تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 15 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهى است كه خداوند در آن حسنات را مى‏افزايد و گناهان را پا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1850318957




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خیز بلند قاچاقچی‌ها برای زمین زدن طرح رجیستری


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: با شروع مباحثی درباره اجرای طرح رجیستری و در شرایطی که برخوردهایی با مغازه‌های خرده فروشی صورت می‌گیرد شواهدی وجود دارد که قاچاقچیان بزرگ برای زمین زدن رجیستری خیز بلندی برداشته‌اند.

به گزارش تراز ، راهروهای تنگ، مغازه‌های تو در تو، فروشنده‌های جوان با رفتار و بعضا ظاهر عجیب و غریب، پله‌های برقی خراب و اجناسی که نمی‌دانی قاچاق است یا نه، اصل است یا بدل، نو است یا کارکرده و قیمت آن گران است یا مناسب این‌ها را اگر کنار هم بگذاری آنگاه اولین کلمه‌ای که به ذهنت می‌رسد پاساژعلاءالدین است.

علاءالدین اولین پاساژی در ایران است که از ابتدای ورود تلفن‌های همراه به کشور بدون رقیب، مرکز ارائه گوشی و لوازم جانبی در کشور شد به نحوی که از همه نقاط کشور برای خرید به آن مراجعه می‌کردند به همین دلیل هم است که اجاره یک باب مغازه کوچک 5 یا 6 متری در این مجتمع تجاری سر به فلک می‌کشد. امپراطوری علاءالدین‌نشینان تا جایی پیش رفت که حتی طبقات زیرین و بالایی آن را به صورت غیرقانونی به تجاری تبدیل کردند تا جایی که چندین سال است برای تخریب واحدهای غیر مجاز کش‌و‌قوس‌های فراوانی بین دادگستری، شورای شهر، شهرداری و نیروی انتظامی بوجود آمده است. البته در چند ماه گذشته شهرداری تهران با طرح‌های ضربتی و با کمک نیروی انتظامی چندین بار به قلعه موبایل‌ فروشان حمله کرده و تا حدودی واحدهای غیرمجاز را تخریب کردند.

جدای استفاده غیرقانونی از فضاهای غیرتجاری این مجتمع، فروش گوشی‌ها و لوازم جانبی قاچاق در این پاساژ شرایطی را ایجاده کرده است که کالاهای قاچاق توسط قاچاقچیان بزرگ و پر نفوذ این حوزه در خلاء نظارت مسئولان و سیستم‌های نظارتی چون ثبت رجیستری به صورت انبوه وارد شده و در مغازه‌های علاءالدین توزیع می‌شوند. این چرخه با ورود سایت‌های فروش آنلاین گسترده‌تر شده و ابعاد وسیع‌تری به خود می‌گیرد چرا که اکثر این فروشگاه‌های اینترنتی کالاهای خود را از مغازه‌داران علاء‌الدین تهیه می‌کنند.

دولت زورش به تامین کننده‌های اصلی علاء الدین نمی‌رسد

رضا الفت نسب رئیس انجمن صنفی کسب و کار اینترنتی در پاسخ به سوال «نسیم آنلاین» درباره مشکل رجیستری (ثبت در شبکه) گوشی‌های تلفن‌های همراهی که وارد کشور می‌شوند وعدم اطلاع  خریداران از اینکه این کالایی که می‌خرد قاچاق است یا نه؟ می‌گوید: «همان گوشی که در پاساژ علاء‌الدین راحت و علنی به ما می‌فروشند روی سایت می‌گذارند و می‌فروشند. یعنی روی سایت تصاویر کالاها را قرار می‌دهند، مشتری می‌بیند و سفارش می‌دهد و فروشنده اینترنتی ازعلاء الدین گوشی را تهیه می‌کند. حرف ما این بود که فضای اینترنتی فضای شفافی است، دوستان زحمت می‌کشیدند و جستجو می‌کردند و سریع هم تهدید می‌کردند که شما را می‌بندیم. خیلی اشکال ندارد و بچه‌ها با این شرایط  کار کردند ولی واقعاً زشت است که زورشان به تامین کننده‌های اصلی پاساژ علاء الدین نمی‌رسد. اگر شما زورتان می‌رسد بروید آنها را بگیرید، من فروشگاه اینترنتی می‌روم از آنها کالا می‌گیرم اینکه نمی‌شود من را بگیرید و آنها راحت بفروشند».

الفت نسب در ادامه بیان می‌کند: «در کل به نظر می‌رسد اگر تعرفه واردات در این بخش کاهش پیدا کند منافع خیلی‌ها به خطر می‌افتد ولی اگراین اتفاق بیافتد به هر حال وضع در زمینه مبارزه با قاچاق بهتر می‌شود. حالا جالب است این اینترنتی‌های بیچاره این گوشی‌ها را از علاء الدین خیلی راحت وعلنی می‌خرند و به مشتری تحویل می‌دهند. حالا اگر شما علاء الدین را درست کنید و جنس غیر قاچاق دست مردم بدهید آنها هم همان جنس غیر قاچاق را به دست مردم می‌رسانند».

در این شرایط و در هفته گذشته نیروی انتظامی با طرحی ضربتی وارد پاساژ شده و سعی در جمع‌آوری گوشی‌های قاچاق از مغازه‌ها می‌کنند. مغازه‌داران هم با اطلاع از ان قضیه واحدهای خود را تعطیل کرده و جز جمع‌آوری اندکی گوشی قاچاق و دستگیری تعداد اندکی از قاچاقچیان نسبتا با دست خالی خارج می‌شوند.

به نظر می‌رسد برخورد با مغازه‌داران خرده پا در علاءالدین که آنها هم به دلیل اجاره بهای بالای مغازه‌هایشان مرتکب تخلف می‌شوند و گوشی‌های قاچاق و با قیمتی گران‌تر از آنچه که باید باشد می‌فروشند اینها همه معلول یک سیستم فاسد و معیوب است. دلیل اصلی را باید در جای دیگری جستجو کرد. وقتی در روزهای گذشته اخباری مبنی بر ضبط یک خاور حاوی گوشی قاچاق توسط ضابطان قضایی به ارزش تقریبی 2 تا 3 میلیارد تومان رسانه‌ای می‌شود وحتی برخی گمانه‌زنی تا 5 میلیارد هم ارزش محموله مکشوفه را ذکر کرده‌اند نشان دهنده این است که مغازه‌داران علاءالدین تنها ویترین و حلقه آخر این سیستم پرنفوذ قاچاق است.

با گذشت 3 سال سیستمی جایگزین "ایران‌کد" و "شبنم" ارائه نشده است

در شرایطی که اکثر گوشی‌های موجود در بازار به صورت قانونی در مراکز مخابراتی ثبت رسمی نشده‌اند و به راحتی محموله‌های قاچاق به این حجم انبوه از مبادی رسمی کشور و گمرک وارد کشور می‌شوند هیچ سیستم نظارتی در ذیل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساماندهی به این امور وجود ندارد. این مسئله زمانی پررنگ‌تر می‌شود که با گذشت نزدیک به 3 سال از حذف طرح‌هایی مانند "ایران کد" و "شبنم" هیچ تغییری در بهیود مبارزه با قاچاق کالا در کشور صورت نگرفته است. اگر چه سامانه‌های مذکور در زمان خود درای نواقصی بودند اما اگر مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت دولت یازدهم صورت مسئله را پاک نمی‌کردند و با ادامه کار اقدام به تقویت واصلاح معایب چنین سیستم‌هایی مبادرت می‌کردند امروز قطعا در جای مناسبی قرار داشتیم و نیاز نبود که طرح‌های ضربتی و مقطعی و آن هم با افراد خرده پا انجام شود.

واقعا چه دلیلی دارد که مخابرات رجیستری را در کشور فعال نکند؟ با این شواهد به این نتیجه می‌رسیم که در پشت این قضایا منافعی برای افراد پر قدرت و پر نفوذی وجود دارد که مانع از اجرای این کنترل‌های پیشگیرانه می‌شوند. بالاخره کار را باید از نقطه‌ای شروع کرد، اگر مسئولان فرض را بر این بگذارند که از امروز رجیستری را با قدرت و به درستی اجرا کنند تکلیف خریدار و فروشنده از حیث اصل بودن گوشی‌های خریداری شده روشن خواهد شد و به طبع گوشی‌های قاچاق با عدم ثبت در سیستم به راحتی از دور خرید و فروش خارج خواهند شد هر چند که حتی با اجرای رجیستری هم پدیده شوم قاچاق به طور کامل برطرف نشود.


منبع: نسیم







زمانبندی انتشار: 8 مرداد 1395 - 16:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن