تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827440517




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کدام بخش‌ها ارزان‌ترین و بیشترین شغل را دارند؟


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: ایجاد یک شغل در ایران بین ۱۰۰ میلیون تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه می برد و در برخی شغل‌ها این رقم تا ۲ میلیارد تومان هم می‌رسد، معاون وزیر تعاون می‌گوید با ۵۰ میلیون هم می‌توان شغل ایجاد کرد.

به گزارش تراز ، درحال حاضر شناسایی کسب و کارهای ارزان به دغدغه‌ای اساسی برای کارآفرینان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تبدیل شده و مهم‌ترین چالش دولت تدبیر و امید از زمان آغاز فعالیت، کاهش نرخ بیکاری، ایجاد فرصتهای شغلی پایدار و حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط بوده است.

دولت تلاش کرده با اقدامات متعدد از جمله تخصیص منابع، تامین ارز مورد نیاز تولیدکنندگان و اتخاذ راهکارهای عملی و علمی در جهت ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری گام بردارد. بر همین اساس وزارت تعاون، ‌کار و رفاه اجتماعی نیز برنامه‌های خود را به تحقق این هدف معطوف کرده و ضمن جلوگیری‌ از ریزش نیروهای کار، طرح‌های مختلفی همچون تکاپو، حرکت و ساماندهی دانش آموختگان و متقاضیان شغل را در دستور کار قرار داده است.

کارشناسان می‌گویند در گذشته به طور متوسط با ۷۰ میلیون تومان امکان ایجاد یک شغل و با ۱۲۰ میلیون تومان امکان ایجاد یک شغل خوب و پایدار وجود داشت، ولی امروزه برای ایجاد شغل در بخشهای مختلف باید ارقام متفاوتی هزینه کرد، به نحوی که پیش‌بینی می‌شود حداقل ۱۵۰ میلیون تومان و حداکثر ۴۰۰ میلیون تومان برای ایجاد یک شغل نیاز باشد.

در همین رابطه سیدحمید کلانتری  - معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی - از ایجاد بیش از ۱۵۰ هزار شغل جدید در سال ۱۳۹۵ با استفاده از ظرفیت تعاونی‌ها خبر داده است.

او می‌گوید هزینه ایجاد شغل در بخش خصوصی بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیون تومان است، در حالی که این هزینه در تعاونی‌ها بین ۵۰ تا ۶۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

کلانتری همچنین از تدوین و ارائه طرحی به صندوق توسعه ملی خبر داده که بر اساس آن، این صندوق ۲۰ درصد تسهیلات خود را به صورت ریالی در اختیار متقاضیان مشاغل تعاونی قرار می دهد.

آن طور که معاون وزیر تعاون گفته، در این طرح پیشنهادی، اختصاص ۱۰۰۰ میلیارد تومان وام برای متقاضیان فعالیت در تشکل‌های تعاونی درخواست شده و متقاضیان باید تلاش کنند هزینه ایجاد یک شغل بیش از ۳۰ میلیون تومان نشود.

چندی قبل معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی نیز از اختصاص ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد ۱۴۰ هزار شغل در بخش گردشگری و صنایع دستی خبر داده بود.

بهمن نامور مطلق، هزینه ایجاد یک شغل در صنایع دستی را ۲۰ میلیون تومان و در گردشگری ۷۰ میلیون تومان اعلام کرده و گفته بود که برنامه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری با هدف حمایت از طرح هایی اجرا می‌شود که کمتر از ۵۰ درصد عملیات اجرایی آنها باقی مانده است و دولت باید برای ایجاد اشتغال در این بخش اعتبار کافی در نظر بگیرد.

به گفته معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، در بخش صنایع دستی ۲۰۰ تا ۳۰۰ عنوان شغل وجود دارد که اشتغالزایی آنها بالاست و بازار فروش خوبی برای محصولاتی نظیر گلیم، سفال، زیورآلات و آبگینه وجود دارد.

وی همچنین از طراحی پروژه‌ای با مشارکت وزارت ارتباطات و شرکت پست خبر داده که در صورت اجرا، کارگاه‌های صنایع دستی می‌توانند محصول خود را به طور مستقیم به دست مصرف کننده برسانند.

تحلیلگران بازار کار بر این باورند که در ایجاد یک شغل عوامل متعددی نظیر آموزش، مهارت، تخصص و سرمایه نقش بسزایی دارد.

توصیه آنان به کارجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی این است که با درک شرایط موجود وارد بازار کار شوند و مهارتهای لازم برای داشتن یک شغل را کسب کنند، زیرا شاید شغلی در ابتدا جذابیت لازم را برای آنان نداشته باشد ولی با ورود به آن حرفه و داشتن مهارتهای مرتبط با آن قطعا بازار کار بهتری فراهم می شود.

هم اکنون مزیتهای اشتغال در بخش تعاون - صرفنظر از ارزان بودن - بیش از سایر بخشها است، زیرا ویژگی مشارکت مردمی و تجمیع سرمایه‌های خرد در این بخش بیشتر به چشم می‌خورد و دو وجه ماندگاری شغل و کم هزینه بودن به صورت منطقی در کنار هم وجود دارد. از این رو با در نظر گرفتن گرایش‌های مختلف تعاونی، مشاغل این بخش با هزینه کمتری راه‌اندازی می‌شوند و در قالب شبکه‌های تعاونی رابطه تولید و اشتغال بهتر شکل می‌گیرد. از سوی دیگر صنایع دستی به جهت تنوع رسته‌ها و رشته‌های موجود در آن از بازار کار و فروش خوبی برخوردار است.

با توجه به بالا بودن هزینه ایجاد شغل در ایران، در صورتی که دولت مصمم به ایجاد سالانه یک میلیون شغل باشد، منابع مالی بالایی برای تحقق این هدف نیاز است؛ از این رو تامین اعتبار از جمله چالش‌های پیش روی دولت خواهد بود.

کارشناسان با توجه به مزیتهای رقابتی دو بخش تعاونی و صنایع دستی و ویژگی ارزان و متنوع بودن، پیشنهاد می‌کنند که دولت برای توسعه اشتغال بر این دو بخش متمرکز شود. به نظر می‌رسد دستاورد اتحاد این دو بخش، ارزان‌ترین و بیشترین میزان اشتغال را به دنبال داشته باشد.


منبع: ایسنا







زمانبندی انتشار: 5 مرداد 1395 - 13:40





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 128]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن