واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
پشت پرده ماجراي جنجالي سخنراني بي سابقه سيد علي خميني؛ وقتي داغ دل نوه امام تازه شد / از بي توجهي ميزبان به رسم ميزباني تا پاسخ قاطع نوه امام به منافقان و معاندان داخلي و خارجي
ظهر روز گذشته اتفاق حيرت انگيزي افتاد؛ حادثه اي كه نشان مي دهد برخي همچنان دوست دارند اتش اختلاف و تنازعات سياسي را روز به روز گسترده تر كنند تا انتفاع خويش را از پس اين اتفاقات ببرند!
روز نو : ظهر روز گذشته اتفاق حيرت انگيزي افتاد؛ حادثه اي كه نشان مي دهد برخي همچنان دوست دارند اتش اختلاف و تنازعات سياسي را روز به روز گسترده تر كنند تا انتفاع خويش را از پس اين اتفاقات ببرند!
به گزارش روز نو، ماجرا از اينجا اغاز شد كه امام جمعه قائم شهر در نامه اي مملو از احترامات خطاب به حجت الاسلام والمسلمين سيد علي خميني تقاضاي سخنراني نوه امام (ره) در مصلي اين شهر را مطرح كرد. حجت الاسلام سيد علي خميني نيز در كمال دوستي و مودت، درخواست امام جمعه را اجابت كرد تا طبق وعده، در سالروز شهادت امام صادق (ع) براي مردم قائم شهر سخنراني كند.
نزديكان بيت امام اما از ابتداي ورود به مصلي، متوجه فضاي سنگين و ملتهب محل سخنراني شدند و از نوه امام خواستند كه سخنراني را به وقت ديگري موكول كند، سيد علي خميني اما ضمن رد اين درخواست، احترام به مردم قائم شهر كه در مصلي حضور يافته بودند را علت عدم توقف سخنراني خود در مصلي خواند.
اين اما همه ماجرا نبود! وقتي امام جمعه پشت تريبون رفت تا به رسم آداب، ميهمان را معرفي و براي سخنراني دعوت كند، كلمات و واژگاني به گوش رسيد كه اوج حيرت حاضران را بدنبال داشت. او سخنانی را ایراد کرد که بخش هایی از آن انتقاداتی تند و تيز و خارج از چارچوب از بیت امام و یادگار امام آیت الله سید حسن خمینی را شامل می شد که ابهام در نيت برگزاركنندگان اين جلسه را تشديد كرد؛ سخناني كه بيشتر شبيه به يادداشت ها و اخبار ويژه يك روزنامه صبح تهران ارزيابي مي شد!
يكي از حاضران در جلسه در اين مورد به خبرنگار ما گفت: رسم ميهماني و اوليات اداب حكم مي كند، ميزبان ولو انتقادي به ميهمان داشته باشد، او را احترام كند و از بيان جملات مناقشه برانگيز كه حرمت ميهمان را لكه دار مي كنذ، اجتناب كند. اما امام جمعه كه بايد منادي اداب و اخلاق اسلامي باشد، در اينجا عملي خلاف مرتكب شد كه باعث شگفتي حاضران در جلسه و ناظران سياسي شد.
سيد علي خميني البته به قدر كفايت، تك به تك ابهامات امام جمعه را پاسخ گفت. وي با بيان اينكه به نظر مي رسد اين اقدام برنامه ريزي شده بوده افزود: ظاهرا برنامه ريزان اين شو، در پي آن بودند كه حجت الاسلام سيد علي خميني را در برابر برادر بزرگشان ايت الله سيد حسن خميني قرار دهند كه پاسخ هاي حاج علي اقا، تمام برنامه انان را بهم ريخت.
وي از استقبال مردم حاضر در مصلي از سخنان سيد علي خميني خبر داد و گفت: سخنان محكم ايشان، تهديد برنامه ريزان را تبديل به فرصت كرد به طوريكه سيد علي خميني ضمن توضيح در مورد ماجراي ردصلاحيت سيد حسن خميني كه به "شكست سكوت بيت امام" مشهور شد، مشت محكمي بر دهان منافقان داخلي و معاندان خارجي زد و از روابط حسنه بيت امام با رهبر معظم انقلاب سخن گفت. روابطي كه به گفته سيد علي خميني، مثال زدنی است
سيد علي خميني همچنين با تاكيد بر اين نكته كه "كلمه ای گله و شکایت از نظام و انقلاب و رهبری از حاج حسن آقا ندیدیم" اين سئوال اساسي را پرسيد كه "چه کسی از جدایی خانواده امام از رهبری معظم انقلاب نفع می برد؟ "
نوه امام با تقبيح اين عمل منافقين كه قصد قراردادن بيت امام در برابر نظام و رهبر معظم انقلاب را دارند، حجت را بر منافقان و معاندان داخلي و خارجي تمام كرد و گفت كه از فرزندان امام یک کلام در تضعیف آیت الله خامنه ای نخواهید شنید.
همه انچه سيد علي خميني در واكنش به سخنان امام جمعه قائم شهر گفت
وی سپس به سخنان امام جمعه قائم شهر در این جلسه پرداخت و گفت: هرکسی در جایگاهی که هست نعمتی را که خداوند داده باید قدر بداند. من در هر جلسه ای مشابه این جلسه گفته ام که بنده هیچ نیستم؛ بنده یک طلبه عادی هستم . خداوند این نعمت را به من داده که نوه امام هستم و وقتی به خانه یک شهید می روم پدر او مرا در آغوش می گیرد. اگر کسی مرا احترام می کند به خاطر امام است.
نوه گرامی امام ادامه داد: این امر بر عهده من و شما مسئولیتی می آورد. مسئولیتی برای من هست که از منیّت ها حرف نزنم و پایم را کج نگذارم که در این صورت امام در آخرت مرا بازخواست می کند. ما و مجموعه بیت امام خیلی بهتر از این را می توانستیم عمل کنیم و نکردیم. اما خداوند شاهد است که نخواستم کم کاری کند. امام حقوق زیادی به گردن این نطام دارد و اگر امام نبود مسئولین هم چیزی نبودند.
وی تصریح کرد: من تا به حال در منبری از حاج حسن آقای خمینی اسم نبرده بودم. ما خبر داریم کسانی در خارج کشور و دنباله های داخلی برنامه ریزی کرده بودند و یکسری غرض ورزی ها وجود داشت که ایشان را از رهبری و نظام جدا کنند. چون امام جمعه گفتند من اسم می برم؛ خیلی از این کسانی که این حرفها را می زنند و می گویند شما کجا بودید و می گویند از ولایت دفاع کنید؛ تو ندیدی! (تکبیر مردم) این درد است که خانواده امام پشت سر رهبری بوده و هست و این محبت رهبری را نمی دانم نسبت به کسان دیگری دارد یا نه. دشمن نمی خواهد اینها دیده بشود! ایشان(امام جمعه) می گویند چرا صحیفه نور را منتشر نمی کنید؟ من جهت اطلاع شما می گویم موسسه تنظیم و نشر آثار امام «صحیفه امام» را پس از گرفتن اشکالات «صحیفه نور» منتشر کرده است. می گویند چرا صحیفه و وصیت نامه امام را بازنشر نمی کنید! من ایشان را مقصر نمی دانم(که چنین حرفهایی می زند) و به ایشان علاقه مند هستم. ایشان از اول با امام بوده اند و چند سال است به من محبت دارند. منظور من کسانی که در خارج کشور هستند. ایشان در سال 47 در نجف از امام در امور حسبیه اجازه گرفته اند و پای درس امام نشسته بودند؛ لذا سخنان من جسارتی به ایشان نیست.
وی ادامه داد: دشمنان ما نشسته اند که بین بیت امام و نظام اسلامی فاصله بیندازند. انسان تعجب می کند که هرگاه حاج حسن آقای عزیز با رهبری جلسه دارند و بعد آن بیست سی نفر می فهمند، عده ای از داخل به خارج گرا می دهند و ناگهان چیزی گفته می شود که فاصله بیفتد. شما اگر 5 سال یکبار رهبری را می بینید ایشان در فواصل زمانی خیلی کوتاه رهبری را می بینند. برخلاف تبلیغات دشمن نطام محکم تر از قبل پیش می رود و در 200 سال گذشته دوره ای قدرتمند تر از امروز به رهبری آیت الله سید علی خامنه ای نداشته ایم.
سید علی خمینی با تاکید بر اینکه سعی نکنیم افراد را جدا کنیم، تأکید کرد: همه در این عرصه هستند. مگر جمعیت ما شیعیان علی(ع) و عاشق امام در کل دنیا چقدر هستند؟ اگر همه ما با هم مستحکم باشیم باید با توسل به صاحب الامر(عج) مستحکم باشیم؛ اما اگر باز در خودمان یکدیگر را قطع کنیم وضع بدتر می شود.
وی گفت: در انتخابات خبرگان که برادر ما را ردصلاحیت کردند، ایشان چه کار کرد؟ دشمنان ما را ناامید کردند. هفته قبل از ثبت نام ایشان و رهبری با هم صحبت کردند؛ دو هفته بعد ردصلاحیت دوباره ملاقات کردند و به خدمت ایشان رفتند. رهبری هم در زمان سالگرد امام به حرم امام آمدند. اگر شما بعد از سالها تدریس در حوزه علمیه ردصلاحیت شوید، در حالی که هرروز حداقل دویست سیصد نفر سر درس شما هستند به شما می گفتند تو بی سوادی، چه می کردید؟! اگر بحث امتحان است، آیت الله مومن گفتند امتحان لازم نیست. نمی خواهم تک تک آقایان را اسم ببرم، اما همه مى دانند علت رد صلاحیت ایشان امتحان نبود و آقایان شاهرودی، مومن و آیت الله یزدی گفتند مسأله، امتحان نبود! هرکس دیگر بود در چنین شرایطی حرکتی می کرد. اما کلمه ای گله و شکایت از امام و انقلاب و رهبری از حاج حسن آقا ندیدیم. غیر از این هم انتطاری نبود. رهبری نگفتند شورای نگهبان کار درستی کرد که ایشان را رد یا تأیید کرد. ایشان بعد از انتخابات گفتند اگر قانون مشکلی دارد باید اصلاح شود. خود آقایان شورای نگهیان گفتند ما 12 نفر هستیم و 12 هزار نفر ثبت نام کرده اند، چگونه می توانیم این همه را بررسی کنیم؟! در خبرگان هم حاج حسن آقا اعتراض کردند اما باز هم گفتند صلاحیت برای ما احراز نشده است
وی گفت: چه کسی گفته است ایشان به نفع رهبری حرفی نزده است؟ شما مصاحبه اخیر ایشان با تلویزیون را ندیدید که ایشان گفتند رهبری خلف شایسته امام است و خداوند کمک کرد که ایشان در این جایگاه قرار گرفت. چه کسی نفع می برد که خانواده امام را از رهبری معظم انقلاب جدا کند؟ منافقین نفع می برند! نفع جدا کردن بیت امام از رهبری برای آمریکا، صهیونیست ها و منافقین است. ما همیشه کنار ایشان و در خدمت بوده ایم و از فرزندان امام یک کلام در تضعیف آیت الله خامنه ای نخواهید شنید.
سید علی خمینی در پایان گفت: میزبان عزیز ما این حرفها دردآور است و برای ما قابل تحمل نیست؛ البته من مدعی نیستم ما همیشه درست رفتار کرده ایم. اما بزرگ کردن این مساله آن هم در چنین جلسه ای که قرار است برای الفت مردم باشد درست نیست.
منبع: انتخاب
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 217]