تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نشان منافق سه چیز است: 1 - سخن به دروغ بگوید . 2 - از وعده تخلف کند .3 - در اما...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871798623




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاری می کنیم آمریکا در مهلکه، عربستان را تنها بگذارد/ باید دولت در بحث حقوق های نجومی از حالت بی تفاوتی خارج شود


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: کاری می کنیم آمریکا در مهلکه، عربستان را تنها بگذارد/ باید دولت در بحث حقوق های نجومی از حالت بی تفاوتی خارج شود
دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: اگر عربستان به پشتوانه آمریکا بخواهد علیه ایران شیطنت کند کاری میکنیم پشتیبانش در مهلکه او را تنها بگذارد.


جوان آ‌نلاين: سرلشگر محسن رضایی در گفت و گوی اختصاصی با "بسیج" با بیان اینکه تحریم ها یکی از دلایلی عدم وضعیت عادی اقتصاد ما از ابتدای انقلاب تاکنون بوده است گفت: کارشکنی لیبرال‌ها و تکنوکرات ها در اقتصاد ایران عامل دیگری برای این امر است و هم اکنون نیز این گروه ها سنگ‌اندازی می‌کنند تا زمینه را برای برگشت آمریکا فراهم کنند.

وی افزود: هواداران انگلیس، سلطنت‌طلب‌ها و منافقین کارشکنی می‌کنند و یا در تنظیم قراردادها، خرابکاری میکنند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: در حال حاضر قضاوتی نخواهیم داشت و همچنان کودتا را محکوم میکنیم و قبول نداریم با کودتا کردن انتخاب مردم زیر سوال برود.

وی گفت: عربستان هم در تمام پروژه هایی که انتخاب کرده شکست خورده است در یمن تا الان کاملا شکست خورده، در سوریه با شکست مواجه شده و چون ناامید است موج جدیدی را علیه جمهوری اسلامی شروع کرده و می خواهد ناامنی را از منطقه به داخل ایران بکشاند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: عربستان  اقداماتی در پاکستان و جوار سیستان و بلوچستان ودر شمال عراق انجام داده است و این تحرکات اخیر عربستان مربوط به این است که در پروژه های منطقه ای کاملا شکست خورده و اکنون می خواهد حرکت جدیدی را امتحان کند که تا الان همه آنها خنثی شده است.

رضایی در پاسخ به این سوال که آیا احتمال جنگ عربستان علیه ایران متصور است بیان کرد: عربستان غلط میکند به ایران چشم دیگری داشته باشد لذا ممکن است در قسمت هایی دیوانگی هایی داشته باشد مثلا در خلیج فارس ولی چشم امید عربستان به این است که اگر کاری کرد آمریکا در پشت سر او قرار میگیرد و ما فرمول آن را پیدا کرده ایم و کاری میکنیم تنهای تنها بماند و آمریکا در مهلکه
او را رها کند و  بلایی به سر او می آوریم که تا ابد از یادش نرود.

وی در ادامه تصریح کرد: علت مخالفت ما با عربستان این است که از مرز ها عبور کرده و در سوریه و عراق دخالت میکند و دلیل مخالفت ما با آل خلیفه و کودتاچیان این است که انتخاب مردم را زیر سوال برده اند.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تاکید بر اینکه قاطعیت جمهوری اسلامی و مقاومت بر سر مواضعش قطعا آمریکایی ها را شکست میدهد, افزود: راهبرد جمهوری اسلامی در منطقه پاسداری از ارزش های انقلاب است که سه اصل انتخاب مردم، احترام به مرزهای بین الملل و عدم دخالت در امور داخلی کشور ها باید در آن رعایت شود.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: اگر در جایی دخالت صورت گیرد، ما از آن کشور حمایت میکنیم و اگر جنگ شود و از مرز ها عبور کنند و دولت آن کشور از ما تقاضا کند کمک خواهیم کرد و اگر کودتایی صورت بگیرد آن ها را محکوم خواهیم کرد.
 
استاد دانشگاه امام حسین (ع) در خصوص سوال خبرنگار مبنی بر اینکه گزینه های پیش روی جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا چیست؟ گفت: مقاومت مهم ترین ابزار است و نباید عقب نشینی کنیم چون در این صورت آمریکا پیروز می شود و اگر مقاومت کنیم سر او به دیوار خواهد خورد چرا که مقاومت ما بسیار منطقی است چرا که اصل انتخاب مردم هستند و مرزهای بین المللی باید به رسمیت شناخته شود و کسی از مرز های حق تجاوز ندارد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: حفظ استقلال, عدم دخالت و به رسمیت شناختن مرزهای کشور, سه شعار ماست که آزادی خواهان دنیا و حقوقدان دنیا طرفداری و این بهترین سیاست خارجی است.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به حقوق های میلیونی در دولت فعلی گفت: باید از دولت بخواهیم از این حالت بی تفاوتی خارج شوند و بحث حقوق های نجومی تست خوبی برای دولت بوده است هرچند که یک عده ای هم آمدند و علیه نظام از آن استفاده کردند ولی این فشار دولت را به تحرک وادار کرد و معلوم شد خواست مردم میتواند تاثیر بسیاری داشته باشد، هر چه خواست مردم در چهار چوب امر به معروف و نهی از منکر صورت بگیرد آثار و برکات بیشتری خواهد شد و من توصیه میکنم نقد منصفانه را نیروهای انقلاب در پیش داشته باشند و کوتاه نیایند.






تاریخ انتشار: ۰۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن