های زيادي از اتاق فكر تخريب دولت به بيرون درز پيدا مي‌كند كه در راستاي تضعيف دولت و رئيس‌جمهوري است و هدف آنها هم مشخص است و مي‌خواهند پيروزي روحاني در سال ۹۶ براي او شيرين نباشد. عليرضا علوي‌تبار از تئوريسين‌هاي جريان اصلاح‌طلب از جمله افرادي است كه از دولت مي‌خواهد ترس را فراموش كند و به «ایلنا» مي‌گويد: «طرف مقابل دولت را از به‌كارگيري مفهوم‌سازان و روشنفكران مي‌ترساند. طرف مقابل، دولت را از بهره‌گيري از روشنفكران و آدم‌هايي كه مي‌توانند مفهوم‌سازي و صحبت و گفت‌وگو كنند، مي‌ترساند و دولت بايد اين ترس را كنار بگذارد و مطمئن باشد كه به اين افراد نياز دارد و بايد براي خود اتاق‌هاي فكر قوي‌تري تشكيل دهد.» او تاكيد كرد: «طرف مقابل با همين مشخصاتي كه گفتم اتاق‌هاي فكر تشكيل داده و درنتيجه دولت نمي‌تواند بدون داشتن اتاق فكرراه به جايي ببرد.» او همچنين تصريح كرد: با توجه به اينكه روحاني در ابتداي ورود به جايگاه رياست‌جمهوري با بحران‌هايي روبه رو بوده است، برآيند نيروهاي سياسي به اين نتيجه رسيده‌اند كابينه‌اي نظير كابينه روحاني بايد روي كار باشد تا بتواند كشور را از اين بحران‌ها بيرون ببرد.

بحران‌هاي سه‌گانه روحاني در آغاز دولت

اين فعال سياسي اصلاح‌طلب با بيان اينكه بر اساس برآيند نيروهاي سياسي كشور يعني هم مقدورات و امكانات و هم توانايي‌هاي موجود لزوم روي كار آمدن روحاني را اثبات مي‌كرد، گفت روحاني با اين تركيب خاص از كابينه تنها كسي بود كه مي‌توانست بر اين وضعيت غلبه كند و گام‌هايي هم كه برداشته شده موفقيت آميز بوده است. او خاطرنشان كرد: با وجود انتقادهايي كه از سوي مخالفان دولت مطرح مي‌شود، همه اذعان دارند كه كشور با سياست خارجي معقولي كه اتخاذ شده از آستانه جنگ خارج شده است. در عرصه اقتصاد هم اگرچه مشكل ركود وجود دارد، اما كسي نمي‌تواند انكار كند كه روحاني نتوانسته انضباط مالي را به كشور بازگرداند. فكر نكنم كسي بتواند جايگزين مناسب‌تري در شرايط فعلي براي ايشان پيشنهاد كند. او درباره اينكه آيا مساله فيش‌هاي حقوقي دولت روحاني را آسيب‌پذير كرده است يا خير، گفت: داستان فيش‌هاي حقوقي يك اتفاق ناآشكار نبوده است؛ يعني در واقع بر اساس حقوق‌هايي كه پرداخت مي‌شده، ماليات گرفته مي‌شده و حتي بيمه و بازنشستگي از آنها كسر مي‌شده است. با اين حال بايد بين فرآيندهايي كه هيچ ردّ پا و مدركي از آنها در اقتصاد كشور باقي نمانده و يك فرآيند آشكار تفاوت قائل شويم. او خاطرنشان كرد: البته اين داستان قاعدتا به دولت لطمه زده اما نه در سطوح كارشناسي، بلكه در بين مردم عادي پرسش‌هايي را ايجاد كرده است. با اين حال بايد بدانيم بلافاصله مردم فكر مي‌كنند مگر اين مقرراتي كه موجب اين حقوق‌ها شده توسط اين دولت وضع شده است؟ علوي تبار در تشريح اين سوال گفت: اگر اين دولت اين مقررات را وضع كرده قابل انتقاد است و بايد با آن برخورد كرد، اما اگر اين مقررات توسط دولت‌هاي قبل وضع شده اگرچه قابل انتقاد است، اما خيلي مساله را عوض مي‌كند.

اصلاح‌طلبان به دنبــــال انتخابِ شدني

علوي تبار در بخش ديگر اين گفت‌وگو به وضعيت اصلاح‌طلبان در انتخابات پيش رو اشاره و تصريح كرد: اصلاح‌طلبان قاعدتا در دور بعدي دنبال يك انتخاب واقع گرايانه هستند؛ يعني انتخابي كه شدني باشد نه انتخابي كه آرماني باشد. قاعدتا به نظر نمي‌رسد در كشور شرايطي وجود داشته باشد كه اصلاح‌طلبان با اين شوراي نگهبان و اين تركيب، كانديداهايي را ارائه كنند كه خالصا خواست خودشان است. به علاوه اينكه روحاني براي گذر از بحراني كه كشور را فرا گرفته، مناسب‌ترين گزينه در شرايط فعلي است. اين فعال سياسي يادآور شد: ممكن است ما به لحاظ شخصي و ديدگاهي انتقادهايي به روحاني داشته باشيم اما برآيند نيروها او را به ممكن‌ترين و بهترين گزينه از بين گزينه‌هايي كه از مانع شوراي نگهبان مي‌توانند عبور كنند، تبديل كرده است. به نظر مي‌رسد نهايتا هم اگر ايشان كانديدا باشند در شرايط فعلي بحران‌هاي كشور، بهترين گزينه باشد. او درباره تاثير ممنوع‌التصويري برخي بر نتيجه انتخابات دور بعد گفت: ممنوع التصويري همانطور كه در دور قبل تاثيري خاصي نداشت، اين دفعه هم اصلاح‌طلبان اگر منسجم عمل كنند تاثير خاصي نخواهد گذاشت. دوره اين نوع كارها گذشته است. اينها براي دوره راديوهاي يك موج است كه مي‌شد جلوي خبررساني را گرفت. او درباره شكل‌گيري اتاق فكر عليه دولت گفت: اين طبيعي است كه جناحي كه در رقابت شكست خورده قاعدتا شرايط را براي آينده فراهم كند، اما اين اتاق‌هاي فكر زماني مشكل‌دار خواهد بود كه چند ويژگي داشته باشند؛ علوي تبار اين ويژگي‌ها را برشمرد و گفت: اول اينكه از منابع و امكانات عمومي تغذيه بكنند، دوم اينكه خودشان را آشكار نكنند. يعني شناسنامه نداشته باشند و به صورت باند و گروه‌هايي كه رهبران و ديدگاه‌هايشان را پنهان مي‌كنند باقي بمانند و سوم اينكه با جاهايي كه مي‌توانند اقداماتي انجام دهند هماهنگ باشند. اين فعال سياسي در ادامه در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه حال كه مي‌دانيم اين اتاق‌هاي فكر از چنين ويژگي‌هايي برخوردارند چه عكس العملي مقابل آنها بايد داشت، گفت: از نظر من مشكل از خود دولت است؛ تيم دولت تيم قدرتمندي در مقابله با اين مسائل تشكيل نداده است. علوي تبار در توضيح دلايل ضعف دولت دردفاع از خود گفت: دوري دولت از روشنفكران و پرهيز از داشتن افرادي كه توانايي برخورد سياسي و تحليل سياسي داشته باشند، از ضعف‌هاي دولت است. وي با تاكيد بر اينكه دولت در دفاع از خودش قدرتمند نيست، افزود: چون دولت متكي به يك جريان اجتماعي مشخص هم نبوده و از حمايت اجتماعي غيرروشنفكران هم برخوردار نيست، در واقع اشكال ايجاد مي‌كند، بنابراين بايد گفت نبايد دولت گله كند كه چرا آنها اتاق فكر تشكيل داده‌اند، بلكه بايد خودش را براي مقابله با اين اتاق‌هاي فكر تجهيز كند. وي اظهار داشت: اين به نظرم ضعف تيم دولت است كه در دفاع از خودش ضعيف است و چون متكي به يك جريان اجتماعي مبتني بر روشنفكران نيست، آن طور كه بايد و شايد نمي‌تواند از خودش دفاع كند. علوي تبار با انتقاد از مشي صداوسيما خاطرنشان كرد: روي آنها نمي‌شود حساب كرد. اما رسانه‌هاي ديگر اين امكان را دارند و دولت بايد به فكر رسانه‌هاي ديگر باشد كه در عرصه عمومي از خودش دفاع كند.



منبع: روزنامه آرمان


۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۶:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن