واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: خدایی خاطرنشان کرد: علاوه بر ارائه مطالب و معرفی مختصر 16 شرکت فعال فرانسوی که بسیار خوب و مفید اجرا شد، مذاکرات ارزشمندی نیز میان طرف های ایرانی و فرانسوی انجام شد و در این رابطه مدیریت بسیار خوبی از سوی طرف ایرانی صورت گرفت.
به گزارش تراز ،علی اکبر خدایی دبیر کل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران درباره همکاری های اخیر ایران و فرانسه در زمینه شیلات به خبرنگار تراز گفت: در روزهای گذشته برنامه ای به همت سازمان شیلات ایران با همکاری شرکت گلدن کلوپ و شرکت ایرانی شیلات گستر سبلان و اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ایران به شکلی آبرومند در سالن همایش های اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران برگزار شد. وی درباره میزان استقبال از این برنامه افزود: استقبال بسیار خوب آبزی پروران، وارد کنندگان و صادر کنندگان آبزیان ونیز مدیران کل شیلات و مسئولین تراز اول سازمان دامپزشکی کشور بسیار مثبت و امیدوارکننده بود.
خدایی خاطرنشان کرد: علاوه بر ارائه مطالب و معرفی مختصر 16 شرکت فعال فرانسوی که بسیار خوب و مفید اجرا شد، مذاکرات ارزشمندی نیز میان طرف های ایرانی و فرانسوی انجام شد و در این رابطه مدیریت بسیار خوبی از سوی طرف ایرانی صورت گرفت. وی تصریح کرد: در لا به لای سخنان هر یک از سخنرانان و مدیران 16 شرکت فرانسوی و نیز جناب آقای دکتر صالحی و سفیر محترم فرانسه نکات درس آموز زیادی برای ما وجود داشت.
وی درباره توانمندی های کشور فرانسه درباره تولید محصولات آبزی اظهار داشت: فرانسه صاحب دومین قلمرو دریایی دنیا پس از آمریکا و چهارمین کشور شیلاتی اروپا است که دارای 93 هزار نفر شاغل با درآمد یک میلیارد یورویی در این صنعت است. وی درباره وضعیت شیلات ایران تصریح کرد: این درحالی است که کشور ما 200 هزار شاغل و 350 میلیون دلار صادرات دارد و این نسبت ها کاملاً در مقایسه با یکدیگر گویای خیلی از چیزهاست.
مدیرعامل اتحادیه صادرکنندگان محصولات آبزی در ادامه افزود: کل تولیدات آبزی پروری فرانسه 50 هزار تن اعلام شد! و با این مقدار تولید، توسعه پایدار، نوسازی و مدرن سازی و ارتقای شناخت از حوزه دریایی و آبزی پروری در اولویت آنها قرار دارد. وی تصریح کرد: این آمار و ارقام چیزی است که ما صرفا شعار آن را داده اما در عمل فقط و فقط بر افزایش تولید و آمار و ارقام تاکید می کنیم و به اول بودن ها دلخوش هستیم.
این فعال صنفی با اشاره به فرسنگ ها فاصله میزان تولیدات ما و کشور فرانسه بیان داشت: اکثر شرکت های فرانسوی اعلام کردند که از بالاترین رتبه در کیفیت و استفاده از تحقیق و توسعه برخوردار بوده و اساساً تولید غیر علمی برای آنان هیچ معنا و مفهومی ندارد.
خدایی ضمن اشاره به ترازتجاری منفی ما با این کشور در بخش آبزیان خاطرنشان کرد: اگر چه این موضوع شاید در نگاه اول مطلوب نباشد اما نشان دهنده توجه ما به نکات اصلی و پیوند خوردن ما با یک تکنولوژی برتر برای توسعه آبزی پروری صنایع شیلاتی کشورمان است. وی تصریح کرد: قطعاً ادامه این همکاری ها نوید توفیق های آتی را داده و مطمئنا این گونه ارتباطات سبب رشد و توسعه آبزی پروری کشور خواهد بود.
وی درباره تاثیرات مثبت فرانسه بر سایر کشورها اظهار داشت: مطالب بخش دامپزشکی آبزیان فرانسه VET,EAU و نیز خدمات شرکت CLS که ساختار های اساسی و زیر بنایی تحقیق و توسعه شیلات اندونزی را نوسازی و تجهیز نموده است بسیار خواندنی و درس آموز است.
دبیرکل اتحادیه صادرکنندگان آبزیان ضمن تاکید بر کمبود امکانات، شرایط و دانش محدود ما در زمینه بهداشت و بیماری های آبزیان تصریح کرد: ما به عنوان کشوری که دارای رتبه نخست تولید قزل آلا آب شیرین دنیا است درمقایسه با فرانسوی های که ظاهراً از نظر میزان تولید به گرد پای ما هم نمی رسند بسیار عقب هستیم.
وی درباره وظیفه فعلی شیلات ایران افزود: به نظر می رسد ایجاد همان زیر ساخت هایی است که نماینده شرکت CLS به عنوان تجربه اجرائیش از کشور اندونزی برای ما برشمرد مهمترین وظیفه شیلات در کشور است. خدایی در خاتمه با طرح این سوال که آیا ریاست محترم سازمان شیلات و معاونین ایشان که مستقیما مخاطب این سخنان بودند، چنین الگو سازی را وظیفه خود می دانند؟ تصریح کرد: آیا به غیر از گزارش جلسات و مصاحبه های بعد از این جلسات، مسئولان کشورمان به فکر برگزاری جلسات بعدی با کشور های دیگر و ارتقا دانش و کیفیت شیلات در ایران، خواهند بود؟
زمانبندی انتشار: 6 مرداد 1395 - 09:35
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]