تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):مومن برای مومن برکت و برای کافر، اتمام حجت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827029355




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ساخت مدرسه در روستا به جای "دیه خانم معلم" +عکس


واضح آرشیو وب فارسی:آخرین نیوز: ساخت مدرسه در روستا به جای "دیه خانم معلم" +عکس
خانواده خانم معلم نیشابوری دیه 150 میلیون تومانی دخترشان را که در تصادف فوت شده بود، برای احداث مدرسه‌ای در روستا هدیه کردند.
به گزارش آخرین نیوز به نقل از جام‌جم ، نرجس لعل عاطفی خانم معلم مهربانی بود که بعد از فوت پدر همراه مادر سالخورده‌اش در یکی از محله‌های شهر نیشابور زندگی می‌کرد. او از 19 سال پیش به دلیل علاقه‌ای که به تدریس به بچه‌های بی‌بضاعت و روستایی داشت، شغل معلمی را انتخاب کرد. او تصمیم گرفت در مناطق محروم و روستایی تدریس کند. شیفته دانش‌آموزانش بود. نرجس زندگی‌اش را وقف شاگردانش کرده بود. آنها او را مثل یک مادر مهربان دوست داشتند و برای حل مشکلاتشان از او کمک می‌گرفتند. معلم مهربان در این 19 سال تدریس به بیش از 15 روستا سفر کرد و در آنجا درس می‌داد. او برای شاگردانش فقط معلم نبود، بلکه مادری دلسوز بود. نرجس یک سال پیش به مدرسه روستای چاه نسرمیان جلگه شهر نیشابور منتقل شد. در اینجا نیز همان اخلاق مهربانانه خود را داشت و به بچه‌ها عشق می‌ورزید. هر روز همراه یک معلم مرد و دو معلم خانم دیگر از شهر نیشابور با سوار شدن به یک خودروی پراید 65 تا 70 کیلومتری را در میان جلگه طی می‌کردند و ساعت 7 و 30 دقیقه در مدرسه روستا حاضر می‌شد. بعدازظهر دوباره با سرویس مدرسه که راننده آن معلم مرد بود، به خانه بازمی‌گشت. 18 بهمن سال گذشته، نرجس و همکارانش سوار سرویس مدرسه شدند تا به خانه‌هایشان در شهر نیشابور بازگردند که خودرو در پیچ تند جاده گرفتار شد و پس از تصادف نرجس جان خود را از دست داد. روز بعد زمانی که شاگردان نرجس با هزاران عشق و امید روی نیمکت‌هایشان نشسته بودندو منتظر خانم معلم مهربانشان بودند ، به آنها خبررسید که دیگر او به مدرسه نمی‌آید و از امروز معلم دیگری سر کلاس‌شان حاضر می‌شود.

بچه‌ها دلنگران خانم معلم مهربان بودند و سراغش را می‌گرفتند. دقایقی نگذشته بود که ناظم مدرسه به کلاسشان آمد و گفت که خانم معلم تصادف و فوت کرده است. با شنیدن این خبر بچه‌های کلاس شوکه شدند و باورشان نمی‌شد خانم معلم مهربانشان برای همیشه رفته است. در جریان مرگ این خانم معلم، دادگاه برای این خانواده دیه 150 میلیون تومانی در نظر گرفت. با گذشت بیش از شش ماه از این حادثه تلخ، چند روز پیش مادر و دیگر اعضای خانواده خانم معلم تصمیم گرفتند در اقدامی خدا پسندانه این دیه را به آموزش و پرورش تحویل دهند تا در همان روستایی که دخترشان تصادف کرده و جانش را از دست داده بود، مدرسه‌ای احداث کنند تا نام فرزندشان جاودانه شود. بنابراین دو روز پیش کلنگ احداث این مدرسه در روستای چاه نسر میان جلگه نیشابور به زمین زده شد تا در آنجا مدرسه‌ای به نام خانم معلم فداکار و مهربان ساخته شود.

محمد اسماعیل، برادر خانم معلم فداکار به جام‌جم گفت: دنیای خواهرم شاگردانش بود. همیشه دوست داشت آنها افرادی شایسته و خدمتگزار برای شهر و کشورمان شوند. بنابراین اعتقادداشت نباید در مدارس شهری درس داد و شاگردان روستایی چشم انتظار معلمان هستند. بنابراین همیشه به تدریس برای بچه‌های روستا عشق می‌ورزید. وی افزود: از همان ابتدا هم به مسئولان آموزش و پرورش گفتیم خانواده ام دیه ای نمی‌خواهند. بلکه می‌خواهند با پول این دیه در همان روستایی که خواهرم برای آخرین بار در آنجا درس می‌داد، مدرسه‌ای بنا شود تا بچه‌های روستا از آنجا استفاده کنند و مجبور نشوند فاصله طولانی ر ا طی کنند و دور از خانواده‌هایشان به جای دیگری بروند.




چهارشنبه, 06 مرداد 1395 ساعت 14:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آخرین نیوز]
[مشاهده در: www.akharinnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن