تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):دانشمندان وارثان پيامبران هستند
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819485463




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر بیماری‌های قلبی در کمین مسافران فضا


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خطر بیماری‌های قلبی در کمین مسافران فضا
تحقیقات جدید نشان داده فضانوردان که به فضای عمیق سفر می‌کنند در مقایسه با مسافران مداری، در معرض خطر بالاتر مرگ در اثر بیماری‌های قلبی قرار دارند.
آفتاب‌‌نیوز : این پژوهش که در مجله Scientific Reports منتشر شده، برای نخستین بار به بررسی تاثیر طولانی مدت سفرهای فضایی عمیق پرداخته و 
خطر بیماری‌های قلبی در کمین مسافران فضا
نشان داده که تابش کیهانی عامل مرگ و میر بالای ناشی از بیماری‌های قلبی است.


تیمی از محققان دانشگاه ایالتی فلوریدا و ناسا، به بررسی سرنوشت 42 فضانورد ماموریت‌های آپولو و جمینی ناسا پس از بازگشت به زمین پرداختند.


برنامه آپولو در دهه‌های 1960 و 1970، 9 ماموریت و 24 فضانورد را به ورای مدار زمین ارسال کرد و در این میان، ماموریت آپولو 11 به مریخ سفر کرد.


آن‌ها دریافتند که این ماموریت‌های خارج مداری تاثیر سهمگینی بر سلامت فضانوردان داشته است. نرخ مرگ مرتبط با بیماری‌های قلبی در میان فضانوردان آپولو حدود چهار تا پنج برابر بیشتر فضانوردانی بود که در همان زمان به مدار زیر زمین سفر کرده بودند.


این امر نشان می‌دهد که خروج از میدان مغناطیسی محافظتی زمین می‌توان به آسیب‌های طولانی‌مدت بر سیستم قلبی‌-عروقی انسان منجر شود و اینکه احتمالا این اثر در نتیجه قرار گرفتن در برابر تابش فضای عمیق باشد.


به گزارش ایسنا به نقل از اسپیس، در واقع دانشمندان بر این گمانند که مواجهه با تابش در کنار بی‌وزنی، طوری بر ساختار عروق خونی تاثیر می‌گذارد که باعث بیماری قلبی می‌شود.


در میان 35 فضانوردی که برای حدود 15 روز در مدار زیر زمین اقامت داشتند، تقریبا یکی از هر 10 نفر در اثر بیماری‌های قلبی‌عرقی درگذشت. در این میان، 43 درصد مسافران به مقصد ماه یا یکی از هر 7 فضانورد در اثر این بیماری‌ها جان خود را از دست داده بودند.


محققان در یک آزمایش چندین موش را در معرض بی‌وزنی و تابش قرار داده و دریافتند که عامل دوم برای سیستم قلب و عروق بسیار تهدیدآمیزتر از سایر جنبه‌هاست. بی‌وزنی به نظر می‌رسد که هیچ آسیب درازمدتی بر سلامت قلب نداشته باشد.






۰۹ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن