تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بدانيد كه هر كس در راه حق از دنيا برود، به بهشت و هر كس در راه باطل از دنيا برود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871009206




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسوایی فیش‌ حقوقی دولت را به فکر دوپاره کردن سازمان مدیریت انداخت


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس سابق سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان یزد در مورد علت بحث دوپاره کردن سازمان مدیردیت و برنامه ریزی کشور گفت:جنجال فیشهای حقوقی، تصمیم‌گیران را به این نتیجه رساند که یک تمرکز ویژه‌ای بر حوزه امور اداری و استخدامی لازم هست.

به گزارش تراز ،علی اکبر اولیا، نماینده یزد در دور هشتم مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وقتی بحث ادغام سازمان امور اداری و سازمان برنامه و بودجه مطرح شد، برداشت این بود که این دو حوزه باید با هم هماهنگ باشند و جدا بودن این دو حوزه ناهماهنگی‌ها و مشکلاتی را در سیستمهای اداری ایجاد می‌کند که در نهایت این کش و قوس‌ها منجر به تشکیل سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، شد.

وی افزود، در زمان دولت قبل این سازمان منحل و دو معاونت ایجادشد و در دوره دولت یازدهم مجددا سازمان مدیریت و برنامه ریزی احیا گشت.

اولیا ادامه داد، به نظر می رسد بحث نظام پرداخت و جنجال فیشهای حقوقی، تصمیم‌گیران را به این نتیجه رساند که یک تمرکز ویژه‌ای بر حوزه امور اداری و استخدامی لازم هست که شاید تا حدودی این موضوع درست باشد. این موضوع فاصله گرفتن از آن مطلب هست که این دو حوزه باید در هماهنگی باهم حرکت کنند.

رئیس سابق سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان یزد گفت: انتقادی که به این موضوع وارد است این است که دیر و با تاخیر تصمیم‌گیری شد و ظاهرا مشکل دیگری که وجود داشت این بود که آقای نوبخت به این حوزه توجه کافی نشان ندادند و حوزه مدیریت در مجموعه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در انزوا و کم توجهی مطلق بود و پوششی که باید، مدیریت بر این حوزه اعمال می‌کرد را نداشت.

وی اضافه کرد، مشکلاتی هم که اخیرا برای نظام اداری کشور ایجاد شد به خاطر این بود که مدیریت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی حوزه اداری و پرداخت را در اولویت چندم خود قرار داد و در انفعال کامل قرار گرفته بود.نظام اداری کشور به یک معماری و اصلاحات جدی نیاز دارد و یک مغز متفکری باید این بحث را هدایت بکند که متاسفانه برای چند سال حوزه اداری و نظام پرداخت تعطیل بود و فعالیت چندانی را شاهد نبودیم.

اولیا متذکر شد، اگر در پی تصمیم اخیر شورای عالی اداری شاهد باشیم که یک تمرکز جدی بر دو حوزه برنامه‌ریزی و اداری ایجاد شود می‌تواند یک اتفاق مثبت و رو به جلو تلقی شود ولی اگر این اتفاق نیافتد باید مد نظر داشت که بحث فیشهای حقوق نجومی یک بخش جزئی از آن چیزی است که در نظام اداری کشور در حال رخ دادن است.

این مسئول سابق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور تاکید کرد، اگر چالاکی و هوشمندی در نظام مدیریت و ساختار اداری کشور ایجاد شود، هماهنگی بین حوزه مدیریت و برنامه ریزی بحث دومی است که می‌توان برای آن چاره‌ای اندیشید. امیدواریم که توجه کافی به حوزه اداری کشور معطوف شود هر چند این گسستها، الحاقها و انضمامها هزینه دارد و دولت باید به این مسئله توجه کند.

وی افزود، رفتن و آمدن کارمندان به این شکل و هماهنگی دستگاههای اجرایی با این تغییرات مجموعه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور به سادگی نخواهد بود این از نکاتی است که باید مورد توجه دولت قرار گیرد.

این فعال سیاسی اصلاح طلب در پایان گفت: اگر یک فرد وجود داشت که بر هر دو حوزه مدیریت و نظام اداری و همچنین نظام برنامه ریزی و بودجه کشور تسلط داشت، یک وضعیت ایده‌آل بود. به نظر می‌رسد آقای نوبخت به بحث برنامه ریزی و بودجه تمرکز کرده‌اند و به حوزه اداری توجه کافی نداشته‌اند. پیداکردن فردی که بر هر دو حوزه اشراف داشته و توجه کافی نشان دهد کار سختی است و شاید این واقعیتی باشد برای توجیه تصمیم اخیر شورای عالی اداری، تا اینکه در آینده برای بحث هماهنگی نیز تصمیم‌گیری شود. 
 
 



منبع: تسنیم







زمانبندی انتشار: 9 مرداد 1395 - 12:11





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 136]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن