محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844384000
فيشهاي حقوقي پوست خربزه زير پاي دولت
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فيشهاي حقوقي پوست خربزه زير پاي دولت
آرمان در گفتوگویی با علي تاجرنيا آورده است؛
به گزارش نامهنیوز، اين روزها اصلاحطلبان با خيالي راحتتر از ساير روزهاي مشابه، روزگار ميگذرانند. چون در حمايت از حسن روحاني در انتخابات سال۹۶ متفق القول هستند و از سوي ديگر اصولگرايان ميانه رو و سنتي هم همسويي خود با اصلاحطلبان در حمايت از روحاني را اعلام كردهاند. اما اين يك روي سكه است و در طرف ديگر دلواپساني هستند كه درصدي از پيروزي براي خود با معرفي كانديداهايي مانند احمدينژاد و غيره قائل نيستند، پس ميكوشند در این شرايط بازنده لقب بگيرند و تا زمان برگزاري انتخابات به تضعيف دولت روحاني بپردازند. سياست و رويه غالب در دولت يازدهم تاكيد بر عقلانيت و حفظ ثبات و آرامش در كشور است و اين اصل در تصميمات و مواضع پاستورنشينان همواره به عنوان اصل بنيادين مورد توجه قرار ميگيرد دلسوزان و آگاهان معتقدند در اين مقطع زماني و پس از آنكه دولت موفقيتهاي زيادي در عرصه سياست خارجي و امور داخلي كسب كرده است، سكوت در برابر مخالفان غيرمنصف كه تنها سوداي بازگشت به قدرت دارند، جايز نيست و به تعبيري آب به آسياب مخالف دولت ريختن است، آن هم مخالفاني كه مصالح ملي و خواست اكثريت براي آنها از درجه اهميت بالايي برخوردار نيست. در همين راستا علي تاجرنيا فعال سياسي اصلاحطلب به گفتوگو با «آرمان» پرداخته است كه در ادامه ميخوانيد:
در يك سال باقي مانده از دولت يازدهم، برخي از جريانات دلواپس و مخالف دولت كه خواستار به دست گرفتن قدرت در انتخابات سال ۹۶ هستند، با حاشيهسازيهايي درصدد كاهش اقبال عمومي به دولت روحاني و مطرح كردن گزينه يا گزينههاي مورد نظر خود هستند، تحليل شما در اين زمينه چيست؟
دولت تدبير و اميد بر اساس مصالح و عقلانيتي در كشور شكل گرفت و به نوعي حاصل دريافت عمومي اكثريت جامعه سياسي ايران بود؛ اگرچه مجموعه اصلاحطلبي عمدهترين حاميان دولت آقاي روحاني بودند اما واقعيت اين است كه عقلاي جناح اصولگرا هم بر اين عقيده بودند كه بايد طرحي نو در انداخت و با در نظر داشتن برخي سياستهاي اشتباهي كه دولتهاي نهم و دهم در كشور اتخاذ و به مرحله اجرا در آورد، حمايت از يك كانديداي ميانه رو كه تدبير را شعار خود قرار داده بود لازم دانسته شد. انتخاب روحاني در كسوت رئيس دولت يازدهم محصول تصميم جمعي و مبتني بر عقلانيت بود. روحاني و يارانش بر اين اعتقاد بودند كه نحوه شكلگيري و ادامه مسير دولت بايد بر مبناي عقل جمعي و مصالح كشور تعريف شود و اكنون هم همين اصول و مباني كه در دوره گذشته منجر به انتخاب روحاني شد، در دستور كار است. علاوه بر اين، مشي صحيح و رفتار مصلحت انديشانه اقتضا ميكند كه همين مسير ادامه پيدا كند.
بخشي از جريان اصولگرايي درصدد القا كردن طرح «عبور از روحاني» در جامعه و به ويژه از طريق فضاي مجازي هستند به طوري كه با هشتگ «دولت تك دوره اي» يا « عبور از روحاني» در فضاي مجازي، به دنبال جايگزين كردن گزينههاي مطلوب خود هستند، طرح اين بحث با چه هدفي و از سوي چه جناحي يا جرياناتي انجام ميشود؟
آن بخش از جريان دلواپس اصولگرا كه سعي ميكنند با فشار و مشكلزايي، دولت روحاني را دولت يكدورهاي معرفي كنند و آن بخش از نيروهايي كه به اسم اصلاحطلبي و در اصل با اتكا به رفتارهاي دلواپسانه بحث عبور از دولت روحاني را مطرح كنند دو تيغه يك قيچي هستند كه هدفشان قطع رگ حياتي عقلانيت، اعتدال و مصلحت است. بايد اذعان داشت اين دو مجموعه يك هدف را دنبال ميكنند كه اين موضوع در شرايط كنوني به نفع كشور نيست. به ويژه آنكه در دورههاي گذشته و دوره اصلاحات مشابه اين رفتارها را از سوي برخي افراد منتسب به اردوگاه اصلاحطلبي شاهد بوديم كه نه تنها آثار زيانبار آن را همگان شاهد بودند، بلكه همان افراد، امروز معترف هستند كه رفتارهايشان خلاف عقلانيت بوده و باز هم همان افراد، امروزه تاكيد موكد دارند كه بايد از اين قبيل بحثها و عملكردها بهشدت اجتناب كرد. چرا كه جز ضرر، نتيجهاي براي كشور ندارد.
اين بدين معناست كه جريان اصلاحطلب و اعتدالگرا از عملكرد دولت يازدهم راضي هستند و تنها گزينه شان براي انتخابات دوازدهم، آقاي روحاني است؟
دراينكه اصلاحطلبان خواستهها و مطالباتي از دولت روحاني دارند، شكي نيست. طبيعتا دولت را بايد انذار و هشدار دهيم كه براي موفقيت و تحقق اهداف خود كه خواسته مردم نيز هست، نيازمند استفاده از همه ظرفيتهاي اصلاحطلبي است؛ دلايلي كه مردم بر اساس آن به آقاي روحاني راي دادند هم گوياي همين امر است. اما اينكه اين مساله منجر به آن شود كه برخي افراد بحث عبور از روحاني در انتخابات رياستجمهوري دوازدهم را مطرح كنند، توجيه و وجاهت عقلاني ندارد. كساني كه خواستار ثبات و پيشرفت و توسعه در كشور هستند، هيچگاه اين بحث را مطرح نميكنند.
يكي از جرياناتي كه اخيرا فعال شده و از الان كه يك سال تا پايان دولت يازدهم باقي مانده، فعاليتهای انتخاباتي خود را آغاز كرده است، طرفداران احمدينژاد هستند، به نظر شما كانديداي آنها گزينه اصولگرايان خواهد بود يا خير؟
بر اساس تجربه ميتوانم بگويم كه اصولگرايان و برخي از عقلاي اين جريان، در مقاطعي رفتارهاي مصلحت انديشانه و در راستاي عقلانيت از خود نشان ندادند. افرادي بودند كه در دور دوم انتخابات و با علم به تمام مشكلاتي كه نتيجه عملكرد احمدينژاد بوده است، بار ديگر تمام قد پشت سرش ايستادند و تمامي تشكلهاي اصولگرا از او حمايت كردند، بنابراين سابقه جريان اصولگرايي نشان ميدهد آنها براي راي نياوردن كانديداي مورد حمايت اصلاحطلبان يا اعتدالگرا، حاضر هستند از كانديداي خودشان با وجود آگاهي از توانا نبودنش، حمايت كنند. اميدوارم شرايط به سمتي پيش برود كه رقابت يك چهره معقول و معتدل اصولگرا با روحاني را شاهد باشيم. متاسفانه بايد اذعان داشت كه يكي از مهمترين چالشها و مشكلاتي كه احمدينژاد در فضاي مديريت سياسي كشور به وجود آورد، اين بود كه بهشدت فضاي جامعه را دو قطبي كرد و همين امر منجر به ايجاد شكافهاي اجتماعي و در نهايت مشكلات بزرگي در كشور شد. بر اين اساس بايد فرايندي ايجاد شود كه جريان اصولگرا نسبت به حمايتهاي خود از اين شخصيت، مداقه بيشتري كند و در رفتارهايشان تجديدنظر كنند. ضمن اينكه حق هر كسي ميدانم كه در انتخابات شركت كند و جناح عقلاني و سنتي اصولگرايي كه از رفتارهاي رئيس دولت های نهم و دهم در دهه گذشته آسيب ديده، كانديداي خود را با دقت انتخاب كنند و بايد اضافه كرد كه بحث حمايت از احمدينژاد نيز هنوز بهطور جدي مطرح نشده است.
به گفته كارشناسان و متخصصان در حوزههاي مختلف، آقاي روحاني دولتي را تحويل گرفت كه در بيشتر عرصهها با تخريب جدي مواجه شده بود. اكنون كه ۳ سال گذشته است، عملكرد اجرايي دولت را چگونه ارزيابي ميكنيد؟
روحاني با توجه به مجموعه محدوديتها و محذوريتهايي كه در پيش رو داشته و دارد و با توجه به شرايطي كه در آن آغاز به كار كرد به عبارتي وامدار مشكلات و از بين رفتن بخش قابل توجهي از سرمايههاي اجتماعي، اقتصادي و انساني در كشور بود، در طول سه سال گذشته از مهمترين اقداماتي كه انجام داد جلوگيري از تخريب بيشتر اين حوزهها بود كه اين خود كار بزرگي است. اينكه تصور كنيم دولت يازدهم تمام انتظارات مردم و جريان اصلاحطلبي را برآورده كرده باشد، ادعايي نادرست است و حتي خود آقاي روحاني هم مدعي چنين گزارهاي نيست اما مجموعه عملكرد دولت مجموعه قابل دفاعي است و همين امر منجر به اين شده كه اصلاحطلبان حركت و رويكرد اصلي خود را حمايت از ايشان در انتخابات دوره بعد قرار دهند، البته انتظاراتي هم در جهت تحقق آرمانها و اهداف اصلاحطلبي خصوصا در عرصه سياسي، اجتماعي و فرهنگي وجود دارد كه نيازمند توجه بيشتر دولت است. به نظرم اگر آقاي روحاني خود را از حلقه نزديكان فراتر ببرد و از تمامي ظرفيتهاي اصلاحطلبي كه زياد هم هست، استفاده كند، ميتواند رضايتمندي بيشتري در آحاد جامعه و طرفداران اصلي خود كه اصلاحطلبان هستند، به دست آورد و هم به كارآمدي و پويايي بيشتر دولت كمك كند. آنچه درباره اش ترس وجود دارد اين است كه جدا از شخص روحاني، برخي از نزديكان وي تلاش ميكنند تا موفقيت روحاني را با محافظهكاري دنبال كنند كه اين تجربه را در دوره دوم سازندگي داشتيم كه بسيار پند آموز است و بايد دانست كه مخالفتهاي جريان اصولگرايي با روحاني با امتياز دادنهاي بيشتر به آنها كم نخواهد شد.
تاكيد داريد كه دولت يازدهم، سكانداري رياست قوه مجريه را زماني در دست گرفت كه كشور در شرایط بسيار نامطلوبي قرار داشت و با چالشهاي جدي دست به گريبان بود، چرا آقاي روحاني و كابينه ايشان، شرايط و دلايلي كه كشور را به سمت مشكلات جدي برد را به مردم معرفي نكرده و نميكنند؟
مجموعا مواضع دولت روحاني مواضع شفافي است و اين قابل قدرداني است اما اينكه برخي مسائل از سوي دولت مطرح نميشود، بر اساس اصل مصلحت و عقلانيت است تا جو كشور متشنج نشود و بعضا در برخي موارد نيز جريانات مخالف دولت ظرفيت طرح اين موضوعات را ندارند. با اين همه معتقدم دولت بايد در قبال برخي موضوعات مانند فيشهاي حقوقي فعالانهتر عمل كند. طرح مبحث «فيشهاي حقوقي مديران دولتي» پوست خربزهاي بود زير پاي دولت و دولت يازدهم بايد نسبت به اين قضيه فعالانهتر عمل كرده و ضمن دفاع برحق و جانانه از رفتارهاي قانوني و عملكرد شفاف خود در مقابله با اين فسادها، دلايل و شرايطي كه منجر به بروز اين فسادهاي مالي و تخلفات شده است را بهطور كامل و شفاف بيان كند چرا كه همانطور كه گفته شد دولت روحاني وامدار ساختار اقتصادي دولت قبل است. بر اين اساس و در شرايطي كه انگشت اتهام به جاي نشانه رفتن به سمت كساني كه بنيانگذار اين سيستم و رويههاي غيرقانوني بودند، به سمت دولت روحاني نشانه رفته است، معتقدم كه اندكي منفعلانه عمل شده است و بايد دولت در مقام دفاع از عملكرد خود برآيد.
علاوه بر در پيش داشتن انتخابات رياستجمهوري، انتخابات شوراهاي اسلامي شهر و روستا هم در پيش است، جريان اصلاحطلبي چه تمهیداتي انديشيده است تا با توجه گرايش مردم به اين جريان خصوصا در شهرهاي بزرگ، بتواند آرا را به سمت خود هدايت كند؟
انتخابات شوراهاي شهر و روستاي ۹۶ بهشدت تحت تاثير انتخابات رياستجمهوري دوازدهم قرار خواهد داشت و اگر فضا به خوبي مديريت شود راي روحاني با وجود هر شخص و چهره ديگري از جريان اصولگرايي رايي قطعي خواهد بود. در كنار آن و بر اساس نحوه تعامل دولت با شوراهاي شهر و شهرداريها و تقويت اين تعامل، اين تعاملات به مدد و ياري ليست انتخاباتي اصلاحطلبان در شوراها خواهد آمد. در اين رابطه به همان دلايلي كه در سال ۹۲ ليستهاي مشتركي بين اصلاحطلبان و طرفداران دولت شكل گرفت، در انتخابات پيش رو نيز همين رويه و برنامه را دنبال خواهيم كرد و ليستهاي مشتركي با محوريت شوراي عالي اصلاحطلبان و شوراي هماهنگي احزاب اصلاحطلب نهايي خواهد شد كه بر اين اساس قطعا پيروزي در انتخابات شوراي شهر و روستا خصوصا در شهرهاي بزرگ و پرجمعيت به نام اصلاحطلبان و اعتدالگرايان رقم خواهد خورد.
منبع: روزنامه آرمان
۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۷:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 57]
صفحات پیشنهادی
وزیر کشور: با هر تخلفی در هر دولتی باید برخورد کرد/سیاسی کردن فیشهای حقوقی باعث لوث شدن آن میشود
وزیر کشور با هر تخلفی در هر دولتی باید برخورد کرد سیاسی کردن فیشهای حقوقی باعث لوث شدن آن میشود سیاست > دولت - وزیر کشور گفت هرکس در هرکجا و در هر دولتی دچار تخلف و فساد شده باشد باید با آن برخورد شود به گزارش خبرآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشورتوصیه وزیرکار دولت سازندگی به دولت و مجلس: برای حل مساله فیشهای حقوقی تصمیم پیش پاافتاده نگیرید
توصیه وزیرکار دولت سازندگی به دولت و مجلس برای حل مساله فیشهای حقوقی تصمیم پیش پاافتاده نگیرید سیاست > احزاب و شخصیتها - مشاور رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت تعلل و تعجیل در تصویب قوانین جامع اصلاح نظام پرداخت حقوقی نشان دهنده ضعف مجلس و دولت در حل این مساله اسروایت وزیر دولت احمدینژاد از موضوع فیشهای حقوقی: قبل از دولت یازدهم هم این پرداختها وجود داشت
روایت وزیر دولت احمدینژاد از موضوع فیشهای حقوقی قبل از دولت یازدهم هم این پرداختها وجود داشت سیاست > احزاب و شخصیتها - ایسنا نوشت وزیر رفاه و تعاون دولت نهم معتقد است مسأله فیش های حقوقی اصلا موضوعی نبود که بخواهد رسانهای شود پرویز کاظمی در این رابطه گفت &zwnوزراي احمدينژاد كه بيكار نيستند!/ دولت دیر بجنبد چپ و راستش می کنند/ زیرپوست فیشهای نجومی
وزراي احمدينژاد كه بيكار نيستند دولت دیر بجنبد چپ و راستش می کنند زیرپوست فیشهای نجومی روزنامه وطن امروز در گزارشی به حواشی سفر حسن روحانی به کرمانشاه پرداخته است به گزارش نامه نیوز روزنامه های صبح امروز در مطالب و گزارشهای خود به موضوعات مهم روز کشور پرداختهاند روزنامهدولت، از بابت موضوع فیشهای حقوقی، رسماً از مردم عذرخواهی میکند
دولت از بابت موضوع فیشهای حقوقی رسماً از مردم عذرخواهی میکند معاون اول رییس جمهور گفت بیسابقهترین تغییرات در مدیریت بانکی کشور صورت خواهد گرفت به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت اسحاق جهانگیری معاون اول رییسجمهور امنماینده اصولگرای مجلس: اقدامات شجاعانه دولت در ماجرای فیشهای حقوقی باعث امیدواری مردم شده است
نماینده اصولگرای مجلس اقدامات شجاعانه دولت در ماجرای فیشهای حقوقی باعث امیدواری مردم شده است سیاست > مجلس - نماینده اصولگرای مردم میاندوآب شاهیندژ و تکاب در مجلس با تاکید بر اینکه در رابطه با فیش های نجومی حقوق نسبت به عملکرد دولت خوش بین نبوده گفت که عملکرد دولواکنش دری نجفآبادی به بیانیه رییس جمهور درباره فیشهای حقوقی: سند صداقت دولت است
واکنش دری نجفآبادی به بیانیه رییس جمهور درباره فیشهای حقوقی سند صداقت دولت است سیاست > احزاب و شخصیتها - ایرنا نوشت نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و دبیرکل جمعیت انسجام اسلامی هر کدام در مورد فیشهای حقوقی و بیانیه رییس جمهور در این زمینه اظهار نظر کردند آیت المنصوری:عملکرد قابل قبول دولت در ماجرای فیشهای حقوقی/خاتمی:منافذ قانونی حقوقهای نامتعارف بسته شود
منصوری عملکرد قابل قبول دولت در ماجرای فیشهای حقوقی خاتمی منافذ قانونی حقوقهای نامتعارف بسته شود سیاست > احزاب و شخصیتها - ایرنا نوشت دو نماینده مجلس و رئیس انجمن تبلیغ و ارتباطات حوزه علمیه قم عزم دولت در برخورد با متخلفین دریافتی های نامتعارف را جدی و مصمم برشمعضو هیأت رئیسه مجلس: دولت پرده از اتفاقاتی که در گذشته در زمینه فیشهای حقوقی رخ داده بردارد
عضو هیأت رئیسه مجلس دولت پرده از اتفاقاتی که در گذشته در زمینه فیشهای حقوقی رخ داده بردارد سیاست > مجلس - ایسنا نوشت یک عضو هیأت رئیسه مجلس گفت که دولت میتواند ضمن گزارش عملکرد خود به مردم پرده از اتفاقاتی که در گذشته در این زمینه رخ داده نیز بردارد محمد قسیم عثوزیر دادگستری: موضوع فیشهای حقوقی، آبروی نظام است
وزیر دادگستری موضوع فیشهای حقوقی آبروی نظام است وزیر دادگستری گفت بحث فیشهای حقوقی آبروی نظام است و اگر اینگونه اتفاقات در نظام بماند بیآبرویی است به گزارش ایسنا حجتالاسلام والمسلمین مصطفی پورمحمدی با حضور در برنامه تلویزیونی متن حاشیه در شبکه سوم سیما با اشاره به مو-
سیاسی
پربازدیدترینها